Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Yleinen hinnasto

Talotekniikka- ja rakennusalan tuotteiden hinnastot käytössäsi

Kattava ja ajantasainen tuoterekisteri tekee tarjouslaskennasta, ostotarpeiden suunnittelusta, ostotilauksen tekemisestä sekä tietysti hintojen vertailusta vaivatonta ja nopeaa.

Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässämme käytössäsi on yleinen hinnasto, josta näppärän tuotehaun avulla löytyy nopeasti ja helposti talotekniikka- ja rakennusalan tuotteen toimittajat ja ajantasaiset hinnat. Hinnat ovat aina viimeisimmän päivityksen mukaiset, sillä vastaamme hintojen päivityksistä puolestasi. Teet samoilla hinnoilla kätevästi myös ostotilaukset suoraan Adminetistä.

Saat tuotteesta kattavasti tietoa, kuten ostohinnan, ostohistorian, myyntihinnan, myyntihistorian, varastosaldot, vastaavat tuotteet ja avoimet tilaukset.

Adminetissä on käytössä myös tarjoushinnat, joilla voit vastaanottaa toimittajien edullisia tarjoushintoja ja ohjata ne halutessaan suoraan oston sopimushinnoiksi. Adminet päivittää puolestasi uuden hinnan, jos tarjoushinta on halvempi, kuin voimassaoleva sopimushinta. Voit tuoda järjestelmään myös omia pakettejasi ja toimittajien hinnastoja, joita ei löydy yleisestä hinnastostamme.

Näiden toimittajien hinnat ylläpidämme puolestasi:

Linkit yleisiin tuotetietokantoihin

Yrityksille on syntynyt uusien direktiivien ja asetusten kautta velvollisuus koota tarkempaa tuotetietoa, jota myös raportoidaan tilaajille. Esim. suoritustasoilmoitus (DoP) lisää rakentamisessa koottavien dokumenttien määrää.

Yleisessä hinnastossa on joillekin tuotealueille käytössä nopeat linkit ulkopuolisiin tuotetietoa sisältäviin tietokantoihin. Sähköhinnastosta pääsee siirtymään Sähkönumerot.fi-palveluun, putkihinnastosta LVI-infoon ja rakennushinnastosta RT Tuotetietoon. Kaikilla tuotteilla ei ole tarjolla samaa tuotesisältöä ja joihinkin tietokantoihin pääsy edellyttää yrityskohtaisen sopimuksen tekemistä tietokannan ylläpitäjän kanssa, joten linkkiä ei ole kaikilla tuotteilla.

Tuotetietokannat yleistyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Rakentamisessa esimerkkinä niiden hyödyistä ovat laajimmillaan tuotteet, joille löytyy suoritustasoilmoitus, käyttöturvallisuustiedote ja RT-kortti yhden linkin takaa.

Lataa opas hankinnan tehostamiseen

Oppaasta saat vinkkejä yrityksesi hankintaprosessin kehittämiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Hankinnan tehostaminen - Admicom opas 2018 - esikatselu

Katso asiakasvideo: 

Vastaavat tuotteet

Adminetissä käytössäsi on sähkön, LVI:n ja rakentamisen vastaavia tuotteita. Haettaessa esimerkiksi LVI-tuotteita yleisestä hinnastosta, saadaan samalla lista eri valmistajien vastaavista tuotteista eriteltynä halvimmasta kalleimpaan. Näin saatte selvyyden, maksatteko tuotteista oikean hinnan vai löytyykö toiselta toimittajalta tuotteita edullisempaan hintaan.

Sähköalan vastaavia tuotteita löytyy STUL:n ylläpitämästä rekisteristä sekä toimittajien itse täydentämästä kattavasta rekisteristä.

Sulje haku