Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Tilinpäätös

Sähköinen tilinpäätös-sovellus pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Adminet Lite -järjestelmä tuo helpotusta tilinpäätöksen laatimiseen. Se mahdollistaa tilinpäätöksen koostamisen liitetietoineen automatiikkaa hyödyntäen.

Uuden tilinpäätöksen luontivaiheessa pohjaksi voidaan valita joko kirjanpitoasetuksen (KPA) mukainen versio tai pien- ja mikroyrityksen tilinpäätösasetuksen (PMA) mukainen versio tilinpäätöksen malliksi.


Adminet Liten tilinpäätöksen hyötyjä

 • Valmis tilinpäätösmalli, johon Adminet Liten automatiikka tuo kirjanpidosta ja projektinhallinnasta kaikki vaadittavat tekstit, luvut ja liitteet.
 • Kun tilinpäätös on kerran tehty, automatiikka hakee uudet tiedot edellisen tilikauden perusteella.
 • Jos kirjanpitoon tehdään muutoksia jälkikäteen, Adminet Lite kerää ja päivittää muuttuneet tiedot puolestanne.
 • Saatte sovelluksessa valmiin tilinpäätöksen, jota voitte muokata tarvittaessa.
 • Tilinpäätös pysyy varmassa tallessa sähköisessä arkistossa, johon varmuuskopioimme tietosi joka päivä.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Tilinpäätöksen sisältö Adminet Litessä

Adminet Litessä on automatisoidut työkalut tilinpäätöksen tietojen keräämiseen ja päivittämiseen. Tilinpäätöksen perusrakenne on valmiiksi määritelty ja sopii suurimmalle osalle yrityksistä sellaisenaan, mutta käyttäjä voi muokata rakennetta tarvettaan vastaavaksi.

 

Sähköisen tasekirjan perusrakenne:

 • Sisällysluettelo
 • Tase vertailutietoineen
 • Tuloslaskelma vertailutietoineen
 • Liitetiedot
 • Kirjanpitoaineistoa koskevat tiedot
 • Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkinnät

Adminet Lite hakee tarvittavat tiedot

Adminet Lite tarjoaa yleisesti käytetyt oletusarvot tilinpäätöksen eri osa-alueisiin sekä toiminnot tietojen keräämiseksi yrityksen kirjanpidosta ja projektinvalvonnasta. Kun kaikki tarvittavat kirjaukset liittyen tilinpäätökseen on tehty pääkirjanpitoon, käyttäjä käynnistää Adminet Liten automaattihaun, joka kokoaa tiedot tilinpäätökseen, minkä jälkeen tehdään käsin tarvittavat täydennykset ja muutokset.

Adminet Liten automatiikka huolehtii kaikista taseeseen, tulokseen ja myös keskeneräisten urakoiden tuloutukseen liittyvistä tietojen hauista. Myös kaikkiin muihin tilinpäätöksen liitetietojen koostamiseen ja muokkaamiseen liittyvät työkalut löytyvät Adminet Litestä eli tilinpäätöstä ei tarvitse muotoilla Adminet Liten ulkopuolella.

Lisäät muutokset vaivattomasti

Jos kirjanpitoon tehdään muutoksia jälkeenpäin, Adminet Lite kerää ja päivittää muuttuneet tiedot. Kun tilinpäätös on valmis, se lukitaan myöhempien muutosten estämiseksi, mikä estää myös muutokset pääkirjanpitoon päättyneen tilikauden osalta. Lopuksi tilinpäätös tulostetaan allekirjoitettavaksi ja arkistoitavaksi.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

 • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
 • Myös mobiilitoiminnot
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.


Sulje haku