Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Data-analysaattori

Adminet on toimialan ainoa ohjelmisto, jossa on porautuva raportointi alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla voit kerätä ja analysoida kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Pääset syvälle esimerkiksi tuloslaskelman, taseen ja projektien tietoihin – halutessasi aina tosite- tai tuotekooditasolle asti. Sinun ei tarvitse hyppiä raportilta toiselle, sillä yhdessä raportissa on kaikki tarvittava tieto. Voit tallentaa itsellesi yritys- ja käyttäjäkohtaisia analyysimalleja, jolloin raportteja ei tarvitse joka kerta rakentaa uudelleen.


Kirjanpito

Tuloslaskelmasta ja taseesta pääsee parilla klikkauksella vilkaisemaan, kenen asiakkaan tai kohteen tuloista liikevaihto koostuu. Kaikista tiedoista pääsee porautumaan syvemmälle ja syvemmälle eli saat erittäin tarkkaa tietoa yrityksesi tuloista ja kuluista.

Tarjolla on useita erittelytekijöitä: Esimerkiksi liikevaihdosta voidaan tehdä erittely vastuuhenkilöittäin, josta taas vastuuhenkilön erittely kohteittain ja edelleen kohteen erittely kirjanpitotapahtumittain.


Sisäinen laskenta

Työkalu mahdollistaa erilaisten organisaatioon liittyvien analyysien keräämisen ja niiden toteutumien ja budjettien vertailut sekä erittelyt monin tavoin. Työkalut mahdollistavat seuraavien analyysien keräämisen:

  • Organisaatioanalyysi
  • Asiakasanalyysi
  • Kohdelajianalyysi
  • Segmenttianalyysi
  • Konsernianalyysi
  • Henkilöanalyysi

Kohdeanalyysit

Kohdeanalyysit ovat käytännössä projektien hallinnan tulosteita.  Käyttöliittymässä voidaan rajata eri tekijöillä raportoitavien kohteiden joukko tai yksittäinen kohdenumero. Tulostevaihtoehdot ovat  toteutuma- tai valmiusasteraportti.

Perinteisten raporttivaihtoehtojen lisäksi voidaan eritellä urakoiden va-tilit, eli näet yhdestä raportista urakoiden ydinasiat sekä kirjanpidollisista toteutumista että valmiusasteen mukaisesta tilanteesta.

Graafiset raportit

Adminetissä pystyt tarkastelemaan yritys-, organisaatio- ja kohderaportteja myös visuaalisessa muodossa ja vertailemaan haluamiasi tietoja monipuolisesti.

Tutustu graafisiin raportteihin

Katso asiakasvideo:

 Sulje haku