Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Lomat ja poissaolot

Adminetissä työntekijät voivat ehdottaa loma-aikansa ja syöttää poissaolot, kuten sairauslomat, suoraan sähköiseen kalenteriin tai Adminetin mobiiliin. Esimiehen hyväksyttyä loma-ajat ja poissaolot, tiedot siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan ja yrityskalenteriin helpottamaan töiden suunnittelua.


Adminetin lomien ja poissaolojen hyötyjä

  • Työntekijä voi itse tarkistaa lomasaldonsa ja jättää lomaehdotuksia.
  • Esimiehen hyväksynnän jälkeen tieto siirtyy automaattisesti palkanlaskentaan.
  • Kalenterin avulla on helppo suunnitella työntekijöiden loma-ajat ja tarvittaessa määritellä sijaiset.

Lomien ja poissaolojen syöttö

Työntekijä voi ehdottaa loman tai työajanlyhennyksen syöttämällä tiedon Adminetin kalenteriin, josta se siirtyy esimiehille tarkastettavaksi.

Adminetissä on käytössä lomalaskenta, jonka ansiosta työntekijä voi itse tarkistaa käytettävissä olevat vuosilomapäivät ja pekkaset.

Työntekijä tekee ilmoituksen myös sairauspoissaolosta helposti suoraan Adminettiin. Liitteeksi voi tallentaa sairauslomatodistuksen.

Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

Lomat ja poissaolot - Työntekijän kirjaukset - Adminet mobiili

Lomien ja poissaolojen hyväksyntä

Esimies voi suunnitella loma-ajat kalenterin avulla ja määrittää loman tai poissaolon ajaksi henkilölle sijaisen. Hyväksynnän yhteydessä Adminet tarkistaa henkilön lomasaldot, jolloin lomia ei voida hyväksyä liikaa.

Hyväksymällä lomat ja poissaolot, kirjaa järjestelmä lomapalkan palkanlaskentaan ja vähentää vastaavasti normaalia palkkaa tai kirjaa palkattomasta poissaolosta palkanvähennyksen palkanlaskentaan. Esimiehen hyväksyttyä poissaolon sairauspoissaoloksi, järjestelmä kirjaa palkkoihin sairausajan palkan ja vähentää vastaavasti normaalia palkkaa.

Kalenterinäkymästä esimies näkee nopeasti haluamaltaan aikaväliltä työntekijöiden loma- ja poissaolot sekä niiden syyt. Kaikki työtekijöiden lomat ja poissaolot löytyvät arkistosta.

Lomat ja poissaolot - Hyväksyntä - Lomalaskenta ja palkanlaskenta - Adminet mobiili

Esimerkki lomien hyväksynnästä. Lisätiedot saa auki riviä klikkaamalla ja oikeasta reunasta voi hyväksyä loman. Katso kuvaa isompana klikkaamalla sitä.

Henkilöstön tiedot rekisterissä

Henkilörekisterissä voi ylläpitää työntekijöiden luvanvaraista osaamista ja pätevyyttä, kursseja, kulkulupia ja koulutuksia. Automatiikka noutaa verokortit ja veronumerot sähköisesti suoraan verottajalta kerran vuodessa. Rekisteriin kertyy myös työntekijöiden loma- ja poissaolohistoria, palkkatiedot sekä palkkalaskelmat.

Katso esittelyvideo Adminetin mobiilista:

 
Sulje haku