Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Työtilausten laskutus

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmällä LVI-, sähkö- ja rakennusalan töiden laskuttaminen on erittäin nopeaa, tarkkaa ja helppoa.

Laskuttamaton työtilaus tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi sen jälkeen, kun työ on merkitty kentällä valmiiksi. Asetuksissa voidaan määritellä, tuleeko tilauksesta tarkastaa kaikki rivit ennen hyväksyntää vai tilaus kokonaisuudessaan.

Työtilaukselta löytyvät eriteltyinä työntekijöiden syöttämät työt ja tavarat. Laskuttaa voi koko työtilauksen tai tehdä välilaskun valituista riveistä. Laskun voi hyväksyttää myös ennen varsinaista laskutusta. Laskutusluvan jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti. Tarvittaessa laskuihin saa mukaan liitteitä.

Kirjaukset saatte tehtyä helposti Adminetin mobiiliin.

 

Myyntilaskulta näet myös myyntikatteen rivikohtaisesti, jolloin hinnoittelu menee varmemmin oikein. Työn kustannushinnaksi saat työntekijän tuntipalkan sivukuluineen.

Sähköinen ja automatisoitu ratkaisu töiden laskuttamiseen

Voit laskuttaa koko työtilauksen tai tehdä helposti välilaskun valituista riveistä. Laskutusluvan jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti ja tarvittaessa laskuihin saa mukaan liitteitä, kuten ostolaskuja. Perinteistä laskujen tulostamista ja postittamista ei tarvitse tehdä, sillä laskut lähtevät vastaanottajasta riippuen joko tulostuspalvelusta tai verkkolaskuina. Tavittaessa voit myös itse tulostaa laskun tai lähettää sen sähköpostilla.

Automatiikka noutaa suoritukset pankista, tiliöi ja kohdistaa ne laskulle päivittäin. Jos asiakkaan suoritus on myöhässä, lähettää Adminet maksumuistutukset puolestasi. Tarvittaessa saatte tehtyä myös perinnän helposti.

Laskut jäävät talteen sähköiseen arkistoon, josta ne löytyvät helposti ja nopeasti työtilauksittain, kohteittain ja asiakkaittain mapeista etsimisen sijaan.

Työtilausten laskutus - Välilaskutus - Loppulaskutus - Adminet mobiili

Esimerkki laskutuksesta Adminetin mobiilissa. Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.


Adminetin työtilausten laskutuksen hyötyjä

  • Töiden ja tarvikkeiden kirjaaminen työlle tapahtuu laskutettavalla ajalla.
  • Työnjohdon ja toimistotyöntekijöiden aika vapautuu laskutuksesta ja palkkatapahtumien tallentamisesta.
  • Ostolaskujen laskutyörivit voi kohdistaa suoraan kohteelle tai tietylle tilaukselle. Myös ostolaskuarkistosta voi käydä merkitsemässä rivejä laskutettaviksi.
  • Työnjohdolle tulee ilmoitus, kun työ on merkitty valmiiksi, joten työnjohdon ei tarvitse turhaan käyttää aikaa valvontaan. Ilmoituksesta pääsee näppärästi suoraan oikealle työtilaukselle.
  • Saat hoidettua kätevästi YSE-laskutukset sekä kotitalousvähennykset kuluttaja-asiakkaille.

Katso asiakasvideo:

 
Sulje haku