Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tapahtumaruutu

Seuraa ja muokkaa projektien tapahtumia

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän tapahtumaruudulla pääset tarkastelemaan ja käsittelemään projektiin liittyviä tarvike- ja asiakirjatapahtumia. Näkymässä voit joko laskuttaa tai palauttaa kohteen tarvikkeita varastoon.

Tapahtumaruudulta näet myös yhdellä vilkaisulla kaikki projektin tarvikkeet verrattuna laskettuun sekä mistä käytetyt tarvikkeet ovat tulleet.

Vertaa toteutumia laskettuun

Adminetin tapahtumaruudulla pääset tarkastelemaan tiettyyn projektiin liittyviä tarvike- ja asiakirjatapahtumia, kuten myynti- ja ostolaskuja sekä varastolähetteitä. Voit seurata sekä suunniteltuja että toteutuneita tapahtumia.

Projektille kohdistetut tarvikkeet voidaan joko laskuttaa tai palauttaa kohteelta varastoon, ja kohteen tapahtumat näkyvät myös työtilauksittain.

Asiakirja-arkistosta näet kätevästi valitun projektin myyntilaskut, ostolaskut ja varastolähetteet. Pääset katsomaan myös myynti- ja ostolaskujen maksutilanteet sekä kohteen tietoihin tallennettuja asiakirjoja.

Siirrä tarvikkeita näppärästi

Työkalussa on helppoa siirtää tarvikkeita valitulta kohteelta tai työtilaukselta toiselle. Esimerkiksi työmaan päättyessä sinne viedyt, mutta käyttämättä jääneet tarvikkeet voidaan varastopalautuksen sijasta siirtää suoraan toiselle työmaalle. Myös virheellisesti väärään paikkaan kirjatut tarvikkeet voidaan siirtää sinne, mihin ne olisi alun perin pitänyt kirjata.

Laatujärjestelmät ja historiatietojen hallinta

Tapahtumaruutu on isossa roolissa myös valmiiden töiden kohdalla. Laatujärjestelmien edellyttämä jäljitettävyys toteutuu erittäin hyvin. Työmaalle mennyttä tuotetta klikkaamalla pääset helposti juuri siihen liittyvään ostolaskuun tai varastotapahtumaan käsiksi. Alkuperäisten ostodokumenttien kautta tuotetta voidaan jäljittää tukkuun ja tukusta eteenpäin.

Jos asiakkaasi hakee samaa lattiamateriaalia kolme vuotta kohteen valmistumisen jälkeen, löydät sen nopeasti tapahtumaruudun kautta. Näet alkuperäiset tiedot ja hinnan ruudulla. Yhdellä klikkauksella näet tuotteen tämän hetkisen hinnan ja varastosaldosi, jos varastosaldoja seurataan.


Adminetin tapahtumaruudun hyötyjä

  • Projektin ajantasainen tarviketilanne näkyy yhdellä vilkaisulla.
  • Menneitä ostoja, laskutusta ja varasto-ottoja on helppo tarkastella.
  • Näyttää lasketun ja toteutuneen tarvikekäytön erotuksen.

Katso asiakasvideo:

 
Sulje haku