Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

TR-mittaus ja MVR-mittaus

Rakennustyömaiden lakisääteinen kunnossapitotarkastus on mahdollista korvata TR- ja MVR-mittauksilla, jotka teet helposti ja nopeasti Adminetin työturvallisuusmittaukset-sovelluksella.

Työturvallisuusmittaukset ja niiden raportointi hoituvat helposti vaikka työmaalta käsin – myös mobiili työturvallisuusmittaus onnistuu Adminetissä.

Saat lähetettyä raportit ohjelmistosta suoraan haluamiesi henkilöiden sähköpostiin.

Työturvallisuusmittaukset sähköisesti

Säästät aikaa, kun hoidat työturvallisuusmittaukset sähköisesti yhdessä järjestelmässä muiden toimintojen, kuten laskutuksen ja töiden hallinnan kanssa.

Paperilomakkeita ette tarvitse mittauksissa ollenkaan, sillä Adminetissä voit tehdä työmaan TR- ja MVR-mittaukset niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Saatte tallennettua välittömästi myös mittauksiin liittyvät huomautukset ja valokuvat työmaan tietoihin.

Adminetissä kertakirjaus riittää aina. Tallennuksen jälkeen mittaukset tallentuvat kerralla oikeaan paikkaan, jossa ne pysyvät varmassa tallessa ja löytyvät helposti myös jälkikäteen.

Mittaukset teet helposti oikein/väärin-nappeja klikkaamalla. Kun tallennat mittauksen, Adminet näyttää turvallisuustason ja pääset tarkastelemaan sekä lähettämään raportteja

TR- ja MVR-mittausten raportointi helposti

Adminetissä mitattava työmaa voidaan jakaa kohteen laajuudesta riippuen yhteen tai useampaan mittausalueeseen. Oikeudet valittuihin mittausalueisiin voitte antaa yrityksenne vastuuhenkilöiden lisäksi ulkopuolisen yrityksen edustajille (esim. työsuojelupiiri) tai oman yrityksen työntekijöiden edustajille.

Voitte tehdä työturvallisuusmittausten raportteja yksittäisestä tai useammasta mittauskerrasta ja mittausalueesta tai niiden huomautuksista. TR- ja MVR-mittauksista saatte muodostettua esimerkiksi turvallisuusraportin, jossa on paikat allekirjoituksille. Lisäksi saatte mittauksista havainnollistavia kuvaajia.

Mittaustuloksista muodostettavat raportit voitte lähettää kätevästi suoraan Adminetistä valittujen vastaanottajien sähköposteihin.

TR-mittaus raportti - Adminet

Työturvallisuusmittauksista voidaan muodostaa Adminetissä monipuolisia raportteja.

Katso asiakasvideo:
Sulje haku