Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Laskutyöt

Työtilausten hallinta tehokkaaksi

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän laskutöiden työkaluilla varmistat työtilausten tehokkaan käsittelyn aina tilausten vastaanottamisesta laskutukseen asti.

Sähköinen toimintatapa ja reaaliaikainen tiedonsiirto yhden järjestelmän sisällä mahdollistavat sinulle työkeikkojen vaivattoman, tarkan ja nopean käsittelyn sekä laskutuksen.

Laskutyö prosessi - Laskutöiden hallinta - Admicom

Laskutyöprosessi Adminetissä

  1. Asiakas tekee tilauksen esim. puhelimitse.
  2. Työn vastaanottaja tallentaa tiedot Adminettiin. Tilaus merkitään suoraan työntekijälle tai se siirtyy työpooliin.
  3. Työntekijä vastaanottaa tilauksen, merkitsee työmaalla Adminetin mobiiliin käytetyt tavarat ja työn sekä kuittaa tilauksen valmiiksi.
  4. Työn vastaanottaja saa ilmoituksen työn valmistumisesta, tarkistaa tiedot ja hyväksyy tilauksen laskutukseen.
  5. Lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti vielä samana päivänä.

Katso esimerkki laskutyön kirjaamisesta Adminetin mobiilissa:

Adminetin sovellukset laskutöiden hallintaan


Sähköinen työmääräin

Työmääräimillä hallitsette työt kätevästi aina laskutukseen saakka – työmaalla tai toimistolla.

Tutustu sovellukseen


Töiden hallinta

Aikataulutat työt, urakat ja muut tapahtumat suoraan kalenterista. Ylläpidät myös kohteiden tehtäviä helposti tehtävien hallinnassa.

Tutustu sovellukseen


Työtilausten laskutus

Työt ja tarvikkeet siirtyvät laskulle suoraan ja lasku lähtee hyväksynnän jälkeen automaattisesti. Laskut jäävät sähköiseen arkistoon.

Tutustu sovellukseen


Huolto- ja sopimuslaskutus

Hallitse huoltoja ja laitteiden vuokrausta kätevästi sopimus- ja huoltolaskutuksella. Saat myös muistutukset sovituista töistä.

Tutustu sovellukseen

Tutustu Adminetin mobiiliin:

Tyypillisiä arjen haasteita laskutöissä

Työntekijöiden ajellessa toimistolle hakemaan tai palauttamaan paperisia työmääräimiä kuluu arvokasta työaikaa. Lisäksi kilometrit nielevät polttoainetta.

Työntekijöiden palauttaessa laskutukseen työmääräimiä ja palkanlaskentaan tuntikortteja joudutaan toimistolla vertaamaan ja varmistamaan, että kaikki tunnit mistä palkat maksetaan, tulisivat myös laskutetuiksi.

Toimistolla aikaa kuluu laskujen tulostukseen, kuoritukseen ja postitukseen sekä saapuneiden suoritusten kohdistamisiin.

Adminetissä näihin haasteisiin on vastattu

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka paljon apua Adminetistä ja Adminetin mobiilista olisi juuri sinun yrityksesi arjen haasteisiin:
Sulje haku