Talousneuvontapalvelu

Adminet Lite -asiakkaana säästät sekä aikaa että rahaa, sillä ohjelmiston automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn.

Automatiikkaa täydentää oma talousneuvoja, joka takaa että pieni rakennus- tai talotekniikkayritys saa meiltä aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua. 

Tutustu palveluun

Adminet Liten talousneuvontapalvelu

 

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille suunnattu Adminet Lite -ohjelmisto on pitkälle automatisoitu. Automatiikan hoitamista työvaiheista ei tarvitse maksaa, joten asiakkaanamme saat säästöä kirjanpitokustannuksista, etkä maksa enää tilitoimistollesi tai kenellekään muullekaan perinteisten rutiinikirjausten tekemisestä.

Rahan lisäksi säästät aikaa, sillä automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn ja selvästi ihmistä nopeammin. Puhutaan siis aidosti reaaliaikaisesta taloushallinnosta. Voit myös unohtaa kuittien ja tuntien toimittamisen kirjanpitäjälle tai palkanlaskijalle, sillä sekä kirjanpito- että palkka-aineisto muodostuu käytön yhteydessä koko ajan Adminet Liten sähköiseen kirjanpitoon.

 

Oma talousneuvoja tukenasi

Adminet Liten automatiikkaa täydentää asiakkaan oma talousneuvoja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä valvoo ja opastaa asiakkaan sekä järjestelmän toimintaa. Talousneuvojasi auttaa sinua sekä järjestelmän käyttöön että kirjanpidon ja palkanlaskennan sisältöön liittyvissä asioissa.

Et tarvitse enää useita eri yhteystietoja, vaan saat avun aina samasta paikasta. Voit siis luottaa siihen, että sinulla on olemassa tuki ja turva, jonka puoleen voi kääntyä kiperissäkin tilanteissa.

 

Tutustu palvelukokonaisuuteen:

 

 

Esimerkkejä talousneuvontapalvelun hyödyistä:


Erillistä kirjanpitäjää ei tarvita

Automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn. Säästät kirjanpidon kustannuksissa, sillä automatiikan hoitamista työvaiheista ei tarvitse maksaa, eikä erillistä kirjanpitäjää tarvitse palkata.

Talousneuvoja on automatiikan tukena varmistamassa, että kaikki yrityksen taloushallinnon tapahtumat käsitellään oikeaoppisesti. Talousneuvojan avulla automaatti oppii hoitamaan rutiinit entistä paremmin.


Henkilökohtaista palvelua

Saat talousneuvojalta aina henkilökohtaista palvelua. Adminet Liten asiakkaana voit olla varma siitä, että tukipyyntöihin ja puheluihisi vastaa aina ihminen, ei kone.

Talousneuvoja on merkittävässä roolissa uuden ohjelmiston käyttöönotossa ja varmistaa omalta osaltaan teidän käyttöönottonne sujumisen.


Tukea ja asiantuntijan opastusta

Kirjanpidon asiantuntijana talousneuvoja tietää, miten kirjanpidon prosessit kannattaa hoitaa mahdollisimman tehokkaasti ja ohjaa teitä halutessanne tähän suuntaan. Talousneuvoja myös valvoo ja opastaa toimintaanne, joten voitte luottaa siihen että olemassa on tuki ja turva myös haastavina hetkinä.

Talousneuvoja auttaa teitä seuraamaan tärkeimpiä alv- ja kirjanpitolain pykäliä.

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon (Lue lisää)
  • Myös mobiilitoiminnot 
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

  • Asiantunteva ja henkilökohtainen talousneuvonta
  • Asiakastuki

Pyydä esittely

Yhteydenottolomake:

Vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminet Liten hyödyistä sinun yrityksellesi.

 

Myynti:

Arttu Ruotsalainen - Admicom

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja
Adminet Lite

040 742 2621
arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi

 

Kiinnostuitko tai tarvitsetko apua?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku