Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tarjouslaskenta

Adminetin tarjouslaskentaohjelma tuo rakennus- ja talotekniikka-alan yritykselle nopeutta ja tarkkuutta tarjousten ja projektin kustannusten laskemiseen. Teollisuusyrityksille meiltä löytyy totta kai myös omat toimialakohtaiset työkalut, joihin voit tutustua tällä sivulla.

Kustannukset ovat selkeästi tiedossa ja tarjouksesta näkee nopeasti, mistä hinta muodostuu. Näin pystyt jättämään samassa ajassa merkittävästi enemmän tarjouksia kuin perinteisillä menetelmillä.

 

Tarjouslaskentaohjelma rakennus-, sähkö- ja LVI-alalle
– näin huomioimme alojen tarpeet


Talotekniikka

Helppo tuotteiden poiminta LVI- ja sähköalan pakettirekistereistä

Käytössäsi ovat STUL:n Tapalsin sekä Vesi&Watin pakettirekisterit. Pääset poimimaan tuotteet ja paketit pakettipoiminnalla, syöttösivuilla, tuotepoiminnalla tai CAD-aineistosta (esim. JCAD).

Tarjoukseen haetut paketit näet hintoineen töiksi ja tarvikkeiksi eriteltyinä. Pakettien sisältöä voi tarkastella, tehdä muutoksia sekä vertailla eri valmistajien korvaavia tuotteita ilman, että koodeja tarvitsee muistaa.

Kätevät tarjouslaskennan syöttösivut

Tarjouslaskentaohjelman syöttösivujen kautta voidaan syöttää kaikki tiedot kyseiselle kohteelle. Voit lisätä ja vaihtaa pakettien töitä, tarvikkeita, asennustapoja tai syöttää pelkkiä tarvikkeita. Pääset syöttämään myös järjestelmäkokonaisuudet, kuten konehuoneet tai viemärit näppärästi yhdellä sivulla.

Pakettien ja syöttösivujen kautta käytössäsi ovat tarkat tarvikeluettelot, minkä lisäksi voit luoda tarjouslaskentaan omia pakettejasi tai tuoda niitä Excelistä.


Rakentaminen

Admicom osti Tocoman Oy:n koko osakekannan 10.3.2020. Yrityskaupan myötä yhdistämme Tocomanin kanssa voimamme ja pääsemme tarjoamaan ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle.

Ratkaisumme yhdistäminen on merkittävä panos rakennusalan digitalisoinnin kannalta. Suunnittelun tietomalleista tai perinteisistä tasokuvista määräluetteloiden kautta kustannuslaskelmiksi ja tavoitearvioiksi jalostuva tieto on pohjana toteumatietojen ja dokumenttien keräämiseen.

Tocomanin ja Admicomin kokemus ja osaaminen rakennusalan järjestelmätoimittajina on jo ennen yhdistymistäkin ollut korkealla tasolla. Voimien yhdistämisen kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laaja-alaisempaa huippuosaamista.

Tutustu yhteistyöhön tarkemmin

Maalausalan tarjouslaskentaan on myös oma kattava rakennekirjastonsa, jossa on noin 500 valmista rakennetta.

Katso asiakasvideo:

 

Erittäin tarkkaa ja tehokasta tarjouslaskentaa

Adminetillä lasket tarjoukset aina ajantasaisilla hinnoilla ja toimialan käytäntöjen mukaisesti. Tarjouslaskentaohjelma huomioi tarkasti todelliset kustannukset, kuten varmuuskertoimet, hävikkiprosentit, matkakulut ja päivärahat. Hintoja on myös helppo säätää rivi- ja littera-/positiokohtaisesti.

Olemassa olevan paketin voi kopioida omaksi paketiksi ja sitoa siihen halutut tuotteet ja työmenekit. Näin käytössänne on aina omien käytäntöjenne mukaiset paketit.

Samaa tarjousta tai pakettia voi laskea useampi henkilö samaan aikaan ja työkalulla teette helposti myös lisätyötarjoukset. Kun lisätyötarjous hyväksytään, siitä voi avata työtilauksen suoraan laskutettavaksi tarjotulla hinnalla.

 

Saat urakan helposti käyntiin

Lopulta voitetun tarjouksen tiedot saat siirrettyä budjetiksi ja seurannan pohjaksi yhdellä napinpainalluksella. Myös tarvikemassat siirtyvät näppärästi ostotarpeisiin, jossa voit suunnitella ja kilpailuttaa ostot.Laske tarjoukset halvimmilla hinnoilla

Kilpailu on tiukkaa. Saatteko tilauksia, jos ette käytä halvinta mahdollista hintaa jo laskennassa? Adminet etsii sinulle automaattisesti halvimmat vaihtoehdot Adminetin vastaavien tuotteiden rekisteristä. Laske tarjoukset halvimpia hintoja hyödyntäen ja saat hankintaan ostoehdotukset halvimmista vaihtoehdoista.

Lataa vastaavien tuotteiden esite

Tutustu Adminetin vastaavien tuotteiden rekisteriin ilmaisen esitteen avulla.

Maalausalan tarjouslaskenta tehokkaaksi

Rakennusalan yleisissä tarjouslaskennan välineissä maalauksen osuus jää pieneksi. Esimerkiksi sisäseiniin ja kattoon löytyy muutama menekkirakenne, mutta tämä on ammattilaiselle aivan liian vähän. Nyt voit hyödyntää Adminetissä maalausalan ammattilaisten tekemää rakennekirjastoa, josta löytyy noin 500 valmista rakennetta. Menekkitietojen perustana ovat Maalaus RYL 2012, RT-11052 sekä Sisä RYL 2013. Työhinnat ovat Maalausalan TES 2016–2017:n mukaisia.

Lataa maalausalan rakennekirjaston esite

Tutustu maalausalan tarjouslaskennan rakennekirjastoon ilmaisen esitteen avulla.
Adminet - Maalausalan rakennekirjasto tarjouslaskentaan - Kansikuva

Sulje haku