Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Huolto- ja sopimuslaskutus

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän sopimuslaskutus helpottaa merkittävästi määrävälein samankaltaisena toistuvaa laskutusta ja sopimuksiin liittyvien töiden, kuten määräaikaishuoltojen organisoimista.

Huoltoja ei myöskään jää hoitamatta, koska Adminet muistuttaa sovituista huoltokeikoista. Koko toimenpidehistoria jää aina talteen sopimuskohteen arkistoon.

Voitte täyttää tarkat tiedot huollettavasta laitteesta tai ohjelmasta työkorteille. Huollettavalle laitteelle tai ohjelmalle voitte kohdistaa myös erilaisia toimenpiteitä ja tehdä varaukset huollosta työntekijän kalenteriin.

Huoltojen organisointi onnistuu esimerkiksi siten, että samalla suunnalla sijaitsevat kohteet aikataulutetaan samalle päivälle. Allekirjoitetut sopimukset tai muut dokumentit on myös helppo liittää mukaan.

Laitevuokraus ja konevuokraus

Adminetillä voidaan myös vuokrata laitteita. Laitteista laaditaan oma laiterekisteri, johon kirjataan laitteen koodi, nimi, kustannushinta per vuorokausi ja laskutusaihe. Lisäksi laitteen muistioon voitte lisätä tuotteeseen liittyviä lisätietoja. Myyntihinta määritellään yleiseen hinnastoon ja tarvittaessa asiakaskohtaisesti.

Laitteita on helppo vuokrata työtilausten kautta, mihin voidaan merkitä vuokrauksen alkupäivämäärä ja oletettu loppupäivämäärä. Laiterekisteristä näette nopeasti laitteiden vuokraustilanteen.

Vuokrattavat laitteet laskutetaan toteutuneen käytön mukaan näppärästi työtilausten kautta samaan tapaan kuin muutkin tilaukselle syötetyt työt ja tavarat.

Koneiden ja raskaamman kaluston vuokraukseen suosittelemme valitsemaan omaan Adminet-sovelluskokonaisuuteesi kalustonhallinnan sovelluksen.

Katso asiakasvideo:
Sulje haku