Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Dokumentinhallinta

Dokumenttien hallinnan sähköinen ja tehokas ratkaisu

Sähköinen dokumentinhallinta helpottaa tiedon tallentamista ja löytämistä. Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä yrityksesi dokumentit ovat aina oikeassa asiayhteydessä: asiakkaan, projektin, työvaiheen, toimittajan tai työntekijän tiedoissa. Kaikki dokumentit löytyvät pysyvästi sieltä, mistä pitääkin.

Paperisia dokumentteja ei tarvitse enää yrittää etsiä tai pyytää tilitoimistosta, autosta, mapeista tai projektipäällikön tietokoneelta.

Voit tarkastella, muokata ja tallentaa dokumentteja yhden järjestelmän sisällä, ja muuttaa myös vanhat paperiarkistot sähköiseen muotoon skannaamalla tärkeät asiakirjat Adminettiin.


Dokumentinhallinnan hyödyt Adminetissä

  • Tiedostoihin pääsee käsiksi mistä vain – niin koneella, tabletilla kuin puhelimellakin.
  • Pystyt tarkastelemaan, muokkaamaan ja tallentamaan dokumentit yhden järjestelmän sisällä.
  • Dokumentit ovat kaikkien asianosaisten saatavilla silloin kun niitä tarvitaan.
  • Tiedostot löytyvät helposti sähköisistä arkistoista.
  • Manuaalisia työvaiheita jää pois ja työnteon painopiste siirtyy rutiinien hallinnasta varsinaisiin toimintoihin: asennus- ja rakennustöihin, tuotantoon, projektinhallintaan, myyntiin, asiakaspalveluun ja kehitysprojekteihin.
  • Sähköinen tiedonhallinta helpottaa seurantaa ja ennakointia, mm. myyntiä, projektinhallintaa, laskutusta sekä sisäistä laskentaa voidaan seurata Adminetissä reaaliaikaisesti.
  • Adminetin mobiiliversion kamerasovelluksella liität esim. työmaakuvat ja kuitit helposti oikeaan paikkaan.
Mobiili Adminet

Kuitit ja kuvat oikeaan paikkaan


Adminetin mobiilin kameratoiminnoilla saat otettua näppärästi puhelimella tai tabletilla kuvat esimerkiksi kuiteista ja työmaiden havainnoista. Kuvat saa liitettyä helposti esimerkiksi matkalaskulle tai työmaapäiväkirjaan.

Lataa ilmainen esite

Katso asiakasvideo:

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.
Sulje haku