Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Dokumentinhallinta

Dokumenttien hallinnan sähköinen ja tehokas ratkaisu

Sähköinen dokumentinhallinta helpottaa tiedon tallentamista ja löytämistä pienissä rakennus- ja talotekniikka-alan yrityksissä. Adminet Lite -järjestelmässä yrityksesi dokumentit ovat aina oikeassa asiayhteydessä: asiakkaan, projektin, työvaiheen, toimittajan tai työntekijän tiedoissa. Kaikki dokumentit löytyvät pysyvästi sieltä, mistä pitääkin.

Paperisia dokumentteja ei tarvitse enää yrittää etsiä tai pyytää tilitoimistosta, autosta, mapeista tai projektipäällikön tietokoneelta.

Voit tarkastella, muokata ja tallentaa dokumentteja yhden järjestelmän sisällä, ja muuttaa myös vanhat paperiarkistot sähköiseen muotoon skannaamalla tärkeät asiakirjat Adminet Liteen.


Dokumentinhallinnan hyödyt Adminet Litessä

 • Tiedostoihin pääsee käsiksi mistä vain – niin koneella, tabletilla kuin puhelimellakin.
 • Pystyt tarkastelemaan, muokkaamaan ja tallentamaan dokumentit yhden järjestelmän sisällä.
 • Dokumentit ovat kaikkien asianosaisten saatavilla silloin kun niitä tarvitaan.
 • Tiedostot löytyvät helposti sähköisistä arkistoista.
 • Manuaalisia työvaiheita jää pois ja työnteon painopiste siirtyy rutiinien hallinnasta varsinaisiin toimintoihin: asennus- ja rakennustöihin, tuotantoon, projektinhallintaan, myyntiin, asiakaspalveluun ja kehitysprojekteihin.
 • Sähköinen tiedonhallinta helpottaa seurantaa ja ennakointia, mm. myyntiä, projektinhallintaa, laskutusta sekä sisäistä laskentaa voidaan seurata Adminet Litessä reaaliaikaisesti.
 • Adminet Liten mobiiliversion kamerasovelluksella liität esim. työmaakuvat ja kuitit helposti oikeaan paikkaan.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Mobiili Adminet

Kuitit ja kuvat oikeaan paikkaan


Adminet Liten mobiilin kameratoiminnoilla saat otettua näppärästi puhelimella tai tabletilla kuvat esimerkiksi kuiteista ja työmaiden havainnoista. Kuvat saa liitettyä helposti esimerkiksi matkalaskulle tai työmaapäiväkirjaan.

Lataa ilmainen esite

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

 • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
 • Myös mobiilitoiminnot
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.


Sulje haku