Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Kulunvalvonta

Työmaan kulunvalvonta talotekniikka- ja rakennusalalle

Rakennusurakan päätoteuttajan velvollisuus on järjestää työmaan kulunvalvonta ja työntekijätietojen hallinta siten, että aluehallinto- ja veroviranomaisten vaatimukset täyttyvät.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä talotekniikka- ja rakennusalan työmaiden kulunvalvonta hoituu vaivattomasti älykorttien lukijalaitteella tai mobiilisovelluksella, jotka rekisteröivät kulunvalvontatapahtumat heti järjestelmään. Saat voimassa olevan kulkulupalistan lisäksi ajantasaista tietoa työmaalla olevista työntekijöistä.

Kulunvalvontatapahtumien perusteella Adminet muodostaa verottajalle myös rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukaisen raportin. Voit tarkastella tapahtumia työmaittain ja yrityksittäin halutulta aikaväliltä.

Mobiililaitteella työntekijä voi kirjautua sisään työmaalle Aloita työ -linkkiä klikkaamalla ja vastaavasti ulos työpäivän päätteeksi ulos Lopeta työ -linkistä. Halutessanne voitte määritellä työmaille kärkimiehiä, jotka voivat tehdä kirjauksia muiden puolesta.

Työmaan kulunvalvonta mobiilisti tai lukijalaitteella

Mobiilisovelluksella käyttäjä kirjautuu Adminettiin ja kirjaa saapuessaan itsensä työmaalle ja lähtiessään ulos. Käyttäjällä ovat valittavissa ne työmaat, joiden työntekijäksi hänet on määritelty. Jos käyttäjä on määritelty kärkimieheksi, hän voi tehdä kulunvalvontakirjauksia kaikille ryhmänsä työntekijöille.

Jos sijainnin määritys on aktivoitu käyttöön Adminetissä ja mobiililaite tukee sitä, välittyy käyttäjän sijaintitieto sekä sisään- että uloskirjautumisen yhteydessä järjestelmään. Tällöin työntekijäluettelosta on mahdollista katsoa myös henkilön sijainti.

Jos mobiili ei ole käytössä voidaan työmaalle kirjautua myös kulunvalvonnan lukijalaitteen kautta älykortilla (esim. Valttikortti) tai muulla NFC-yhteensopivalla henkilökortilla/avaimenperätagilla. Adminet käyttää Inoptics NFC-TimeClean Basic -päätelaitetta leimaustietojen kirjaamiseen. Laite lähettää tiedot GSM-matkapuhelinverkon kautta reaaliaikaisesti Adminettiin.

Työmaan kulunvalvonta - Rakennusala - Talotekniikka - Adminet mobiili

Työntekijän näkymä kulunvalvontaan, jossa voi aloittaa ja lopettaa työt helposti nappia painamalla. Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.


Työmaan sähköisen kulunvalvonnan hyötyjä

  • Adminetissä ilmoitusvelvollisuus ja kulunvalvonta pelaavat saumattomasti yhteen ja ovat samassa järjestelmässä muidenkin yrityksen päivittäisten toimintojen kanssa.
  • Ohjelmisto kerää tiedot eri lähteistä sekä koostaa ja lähettää rakennusalan tiedonantovelvollisuuden raportit käyttäjän puolesta valitun työmaaroolin mukaisesti.
  • Myös ulkopuolisille käyttäjille voi myöntää rajattuja käyttöoikeuksia, jolloin esim. aliurakoitsijan työntekijätietoja ei tarvitse syöttää itse.
  • Kulunvalvontatiedot siirtyvät reaaliaikaisesti Adminetin mobiilista tai kortinlukijalaitteesta, jossa käytetään älykorttia (esim. Valttikortti).

Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom

Katso asiakasvideo:

Lataa tiivis tietopaketti rakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Rakennusalan työkalut - Admicom
Sulje haku