Talousneuvontapalvelu

Adminet Lite -asiakkaana säästät sekä aikaa että rahaa, sillä ohjelmiston automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn.

Automatiikkaa täydentää oma talousneuvoja, joka takaa että pieni rakennus- tai talotekniikkayritys saa meiltä aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua. 

Halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Tutustu palveluun

Adminet Liten talousneuvontapalvelu

 

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille suunnattu Adminet Lite -ohjelmisto on pitkälle automatisoitu. Automatiikan hoitamista työvaiheista ei tarvitse maksaa, joten asiakkaanamme saat säästöä kirjanpitokustannuksista, etkä maksa enää tilitoimistollesi tai kenellekään muullekaan perinteisten rutiinikirjausten tekemisestä.

Rahan lisäksi säästät aikaa, sillä automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn ja selvästi ihmistä nopeammin. Puhutaan siis aidosti reaaliaikaisesta taloushallinnosta. Voit myös unohtaa kuittien ja tuntien toimittamisen kirjanpitäjälle tai palkanlaskijalle, sillä sekä kirjanpito- että palkka-aineisto muodostuu käytön yhteydessä koko ajan Adminet Liten sähköiseen kirjanpitoon.

 

Tukenasi nykyinen tilitoimisto tai oma talousneuvoja

Adminet Lite -asiakkaana voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme, josta löydät alta lisätietoa.

Adminet Liten automatiikkaa täydentää asiakkaan oma talousneuvoja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä valvoo ja opastaa asiakkaan sekä järjestelmän toimintaa. Talousneuvojasi auttaa sinua sekä järjestelmän käyttöön että kirjanpidon ja palkanlaskennan sisältöön liittyvissä asioissa.

Et tarvitse enää useita eri yhteystietoja, vaan saat avun aina samasta paikasta. Voit siis luottaa siihen, että sinulla on olemassa tuki ja turva, jonka puoleen voi kääntyä kiperissäkin tilanteissa.

 

Samalla tavalla olen saanut tukea talousneuvontapalvelusta kuin tilitoimistosta ennen vanhaan. Jos jokin asia on aiheuttanut epäröintiä, olen soitellut talousneuvojille ja sieltä on neuvottu ongelman suhteen.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Tutustu palvelukokonaisuuteen:

 

 

Esimerkkejä talousneuvontapalvelun hyödyistä:


Erillistä kirjanpitäjää ei tarvita

Automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn. Säästät kirjanpidon kustannuksissa, sillä automatiikan hoitamista työvaiheista ei tarvitse maksaa, eikä erillistä kirjanpitäjää tarvitse palkata.

Talousneuvoja on automatiikan tukena varmistamassa, että kaikki yrityksen taloushallinnon tapahtumat käsitellään oikeaoppisesti. Talousneuvojan avulla automaatti oppii hoitamaan rutiinit entistä paremmin.


Henkilökohtaista palvelua

Saat talousneuvojalta aina henkilökohtaista palvelua. Adminet Liten asiakkaana voit olla varma siitä, että tukipyyntöihin ja puheluihisi vastaa aina ihminen, ei kone.

Talousneuvoja on merkittävässä roolissa uuden ohjelmiston käyttöönotossa ja varmistaa omalta osaltaan teidän käyttöönottonne sujumisen.


Tukea ja asiantuntijan opastusta

Kirjanpidon asiantuntijana talousneuvoja tietää, miten kirjanpidon prosessit kannattaa hoitaa mahdollisimman tehokkaasti ja ohjaa teitä halutessanne tähän suuntaan. Talousneuvoja myös valvoo ja opastaa toimintaanne, joten voitte luottaa siihen että olemassa on tuki ja turva myös haastavina hetkinä.

Talousneuvoja auttaa teitä seuraamaan tärkeimpiä alv- ja kirjanpitolain pykäliä.

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla.

Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea.

Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti.

Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

 

Kiinnostuitko tai tarvitsetko apua?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku