Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tiedonhallinta

Sähköinen tiedonhallinta talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden yrityksille

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän sähköisen dokumentinhallinnan ansiosta kaikki yrityksesi asiakirjat ja kuvat ovat varmassa tallessa ja oikeassa paikassa. Tiedot löytyvät nopeasti ja ovat kaikkien käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla poistuu mappien ja papereiden käsittelyyn kuluva aika.

Kuiteista ja työmaiden havainnoista saa myös otettua helposti kuvat mobiilisti puhelimella tai tabletilla ja liitettyä ne esimerkiksi matkalaskun tai työmaapäiväkirjan liitteiksi.

Pdf-lomakkeilla hallitset isompiin kohteisiin ja pienempiin töihin liittyviä lomakkeita sähköisessä muodossa. Adminet täyttää tietoja puolestasi ja lomakkeet jäävät varmaan talteen arkistoon.

Henkilöstön koulutuksia, pätevyyksiä sekä lupia tallennat ja seuraat puolestaan Osaamiset-sovelluksella, jonka avulla muistat esimerkiksi järjestää uusintakoulutukset ajoissa.

Myös kaikki asiakastiedot saadaan talteen Adminetin asiakkuudenhallintaan.

Adminetin sovellukset tiedonhallintaan


Dokumentinhallinta

Säilytä sähköiset dokumentit ja kuvat oikeassa asiayhteydessä, missä ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti.

Tutustu sovellukseen


Pdf-lomakkeet

Adminetin Pdf-lomakkeilla saat paperin määrän vieläkin vähemmäksi. Järjestelmä täyttää perustiedot puolestasi.

Tutustu sovellukseen


Asiakkuudenhallinta

Ylläpidä asiakastietoa yhdessä järjestelmässä – teet parempaa asiakaspalvelua ja tehokkaampaa myyntiä sekä markkinointia.

Tutustu sovellukseen

Katso asiakasvideo:

 
Sulje haku