Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Kirjanpito

Kirjanpito-ohjelma pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Reaaliaikaisen ja sähköisen kirjanpidon merkitys yrityksen toiminnan ohjaamiseen on merkittävä. Kun kirjanpito-ohjelma on olennainen osa yrityksen käyttämää ohjelmistoa, kirjanpitoon kertyy tietoa automaattisesti yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

Adminet Lite -ohjelmiston reaaliaikaisella kirjanpidolla tiedät koko ajan missä mennään, joten ennustaminen ja reagoiminen on helpompaa.

Teidän ei tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa. Tietoja ei myöskään tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista, sillä kaikki tapahtuu Adminet Liten sisällä.

Adminet Liteä käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen selviytyäksesi arkisista kirjanpidon tehtävistä. Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Tieto niin myynti-, osto- ja kululaskuista kuin palkoista, matkalaskuista, urakoista yms. siirtyy automaattisesti kirjanpitoon ja on aina käytettävissä.

Adminet Liten kirjanpito on 100% paperiton, eli kaikki tositteet ovat sähköisessä muodossa yhdessä järjestelmässä. Adminet Lite tekee myös perusrutiinit puolestanne, joten teidän ei tarvitse hakea erilaisia viitetietoja tai tehdä kirjanpidon ajoja.

Käytännössä automatisoitu kirjanpito tarkoittaa yrittäjälle pienempiä tilitoimistokustannuksia tai oman taloushenkilöstön työpanoksen suuntaamista rutiineista asiantuntijatyöhön sekä talouden seurantaan ja analysointiin.

Jos menen ostamaan jotakin pankkikortilla, menee Adminet Litessä todella helposti, kun otan vain kuvan kuitista, annan sille nimen ja liitän sen myöhemmin tiliotetapahtumaan. Enää ei tarvitse skannailla kuitteja ja naputella kaikkia tietoja käsin järjestelmään.

– Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala  Oy –

Lue koko tarina

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Myynti-, osto- ja kululaskut

Myyntilaskut tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon automaattisesti, kun laskut on hyväksytty (laskutuslupa annettu). Osto- ja kululaskut tulevat sähköisesti, tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon hyväksymisen jälkeen.

Automatiikka noutaa ja kohdistaa suoritukset laskuille sekä kirjaa ne samalla kirjanpitoon. Tiliotteiden nouto eri pankeista sekä osto- ja kululaskujen kirjaus kirjanpitoon tapahtuu päivittäin.

Palkat

Palkkojen hyväksymisen jälkeen järjestelmä tekee automaattikirjauksen kirjanpitoon. Ennakonpidätykset ja sotut kirjautuvat samalla veloiksi.

Verotiliautomatiikka kirjaa sotut ja ennakot, automaattimaksatuksen hoitaessa niiden maksamisen. Lakisääteiset vakuutukset, lomat, sairauslomat ja työajanlyhennysvapaat kirjautuvat palkkojen hyväksymisen yhteydessä automaattisesti kuluiksi ja veloiksi.

Käteiskuitit ja matkalaskut

Palvelun tai tuotteen ostaja skannaa kuitit tai ottaa niistä Adminet Liten mobiiliversiossa kuvat, sekä lisää tiedon, mitä ostos koski ja mihin se kohdistuu. Esimiehen hyväksyntä siirtää tapahtuman kirjanpitoon ja kulu maksetaan ostajan tilille. Kuitteja ei tarvitse säilyttää erikseen, sillä ne ovat tallessa sähköisessä arkistossa.

Urakat ja projektivalvonta

Käyttäjän tarvitsee tallentaa urakalle vain budjetti ja maksuerätaulukko. Kirjanpito-ohjelman automatiikka kirjaa maksuerät ennakkomaksuihin.

Jaksotukset

Adminet Lite hoitaa jaksotukset, esimerkiksi kaluston poistot ja lainoista aiheutuvat korot, tehtyjen suunnitelmien mukaisesti kuukausittain automatisoidusti.

Automaattiraportit ja kirjanpidon tulosteet

Adminet Lite lähettää hyödyllisiä raportteja automaattisesti sähköpostiin ja tallentaa ne myös Adminet Liteen.

Tapahtumasiirrot

Tapahtumasiirroilla korjaat takautuvasti kirjanpitoon virheellisesti kohdistettuja työ-, tarvike- ja muita kustannuksia kohteelta tai työtilaukselta toiselle.

Työ- ja tarvikesiirrot ovat sisäisen laskennan tapahtumia, mutta tilitapahtumasiirtojen avulla voit tehdä korjauksia myös kustannuslajien välillä, jolloin vaikutus ulottuu ulkoiseen kirjanpitoon.

Kirjanpitäjän ja tilintarkastajan ruutu

Adminet Litessä tilintarkastajalla on osio, josta pääsee tarkastamaan koko yrityksen kirjanpitoaineiston tapahtumineen ja tositteineen. Tilintarkastajan oikeuksilla ei voi tehdä kirjauksia Adminet Liteen, oikeudet oikeuttavat ainoastaan kirjanpitoaineiston tarkasteluun.

Kirjanpitäjän ruudulla kirjanpitäjä pääsee kätevästi hakemaan tai selaamaan tapahtumia. Kirjanpitäjä voi tarkastella tapahtumiin liittyviä tositteita sekä tehdä korjausvientejä ja muistiotositteita.

Adminet Litellä kirjanpitäjän tehtäväksi jää vain tiliöinti, tiliotetapahtumien käsittely, toistuvat kirjaukset, täsmäytykset, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kun perusrutiinien määrä on vähäinen, pystyy kirjanpitäjä keskittymään asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Kuittien käsittely on helppoa, kun kuitista voi ottaa kuvan ja se menee suoraan oikealle projektille, eikä minun tarvitse huolehtia, vaan kaikki ostolaskut, tunnit ja kuitit ovat samassa paikassa.

– Jarkko Kuosmanen, Kuosmasen Pojat Oy –

Lue koko tarina

Asiakaskokemus - Rakennusalan taloushallinto-ohjelma

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Juuso Haarala - Admicom

JUUSO HAARALA
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 724 1777

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom

Sulje haku