Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Johtaminen

Johtamisen työkalut talotekniikkaan, rakentamiseen ja teollisuuteen

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä on ainutlaatuiset johtamisen työkalut talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusyrityksen liiketoiminnan ohjaamiseen ja seurantaan.

Talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan yrittäjänä saat Adminetistä tarkinta ja monipuolisinta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta muihin alan ohjelmistoihin verrattuna. Saat liiketoiminnan kehittämisen sekä kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamisen välineiksi ajantasaista tietoa ja oikeat mittarit.

Luotettavalla ja reaaliaikaisella tiedolla pystyt nopeasti reagoimaan muuttuneisiin tilanteisiin. Pystyt asettamaan realistisia tavoitteita, ennakoimaan tulevaisuuden tarpeita ja palkitsemaan saavutetuista tuloksista.

Ajantasainen tieto tuo varmuutta toimintaan – nukut yösi paremmin, kun tiedät missä mennään.

 

Johtaminen

Adminetin sovellukset yrityksen johtamiseen


Sisäinen laskenta

Näet yrityksesi kulujen ja tuottojen jakaantumisen eri osastojen, toimipisteiden ja toimialojen kesken.

Tutustu sovellukseen


Data-analysaattori

Poraudu yrityksesi kirjanpidon, sisäisen laskennan ja kohteiden tietoihin. Saat toimialan tarkinta tietoa.

Tutustu sovellukseen


Automaattiraportit

Saat reaaliaikaisen tiedon liiketoiminnan eri osioista, projekteista sekä rahaliikenteestä – automaattisesti.

Tutustu sovellukseen


Työntekijä-analyysi

Työntekijä-analyysillä voit seurata työn tuottavuutta ja kannattavuutta työntekijäkohtaisesti.

Tutustu sovellukseen

Katso asiakasvideo:

 Tyypillisiä johtamisen haasteita

Liiketoiminnan kehittämisellä tähdätään jatkuvaan kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Yrityksen kehittämisen kannalta toiminnan reaaliaikainen seuranta ja tiedon hyödyntäminen on tässä erittäin tärkeässä roolissa.

Projektien etenemisen seuraaminen ja korjausliikkeiden tekeminen on usein haastavaa. Tieto on hajanaisesti eri järjestelmissä tai työntekijöiden tietokoneilla ja mapeissa.

Yrittäjä joutuu monesti pyörittämään kaavoja ja laskelmia Excelissä kootakseen kattavaa seurantaa projekteista tai liiketoiminnan eri osa-alueista. Tilitoimistosta saatavat liiketoimintaraportitkin ovat valitettavan usein pelkkää taustapeilikatsausta.

Adminetissä näihin haasteisiin on vastattu

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka paljon apua Adminetistä olisi juuri sinun yrityksesi arjen haasteisiin:

 

Ota yhteyttä


Sulje haku