Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Työmaapäiväkirja

Sähköinen työmaapäiväkirja talotekniikka- ja rakennusalalle

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän sähköinen työmaapäiväkirja toimii tarpeesi mukaan joko virallisena dokumenttina tai sisäisenä muistiona.

Työmaapäiväkirjallamme varmistat, että tarvittavat dokumentit liitteineen ovat kaikkien osapuolten saatavilla reaaliaikaisesti ja varmassa tallessa jatkoa varten. Työmaapäiväkirja on käytettävissä myös mobiiliversiossa, eli voit tehdä kirjaukset helposti suoraan työmaalta.

Työmaan dokumentointi vaivattomasti

Adminetin työmaapäiväkirja täyttää rakennusurakan yleisten sopimusehtojen työmaapäiväkirjalle asettamat vaatimukset (YSE 1998). Sähköisessä muodossa olevat dokumentit sekä niihin liitetyt asiakirjat, valokuvat ja piirustukset eivät katoa, kastu eivätkä sotkeennu ja ne ovat kaikkien saatavilla reaaliaikaisesti.

Virallinen valvojan hyväksymä sähköinen työmaapäiväkirja toimii ongelmatilanteissa huomattavasti ruutupaperia vahvempana todistusaineistona. Saat halutessasi vaikka koko päiväkirjan pdf-muodossa lähetettäväksi eteenpäin.

Adminetin sähköinen työmaapäiväkirja koostuu päiväkohtaisista sivuista sekä rajattomasta määrästä liitetiedostoja. Näin valokuvat ja muut tarvittavat dokumentit ovat juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Saat otettua työmaalta valokuvat kätevästi esimerkiksi puhelimellasi ja liitettyä ne oikean päivän tietoihin.

työmaapäiväkirja malli pohja

Adminetin työmaapäiväkirja tuo uuden sivun perustiedot edellisen päivän tiedoista, joten teidän tarvitsee vain päivittää muuttuneet asiat.

Valvojan kommentit samaan järjestelmään

Työmaapäiväkirjaan kirjattuihin asioihin saat ulkopuolisilta tahoilta kuittaukset suoraan Adminettiin antamalla esimerkiksi tilaajan edustajalle valvojan tai kommentoijan oikeudet.

Merkinnät ja kuittaukset näkyvät kaikille osapuolille heti tallennuksen jälkeen. Samalla vaivalla sovit ja varmistat siis myös lisätöiden laskutuksen.

Työmaapäiväkirjan säilytys ei vaadi sinulta erikseen mitään toimenpiteitä. Päiväkohtaiset merkinnät liitteineen tallentuvat pysyvään arkistoon, josta tiedot ovat aina selattavissa, tallennettavissa pdf-muodossa ja tulostettavissa edelleenlähetystä varten.

Lataa tiivis tietopaketti rakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Rakennusalan työkalut - Admicom

Katso asiakasvideo:Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom
Sulje haku