Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sisäinen laskenta

Adminetissä sisäinen laskenta tapahtuu yrityksen tarpeiden mukaisesti. Seurannalla saadaan selville eri osastojen, toimipisteiden tai toimialojen kulujen ja tuottojen jakautuminen sekä kehittyminen.

Enemmän tietoa, vähemmän arvailua

Sisäistä laskentaa varten Adminettiin määritellään yrityksen organisaatiomalli eli toimipisteet, toimialat sekä osastot ja henkilökunta kytketään mallin mukaisiin rakenteisiin.

Organisaatiokaavion pohjalta järjestelmä tuottaa tämän jälkeen sisäiseen laskentaan tarvittavat tiedot järjestelmään tulevien tapahtumien pohjalta automaattisesti. Käyttäjien ei siis tarvitse tapahtumia käsitellessään ottaa kantaa kustannuspaikkoihin, osastoihin, toimialoihin tai toimipisteisiin.

Myös liiketoimintabudjetin voitte luoda yritystasolla tai käytössä olevien osastojen, toimipisteiden tai toimialojen tasolla ja seurata toteutumaa verrattuna budjettiin.

Esimerkki Adminettiin määriteltävistä organisaatiotasoista:

sisäinen-laskenta-organisaatio-toimipiste-osasto-toimialat


Adminetin sisäisen laskennan hyötyjä

  • Sinun ei tarvitse opetella monimutkaisia asetuksia tai raporttimallien luomista saadaksesi käyttöösi kattavan sisäisen laskennan raportoinnin.
  • Raporttien tulostaminen on helppoa. Jokainen käyttäjä, jolla on oikeudet kyseisiin raportteihin, osaa tulostaa raportit ilman koulutusta. Raportit saa myös helposti Exceliin tai Wordiin jatkokäsittelyä varten.
  • Henkilöstön aikaa tai tilitoimiston kustannuksia säästyy raporttien koostamisesta ja ajamisesta.
  • Tarkalla ja paikkansapitävällä seurannalla pystytään puuttumaan poikkeamiin ajoissa.
  • Seurannan ollessa reaaliaikaista pystytään asettamaan realistisia tavoitteita, ennakoimaan tulevaisuuden tarpeita ja palkitsemaan saavutetuista tuloksista.

Katso asiakasvideo:
Sulje haku