Adminet -ohjelmistokokonaisuus

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tutustu Adminettiin

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat rakennus- ja talotekniikkatuotteet Adminetissä

Edullisimman tuotteen löytäminen eri valmistajien vaihtoehdoista on helppoa vastaavien tuotteiden avulla. Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän vastaavien tuotteiden rekisterillä saatte merkittävää kilpailuetua tarjouskilpailuihin ja työvälineitä ostojen hallintaan.

Kattavan vastaavien tuotteiden rekisterin löydät vain Adminetistä, josta saat toimialan parhaan markkinatiedon. Löydät edullisimmat hinnat mm. näiltä toimittajilta: Onninen, LVI-Dahl, Ahlsell, SLO ja Rexel.

kysymysmerkki-3

7 hyvää syytä käyttää vastaavia tuotteita

1. Käytä edullisimpia hintoja vaivattomasti. Adminet kertoo sinulle, mitkä tuotteet ovat korvattavissa toisella tuotteella ja etsii näistä korvaavista tuotteista edullisimmat hinnat.

2. Kotiuta työt laskemalla tarjouksesi aina edullisimmilla hinnoilla. Adminetin vastaavista tuotteista valitset edullisimmat vaihtoehdot riippumatta paketeilla olevista tuotteista. Riittääkö sinulle, että ehkä joku paketin tuotteista on edullisin vaihtoehto ja parhaan ostoehdon mukainen?

3. Tee tulosta ostamalla fiksusti. Kun tuotehintasi ovat kunnossa, et joudu nipistämään tarjouksen katteesta.

4. Huomaa, miten paljon säästät hajauttamalla ostot eri toimittajille vaihtamalla edullisimmat tuotteet ostotilaukselle. Keskittämällä ostot yhdelle toimittajalle säästät ehkä joissain tuotteissa, mutta voit menettää säästösi ostotilauksen muilla riveillä.

5. Tehosta ostamista entisestään antamalla Adminetin etsiä edullisimmat tuotteet valmiiksi ostotilaukselle.

6. Hallitse varastoa helpommin automatisoimalla vastaavien tuotteiden varastokirjaukset.

7. Seuraa ostojen onnistumista vertaamalla tuotteiden laskettuja ja toteutuneita hintoja. Voit myös kurkata ostolaskun tarkastuksen yhteydessä, oletko maksanut tuotteista liikaa.

Älä maksa enää ylimääräistä

Tarjouslaskennan paketteihin on valittu tietyt tuotteet. Kukin tukkuri saa lisäksi tietyltä tavarantoimittajalta parhaat ehdot. Tästä kuitenkin seuraa, että millään tukkurilla ei ole parhaat hinnat kaikilla pakettitoimittajan tuotteilla.

Adminetin vastaavia tuotteita käyttämällä lasket tarjouksesi ja teet ostot aina edullisimmilla hinnoilla, pakettien rakenteen mukaisesti. Kun tuotehintasi ovat kunnossa, et joudu nipistämään tarjouksen katteesta.

Tarkista maksoitko liikaa

Vastaavien tuotteiden avulla näet halutessasi ostolaskujen tarkastuksen yhteydessä, miten paljon halvemmalla olisitte voineet saada laskun sisältämät, tai niitä vastaavat tuotteet, jos ne olisi ostettu halvimmasta paikasta. Myös automatisoidut tuotehintojen tarkastukset ovat mahdollisia OVT- ja verkkolaskujen yhteydessä.

 

Vastaavat talotekniikkatuotteet - Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä

Vastaavien tuotteiden hintavertailusta näet helposti tuotteiden hintaeron ja edullisimman tuotteen toimittajan.

Katso asiakasvideo:

 Lataa opas hankinnan tehostamiseen

Oppaasta saat vinkkejä yrityksesi hankintaprosessin kehittämiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Hankinnan tehostaminen - Admicom opas 2018 - esikatselu
Sulje haku