Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Perustajaurakointi

Adminetissä perustajaurakoinnin alv-käsittelyt on automatisoitu ja kaikki perustajaurakoitsijan erilaiset alv-käsittelyt hoituvat asiakkaan toimintaa varten optimoidun kohde- ja litterarakenteen avulla. Adminettiin on kehitetty automatisoidut toiminnot kulujen verokäsittelyyn, joka perustuu yrityksen projektilla käyttämään litterarakenteeseen. Myös maksuerien laskutusta osakkailta on helpotettu.

Perustajaurakointi - Alv-laskenta - Adminet

Pystyt tarkastelemaan yhdestä näkymästä alv-laskennan piiriin kuuluvia ja kuulumattomia kustannuksia litteroittain eriteltynä ja näet välillisten kustannusten osuuden sekä tilitettävän alv:n määrän. Halutessasi pääset porautumaan tietoihin tarkemmin lukua klikkaamalla ja esim. siirtämään väärin kohdistettuja kuluja litteralta toiselle. (Avaa kuva isompana)


Adminetin perustajaurakoinnin työkalulla

  1. Laskutat helposti: Luot kohteelle haluamasi määrän maksuerätaulukoita ja pystyt seuraamaan asiakaskohtaisesti maksun tilannetta reskontrasta sekä tarvittaessa perimään maksamattomia suorituksia.
  2. Teet vähemmän rutiinityötä: Pienennät merkittävästi kuun vaihteen rutiinityötä, koska Adminet erittelee ja laskee erilaisilla alv-käytännöillä käsiteltävät kulut puolestasi – riittää, että sinä tai kirjanpitäjäsi tarkistaa valmiit raportit.
  3. Kohdistat vain kulut: Huolehdit projektin aikana vain kustannusten kohdistamisesta oikeille kohteille ja litteroille, Adminet hoitaa loput. Sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen ja tietää erilaisten kulujen alv-käsittelyä, sillä Adminet tekee erittelyn puolestasi.
  4. Seuraat toteumia tarkasti: Saat täysin vertailukelpoista seurantatietoa toteutuneiden kulujen suhteesta tavoitearvioon, sillä kuukausiraporteilla Adminet erittelee verottomat kulut ja arvonlisäveron osuuden omilla riveillään.

Katso asiakasvideo:

Lataa tiivis tietopaketti rakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Rakennusalan työkalut - Admicom
Sulje haku