Adminet

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Myyntitilaukset

Adminetin myyntitilaukset ovat myynnin ja myymälän työkalu. Myyntitilauksilla tehdään asiakkaille tarviketarjoukset ja muutetaan ne tilauksiksi. Myös tarjousten ja tilausten seuranta on helppoa.


Adminetin myyntitilaukset toimivat näin

  1. Tee asiakkaalle tarjous: Vanhan tilauksen voi kopioida uuden tilauksen pohjaksi ja muokata hintoja tai muita ehtoja. Tuotteen myynti- ja ostohistoria auttavat hinnoittelussa.
  2. Lähetä sähköpostilla: Tarjoukseen tai tilaukseen voi myös liittää dokumentteja ja lähettää ne Adminetistä sähköpostilla asiakkaalle. Adminet arkistoi kaikki tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen.
  3. Muodosta myyntitilaus: Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, muutat sen myyntitilaukseksi hiiren klikkauksella.
  4. Tee ostotilaus: Myyntitilauksesta voi muodostaa automaattisesti ostotilauksen ja halutessaan muokata sitä käsin.
  5. Laskuta helposti: Ostolasku kirjaa myyntitilauksen automaattisesti toimitetuksi, jolloin myyntitilaus on valmis ja odottaa laskutuslupaa.
  6. Varmista sujuva toimitus: Adminet seuraa tilauksen etenemistä ja kertoo, jos myyntitilaus on esimerkiksi jäänyt toimittamatta.

Katso asiakasvideo:

Kertokaa minulle lisää

Täytä lomake niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi.

Adminet toiminnanohjausjärjestelmä - Tietokoneella tai mobiililla


Sulje haku