Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tilinpäätös

Sähköinen tilinpäätös-sovellus talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen. Se mahdollistaa tilinpäätöksen koostamisen liitetietoineen automatiikkaa hyödyntäen.

Uuden tilinpäätöksen luontivaiheessa pohjaksi voidaan valita joko kirjanpitoasetuksen (KPA) mukainen versio tai pien- ja mikroyrityksen tilinpäätösasetuksen (PMA) mukainen versio tilinpäätöksen malliksi.


Adminetin tilinpäätöksen hyötyjä

 • Valmis tilinpäätösmalli, johon Adminetin automatiikka tuo kirjanpidosta ja projektinhallinnasta kaikki vaadittavat tekstit, luvut ja liitteet.
 • Kun tilinpäätös on kerran tehty, automatiikka hakee uudet tiedot edellisen tilikauden perusteella.
 • Jos kirjanpitoon tehdään muutoksia jälkikäteen, Adminet kerää ja päivittää muuttuneet tiedot puolestanne.
 • Saatte sovelluksessa valmiin tilinpäätöksen, jota voitte muokata tarvittaessa.
 • Tilinpäätös pysyy varmassa tallessa sähköisessä arkistossa, johon varmuuskopioimme tietosi joka päivä.

Tilinpäätöksen sisältö Adminetissä

Adminetissä on automatisoidut työkalut tilinpäätöksen tietojen keräämiseen ja päivittämiseen. Tilinpäätöksen perusrakenne on valmiiksi määritelty ja sopii suurimmalle osalle yrityksistä sellaisenaan, mutta käyttäjä voi muokata rakennetta tarvettaan vastaavaksi.

 

Sähköisen tilinpäätöksen perusrakenne:

 • Sisällysluettelo
 • Tase vertailutietoineen
 • Tuloslaskelma vertailutietoineen
 • Liitetiedot
 • Kirjanpitoaineistoa koskevat tiedot
 • Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkinnät

Adminet hakee tarvittavat tiedot

Adminet tarjoaa yleisesti käytetyt oletusarvot tilinpäätöksen eri osa-alueisiin sekä toiminnot tietojen keräämiseksi yrityksen kirjanpidosta ja projektinvalvonnasta. Kun kaikki tarvittavat kirjaukset liittyen tilinpäätökseen on tehty pääkirjanpitoon, käyttäjä käynnistää Adminetin automaattihaun, joka kokoaa tiedot tilinpäätökseen, minkä jälkeen tehdään käsin tarvittavat täydennykset ja muutokset.

Adminetin automatiikka huolehtii kaikista taseeseen, tulokseen ja myös keskeneräisten urakoiden tuloutukseen liittyvistä tietojen hauista. Myös kaikkiin muihin tilinpäätöksen liitetietojen koostamiseen ja muokkaamiseen liittyvät työkalut löytyvät Adminetistä eli tilinpäätöstä ei tarvitse muotoilla Adminetin ulkopuolella.

Lisäät muutokset vaivattomasti

Jos kirjanpitoon tehdään muutoksia jälkeenpäin, Adminet kerää ja päivittää muuttuneet tiedot. Kun tilinpäätös on valmis, se lukitaan myöhempien muutosten estämiseksi, mikä estää myös muutokset pääkirjanpitoon päättyneen tilikauden osalta. Lopuksi tilinpäätös tulostetaan allekirjoitettavaksi ja arkistoitavaksi.

Katso asiakasvideo:

 
Sulje haku