Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Laskutus

Laskutusohjelma pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Adminet Lite -ohjelmiston ratkaisu myyntilaskujen koostamiseen ja lähettämiseen vähentää merkittävästi käsin tehtävän työn määrää. Niin urakoiden kuin laskutöiden laskutus on tehty helpoksi ja nopeaksi.

Adminet Litessä ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa. Saat siis laskutettua kaikki kohteen tarvikkeet tarvittavat yleiskustannuslisät huomioiden käymättä läpi yhtäkään ostolaskua.

Samalla laskutusohjelmalla hoidat kätevästi keikkaluontoisten töiden ja maksuerien laskutuksen lisäksi myös suoritteiden ja YSE-hinnoittelun mukaisen laskutuksen.

Se on vähentänyt minun työtäni ja tavallaan henkistä kuormitusta siinä, että ei tule sitä tuskaa kun pitää ruveta tekemään laskuja. Ei tarvitse ottaa siitä etukäteen enää stressiä.

– Marko Pahkakangas, Tamsara Oy –

Lue koko tarina

Asiakaskokemus - Rakennusalan taloushallinto-ohjelma

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Laskutus aina automatisoidusti

Adminet Lite hoitaa puolestasi laskujen postituksen vastaanottajalle joko verkkolaskuina, sähköpostilaskuna tai postin kautta paperisina kirjeinä. Työvaiheina jää pois laskujen tulostus, kuoritus ja postitus. Järjestelmän automatiikka noutaa ja kohdistaa myös asiakkaiden viitesuoritukset laskuihin sekä lähettää muistutukset, jos asiakkaan suoritus on myöhässä määritellyn ajan. Tarvittaessa saatte tehtyä myös perinnän helposti.

Tietysti kassa on parempi siinä mielessä, kun laskut lähtevät nopeammin ja tulee laskutettua tasaisemmin.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Työtilausten laskutus tehokkaasti

Adminet Liten laskutus on myös mobiili laskutusohjelma, sillä työmaalta laskutus- ja palkkatapahtumien kirjaus tapahtuu kätevästi samalla, kun tilaukselle lisätään töitä ja tarvikkeita.

Voitte tietysti laskuttaa työtilauksia helposti myös tietokoneella Adminet Liten täysversiossa.

Laskuttamaton työtilaus tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi sen jälkeen, kun työ on merkitty kentällä valmiiksi. Työtilaukselta löytyvät eriteltyinä työntekijöiden syöttämät työt ja tavarat.

Laskuttaa voi koko työtilauksen tai tehdä välilaskun valituista riveistä. Laskutusluvan jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti. Tarvittaessa laskuihin saa mukaan myös liitteitä.

Lue lisää työtilausten laskutuksesta.

Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

 

Työtilausten laskutus - Välilaskutus - Loppulaskutus - Adminet mobiili

Urakkaa voit laskuttaa helposti maksuerätaulukkoon määriteltyjen maksuerien mukaan. Työn valmistuttua loppulasku muotoillaan laskuttamattomista maksueristä ja hyvitettävistä (laskutetuista) ennakoista. Loppulaskun tulostus merkitsee maksuerätaulukon valmiiksi.

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Suoritteet

Suoriterekisteriin lisäät työtilauksilla käytettävät suoritteet ja vuokrattavat laitteet. Suoritteet ovat yksikköhintaisia tuotteita tai palveluita, kuten tiiveyskoe tai asunnon ovenavaus.

Jos kiinnität suoritteeseen palkkalajin, siitä tulee ns. henkilösuorite, joiden avulla hallitset suoritepohjaiset palkkaurakat, niiden hinnoittelun, palkanmaksun sekä mahdollisen
laskutuksen. Henkilösuoritteiksi voit perustaa esimerkiksi seinän maalauksen (e/m2) tai WC-pöntön vaihdon (e/kpl).

Henkilösuoritteiden avulla pystyt hinnoittelemaan sekä laskuttamaan suoritepohjaiset palkkaurakat ja saat ohjattua summat myös suoraan palkanlaskentaan. Henkilösuoritteita
voit hyödyntää tilanteissa, jossa työntekijä tekee työn urakalla ja saa siitä korvauksen. Samoin asiakasta veloitetaan urakkahinnalla, mutta suoritemääriin perustuen. Suoritteiden avulla kirjaat kustannukset myös maksuerinä laskutettaville urakoille. Parhaimmillaan henkilösuoritteiden käytöstä hyötyvät kaikki osapuolet.

 

 

YSE-hinnoittelun mukainen laskutus

Adminet Litessä ostot ohjautuvat oikealle kohteelle tai tilaajalle ja ovat helposti edelleenlaskutettavissa. Adminet Lite huomioi myös tarvikkeille ja alihankinnoille sovitut YSE 1998:n mukaiset yleiskustannuslisät. Sinun ei tarvitse kerätä tietoa ostolaskuilta, koota niitä yhteen ja ynnätä yleiskustannuslisäprosentteja: Adminet Lite koostaa laskun puolestasi ja myös liitteet lähtevät laskun mukana asiakkaalle.

Kun käytät kohteella yleiskustannuslisät huomioivaa YSE-hinnoittelua, Adminet Lite hinnoittelee ostolaskulta edelleenlaskutettavat tarvikkeet automaattisesti määrittelemäsi prosentin mukaan.

Voit käyttää YSE-hinnoittelua myös muissa tilaukselle syötettävissä tarvikkeissa, esimerkiksi haettaessa tavaraa varastosta. Saat siis laskutettua kaikki kohteen tarvikkeet yleiskustannuslisät huomioiden käymättä läpi yhtäkään ostolaskua.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Juuso Haarala - Admicom

JUUSO HAARALA
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 724 1777

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku