Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Tuntikortit

Talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden työajanseuranta tehokkaasti

Työntekijän täyttäessä itse tunnit Adminet-ohjelmistoon säästyy työnjohdolta ja toimistohenkilöiltä aikaa, vältytään virheiltä ja varmistetaan kaikkien tuntien ja tapahtumien laskutus.

Työntekijä pääsee kirjaamaan tuntinsa suoraan Adminettiin, vaikka mobiilisti työmaalta käsin. Sähköinen tuntikortti täyttyy kätevästi samalla, kun työntekijä merkitsee tilaukselle tehdyt tunnit, kilometrit sekä ruoka- ja päivärahat.

Työntekijän syöttämät tapahtumat kohdistuvat aina projektille, kuten rakennustyömaalle tai tilaukselle, jolloin kustannukset tulevat huomioitua projektinvalvonnassa ja laskutus saadaan varmistettua.

 


Adminetin tuntikorttien hyötyjä

  • Työntekijä täyttää tunnit sähköisesti joko työmääräimelle tai tuntikortille, pilvipalveluna toimivassa täysversiossa tai Adminetin mobiilissa.
  • Ei paperisia tuntikortteja tai tietojen siirtoa ohjelmasta toiseen.
  • Poistaa päällekkäisiä työvaiheita.
  • Kustannukset tulevat aina huomioitua projektivalvonnassa.
  • Töitä ei jää laskuttamatta asiakkaalta.

Lisätietoa Adminetin sähköisestä työajanseurannasta

Työntekijät pääsevät täyttämään tuntikortteja niin Adminetin täysversiossa kuin mobiilissakin. Valmis tuntikortti siirtyy esimiehelle hyväksyttäväksi.

Hyväksymättömät tuntikortit näkyvät esimiehelle etusivun avoimissa tehtävissä, josta pääsee tekemään korjauksia ja muutoksia sekä ilmoittamaan niistä työntekijälle. Tuntikortin voi myös siirtää takaisin avoimeksi muutosten tekoa varten. Hyväksymisruudulla näkyvät jakson työajanlyhennykset ja lomat.

Tuntikortit siirtyvät palkanlaskentaan esimiehen hyväksynnän jälkeen. Käytettävät palkkalajit tulevat automaattisesti projektin tyypin mukaan, jolloin työehtosopimuksen vaatimukset tulevat huomioitua urakka- ja laskutöissä.

Tuntikortille täytetyt tiedot ovat haettavissa laskutukseen. Esimies voi tarkistaa, mitkä tunnit tuntikortilta on laskutettu ja mitkä ovat vielä laskuttamatta. Tuntikortti on tulostettavissa milloin tahansa ja ne löytyvät työntekijän ja yrityksen arkistoista.

Tutustu myös Adminetin kulunvalvontaan ja automaattiseen tiedonantovelvollisuuden raportointiin.

Sähköinen tuntikortti - Rakennusala - Talotekniikka - Adminet mobiili

Työntekijän yhteenvetonäkymä tuntikortista Adminetin mobiilissa. Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

Katso asiakasvideo:

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.
Sulje haku