Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Projektinhallinta

Projektinhallintaohjelma talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää monipuoliset työkalut rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden projektinhallintaan – aina tarjouksen tekemisestä reaaliaikaiseen seurantaan ja takuuajan huoltoihin. Adminetin projektinhallintaohjelmassa voidaan muokata ja aikatauluttaa mm. tehtäviä, tarviketarpeita ja töitä.

Tarjous toimii urakkaseurannan pohjana, ja toteumaa päästään seuraamaan tarjottuun ja suunniteltuun joka hetki työn aikana. Adminetissä kohteen kustannusseuranta onnistuu myös kirjanpitotasoisella litteraseurannalla, jonka avulla projektien toteumaa voidaan seurata tarkasti ja reaaliajassa.

Laadukkaalla projektinhallinnalla parempiin tuloksiin

Adminetin tarjouslaskentaohjelmalla laskettu tarjous kirjautuu ostojen ja työajan suunnitteluun, jossa laskettuja tarvikkeita ja töitä voi muokata vapaasti. Laskentamassat toimivat ostoehdotuksina. Myös tuotteen hinnat ja varastosaldot ovat tarkistettavissa.

Töiden suunnittelussa Adminet näyttää vaaditun henkilötyömäärän annetulla ajanjaksolla. Työt voidaan resursoida kalenterin avulla. Urakoiden sekä lasku- ja lisätöiden tunnit pääsee tallentamaan sähköisesti, joten kirjaukset voi tehdä esimerkiksi puhelimella jo työmaalla ollessaan. Näin tunnit ovat yhdellä kirjauksella sekä laskutuksessa että palkanlaskennassa. Lisäksi työntekijöiden palkkakulut näkyvät suoraan projektin tiedoissa, joten nämäkin kustannukset näkyvät seurannassa.

Urakkakohteiden laskuttaminen tapahtuu maksuerälaskutuksella. Maksuerätaulukon voi suunnitella suoraan maksuerälaskutukseen, jolloin valmiin maksuerätaulukon saa urakkasopimuksen liitteeksi. Laskutusluvan antamisen jälkeen automatiikka hoitaa laskun lähettämisen asiakkaalle Postin kautta tai verkkolaskuna.

Maksuerätaulukko - Projektinhallinta - Adminet

Maksuerärivit voidaan tallentaa käsin, perustaa maksuerät tallennuspohjaksi tai lukea erät tiedostosta. Maksuerien ennakko- ja loppulaskuttaminen käy käden käänteessä parilla klikkauksella.

Lisätyötarjoukset voidaan laskea alkuperäisen tarjouksen hinnoilla ja lähettää sähköpostitse tilaajalle. Hyväksytyt lisätyöt siirretään toteutukseen ja laskutettavaksi työtilaus-sovelluksella. Projektin aikana kaikki ostot ja varasto-otot kohdistuvat suoraan kuluksi kohteelle.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Reaaliaikaista projektien seurantaa

Adminetissä projektin seuranta on reaaliaikaista, sillä projektinvalvonta on liitetty suoraan kirjanpitoon. Kustannusseuranta onnistuu myös kirjanpitotasoisella litteraseurannalla.

Tapahtumaruudulta pystytään tarkastelemaan yhdellä silmäyksellä koko projektin tarvikekäyttöä ja vertaamaan sitä alkuperäiseen laskelmaan.

Projektin tietoja voi tarkastella Adminetin raporteista jo projektin aikana, sillä tietoa ja raportointia muodostuu koko ajan reaaliajassa.

Lataa esite litteraseurannasta

Tutustu Adminetin litterointiin ja raportteihin ilmaisen esitteen avulla.
Litterointi rakennusala - Litterat Adminetissä - Esitteen kansikuva

kysymysmerkki-3

Tiesitkö, että Adminetistä on suora yhteys RT tuotetietokantaan?

Adminetissä tuotteita käsitellään nimiketasolla (sisältäen EAN-koodit). Pääset suoraan tuotteen linkistä käsiksi RT tuotetietokantaan koostettuihin perustietoihin, valmistajan tietoihin, ohjeisiin sekä DoP- ja KTT-dokumentaatioon.

Lue lisää

Katso asiakasvideo:
Sulje haku