Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Kirjanpito

Kirjanpito-ohjelma pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Reaaliaikaisen ja sähköisen kirjanpidon merkitys yrityksen toiminnan ohjaamiseen on merkittävä. Kun kirjanpito-ohjelma on olennainen osa yrityksen käyttämää ohjelmistoa, kirjanpitoon kertyy tietoa automaattisesti yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

Adminet Lite -ohjelmiston reaaliaikaisella kirjanpidolla tiedät koko ajan missä mennään, joten ennustaminen ja reagoiminen on helpompaa.

Teidän ei tarvitse toimittaa aineistoa tilitoimistoon ja odotella raportteja, joissa on jo vanhentunutta tietoa. Tietoja ei myöskään tarvitse siirtää järjestelmään paperilta, exceleistä tai muista ohjelmistoista, sillä kaikki tapahtuu Adminet Liten sisällä.

Adminet Liteä käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen selviytyäksesi arkisista kirjanpidon tehtävistä. Adminet Liten kokonaisuuteen sisältyy aina asiantunteva talousneuvontapalvelu.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Tieto niin myynti-, osto- ja kululaskuista kuin palkoista, matkalaskuista, urakoista yms. siirtyy automaattisesti kirjanpitoon ja on aina käytettävissä.

Adminet Liten kirjanpito on 100% paperiton, eli kaikki tositteet ovat sähköisessä muodossa yhdessä järjestelmässä. Adminet Lite tekee myös perusrutiinit puolestanne, joten teidän ei tarvitse hakea erilaisia viitetietoja tai tehdä kirjanpidon ajoja.

Käytännössä automatisoitu kirjanpito tarkoittaa yrittäjälle pienempiä tilitoimistokustannuksia tai oman taloushenkilöstön työpanoksen suuntaamista rutiineista asiantuntijatyöhön sekä talouden seurantaan ja analysointiin.

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

Pyydä esittely

Yhteydenottolomake:

Vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminet Liten hyödyistä sinun yrityksellesi.

 

Myynti:

Arttu Ruotsalainen - Admicom

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja
Adminet Lite

040 742 2621
arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Myynti-, osto- ja kululaskut

Myyntilaskut tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon automaattisesti, kun laskut on hyväksytty (laskutuslupa annettu). Osto- ja kululaskut tulevat sähköisesti, tiliöityvät ja kirjautuvat kirjanpitoon hyväksymisen jälkeen.

Automatiikka noutaa ja kohdistaa suoritukset laskuille sekä kirjaa ne samalla kirjanpitoon. Tiliotteiden nouto eri pankeista sekä osto- ja kululaskujen kirjaus kirjanpitoon tapahtuu päivittäin.

Palkat

Palkkojen hyväksymisen jälkeen järjestelmä tekee automaattikirjauksen kirjanpitoon. Ennakonpidätykset ja sotut kirjautuvat samalla veloiksi.

Verotiliautomatiikka kirjaa sotut ja ennakot, automaattimaksatuksen hoitaessa niiden maksamisen. Lakisääteiset vakuutukset, lomat, sairauslomat ja työajanlyhennysvapaat kirjautuvat palkkojen hyväksymisen yhteydessä automaattisesti kuluiksi ja veloiksi.

Käteiskuitit ja matkalaskut

Palvelun tai tuotteen ostaja skannaa kuitit tai ottaa niistä Adminet Liten mobiiliversiossa kuvat, sekä lisää tiedon, mitä ostos koski ja mihin se kohdistuu. Esimiehen hyväksyntä siirtää tapahtuman kirjanpitoon ja kulu maksetaan ostajan tilille. Kuitteja ei tarvitse säilyttää erikseen, sillä ne ovat tallessa sähköisessä arkistossa.

Urakat ja projektivalvonta

Käyttäjän tarvitsee tallentaa urakalle vain budjetti ja maksuerätaulukko. Kirjanpito-ohjelman automatiikka kirjaa maksuerät ennakkomaksuihin. Perjantaisin ja kuukauden viimeinen päivä järjestelmä laskee urakoiden valmiusasteen ja osatulouttaa urakat automatiikalla. Näin kirjanpito on aina ajan tasalla.

Jaksotukset

Adminet Lite hoitaa jaksotukset, esimerkiksi kaluston poistot ja lainoista aiheutuvat korot, tehtyjen suunnitelmien mukaisesti kuukausittain automatisoidusti.

Automaattiraportit ja kirjanpidon tulosteet

Adminet Lite lähettää hyödyllisiä raportteja automaattisesti sähköpostiin ja tallentaa ne myös Adminet Liteen.

Tapahtumasiirrot

Tapahtumasiirroilla korjaat takautuvasti kirjanpitoon virheellisesti kohdistettuja työ-, tarvike- ja muita kustannuksia kohteelta tai työtilaukselta toiselle.

Työ- ja tarvikesiirrot ovat sisäisen laskennan tapahtumia, mutta tilitapahtumasiirtojen avulla voit tehdä korjauksia myös kustannuslajien välillä, jolloin vaikutus ulottuu ulkoiseen kirjanpitoon.

Kirjanpitäjän ja tilintarkastajan ruutu

Adminet Litessä tilintarkastajalla on osio, josta pääsee tarkastamaan koko yrityksen kirjanpitoaineiston tapahtumineen ja tositteineen. Tilintarkastajan oikeuksilla ei voi tehdä kirjauksia Adminet Liteen, oikeudet oikeuttavat ainoastaan kirjanpitoaineiston tarkasteluun.

Kirjanpitäjän ruudulla kirjanpitäjä pääsee kätevästi hakemaan tai selaamaan tapahtumia. Kirjanpitäjä voi tarkastella tapahtumiin liittyviä tositteita sekä tehdä korjausvientejä ja muistiotositteita.

Adminet Litellä kirjanpitäjän tehtäväksi jää vain tiliöinti, tiliotetapahtumien käsittely, toistuvat kirjaukset, täsmäytykset, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kun perusrutiinien määrä on vähäinen, pystyy kirjanpitäjä keskittymään asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom

Sulje haku