Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentaohjelma talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Adminetin automatiikan ansiosta palkanlaskenta on helppoa. Työnjohto tarkastaa työntekijöiden sähköisesti täyttämät tuntikortit ja hyväksyy ne. Hyväksynnän jälkeen palkanlaskennassa valitaan tunti- tai kuukausipalkat ja käynnistetään laskenta. Tiedot tarkastetaan vielä ruudulla ja hyväksytään, jolloin tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja palkat maksuun. Adminet myös hakee tammikuussa verottajalta kaikille työntekijöille uudet verokortit.

Tunnit hyväksynnän jälkeen automaattisesti palkanlaskentaan

Työntekijät täyttävät tuntinsa sähköisesti joko Adminetin tuntikorteille tai sähköisille työmääräimille.

Tunnit voi täyttää niin Adminetin täysversiossa kuin mobiilissakin.

Työntekijät voivat kirjata myös lomat, poissaolot ja sairauslomat helposti lomat ja poissaolot -sovelluksella. Työntekijä näkee lomasaldonsa ja voi liittää sairauslomatodistuksen poissaoloilmoituksen yhteyteen.

Työnjohtajan tehtäväksi jää vain tarkastaminen ja hyväksyminen. Tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja palkkoihin hyväksymisen jälkeen.

Kirjaamalla työt ja tarvikkeet sähköiselle työmääräimelle, siirtyvät tunnit samalla tuntikortille ja kaikki tapahtumat ovat heti hyväksyttävissä laskutettavaksi. Töiden ja tarvikkeiden laskuttaminen käy käden käänteessä.

Palkanlaskentaohjelma - Sähköinen tuntikortti - Rakennusala - Talotekniikka - Adminet mobiili

Palkkoihin siirtynyt tuntikortti Adminetin mobiilissa.

 

Palkat maksetaan ajojonoilla tai automaattisesti

Palkkojen maksaminen Adminetissä tarkoittaa käytännössä palkkojen tarkastamista, hyväksymistä (korjausta tai perumista) ja palkka-ajojonon käynnistämistä. Palkat tiliöityvät kirjanpitoon ja menevät maksuun automaattisesti. Maksupäivä tulee palkkakauden perusteella automaattisesti. Palkat voi maksaa myös maksupäätteellä, jos automaattimaksatusta ei halua käyttää.

Adminet hoitaa automatiikalla ay-jäsenmaksujen ja ulosottopidätysten maksamisen. Verotiliautomatiikka hoitaa sotu- ja ennakonpidätysilmoitukset sekä maksut verottajalle.
Palkkalaskelmat lähtevät työntekijöille joko sähköpostilla tai postin tulostuspalvelusta paperikirjeinä.

Automaattinen lomalaskenta ja lomakalenteri

Adminetissä on automatisoitu lomalaskenta lomapalkkojen ja työajanlyhennyskertymien sekä lomapalkkajaksotuksen osalta.

Lomakalenterissa näkyy eri väreillä eri tyyppiset poissaolot, joten yrityksen resurssitilanteen saa kätevästi selville yhdellä silmäyksellä. Sekä työntekijä että vastuuhenkilö näkevät työntekijän kaikki poissaolot, työajanlyhennysvapaat ja sairauslomat.

Vuosi-ilmoitukset automaattisesti

Sähköiset vuosi-ilmoitukset muodostetaan Adminetissä ja tiedot lähetetään automatisoidusti verottajalle ja vakuutusyhtiölle. Myös sähköinen TyEL kuukausi-ilmoitus hoituu automatiikalla. Tietojen pohjalta vakuutusyhtiö toimittaa laskun suoraan järjestelmään.

Myös kansallinen tulorekisteri KATRE on huomioitu Adminetissä, ja järjestelmä hoitaa raportoinnin puolestasi.


Tiesitkö?

Adminettiä käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen selviytyäksesi arkisista palkanlaskennan tehtävistä. Automatiikka hoitaa perusrutiinit ja asiantuntijatyön voit halutessasi ulkoistaa järjestelmän ja toimialan käytännöt tuntevalle Adminet-tilitoimistolle.

Tutustu palkanlaskennan palveluihin

Katso asiakasvideo:
Sulje haku