Adminet

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Kassatoiminnot

Kun Adminetin kassalla tehdään korttimyynti, on myynti kirjanpitoa myöten valmis. Adminet noutaa korttitapahtumien viitteet päivittäin ja kohdistaa ne saataviin maksuihin. Myös tiliotteiden nouto on automatisoitu. Käteismyynneistä ohjelma tekee kassaraportin kassan täsmäystä varten.

Laskulle myydyt kaupat voidaan määritellä koontilaskutettaviksi tai laskuttaa heti. Lisäksi kassalla voidaan rahastaa laskuja ja myyntitilauksia. Adminetin kassatoimintoja käyttämällä luet myös plussapisteet samalla korttipäätteellä.

Myymälähenkilökunnan aikaa vapautuu asiakaspalveluun, kun Adminetin automatiikka hoitaa:

  • hinnastojen päivitykset
  • pankki- ja luottokorttivarmennukset
  • pankki- ja luottokorttisaatavien maksujen automaattisen kohdistamisen ja korttiprovisioiden jyvityksen
  • myyntien kirjauksen kirjanpitoon

 

Maksupääte - Adminet kassatoiminnot

Suora yhteys kirjanpitoon ja varastoon

Kirjanpito ja varastokirjanpito täsmäävät myymälätoimintojen kanssa, kun myymäläsovellusta käytetään osana Adminetin kokonaisjärjestelmää. Myymäläsovelluksesta on yhteys varastoon, joten myymälämyynti vähentää automaattisesti varastosaldoa.

Kassamyynnin arkistosta löytyvät kaikki aiemmat myyntikuitit. Tämä helpottaa työskentelyä esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakas tulee vaihtamaan tai palauttamaan tuotetta. Arkistosta näkyy myös myynti- ja ostohistoria tuotteittain.

Viivakoodikerääjät

Adminetin kassaan voi liittää tarvittaessa myös viivakoodinlukijan tai kannettavan viivakoodikerääjän. Admicom toimittaa helppokäyttöiset ja ohjelman kanssa yhteensopivat laitteet asennettuina ja testattuina avaimet käteen -periaateella.

Katso asiakasvideo:

Kertokaa minulle lisää

Täytä lomake niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi.

Adminet toiminnanohjausjärjestelmä - Tietokoneella tai mobiililla


Sulje haku