Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Tarjouslaskenta

Tämä sovellus on tilattavissa erikseen Adminet Lite -palvelukokonaisuuteen.

Adminet Lite -tarjouslaskentaohjelma tuo rakennus- ja talotekniikka-alan pienille yrityksille nopeutta ja tarkkuutta tarjousten ja projektin kustannusten laskemiseen. Kustannukset ovat selkeästi tiedossa ja tarjouksesta näkee nopeasti, mistä hinta muodostuu. Näin pystyt jättämään samassa ajassa merkittävästi enemmän tarjouksia kuin perinteisillä menetelmillä.

Tarjouslaskentaohjelma rakentamisen ja talotekniikan pienille yrityksille – näin huomioimme toimialan tarpeet


Rakentaminen

Tarjous- ja kustannuslaskenta tarkasti ja helposti ajantasaisilla hinnoilla

Adminet Liten tarjouslaskentaohjelma on ainutlaatuinen rakennusalalla, sillä siinä käytetään yrityksen tuotekohtaisia ja ajantasaisia hankintahintoja. Adminet Lite hakee tuoterekisteristä yrityskohtaisen nettohinnan ja huomioi toimittajakohtaiset alennukset.

Käytettävät tuotteet yksilöidään EAN-kooditasolla asti, joten saat tarvikkeista täsmällisen listauksen helpottamaan hankintaa.

Alan nimikkeistöt kustannuslaskennan pohjana

Adminet Liten tarjouslaskentaohjelmassa rakenteet, paketit ja tuotteet pääsee syöttämään helposti paketti- tai tuotepoiminnalla. Rakennusalan tarjouslaskennan paketit haetaan joko Talo80-, Talo90- tai Talo2000 -nimikkeistön mukaan.

Maalausalan tarjouslaskentaan on myös oma kattava rakennekirjastonsa, jossa on noin 500 valmista rakennetta.

Tarjoukseen haetut paketit näkyvät sinulle automaattisesti työ- ja tarvikemenekiksi eriteltyinä.


Talotekniikka

Helppo tuotteiden poiminta LVI- ja sähköalan pakettirekistereistä

Käytössäsi ovat STUL:n Tapalsin sekä Vesi&Watin pakettirekisterit. Pääset poimimaan tuotteet ja paketit pakettipoiminnalla, syöttösivuilla, tuotepoiminnalla tai CAD-aineistosta (esim. JCAD).

Tarjoukseen haetut paketit näet hintoineen töiksi ja tarvikkeiksi eriteltyinä. Pakettien sisältöä voi tarkastella, tehdä muutoksia sekä vertailla eri valmistajien korvaavia tuotteita ilman, että koodeja tarvitsee muistaa.

Kätevät tarjouslaskennan syöttösivut

Tarjouslaskentaohjelman syöttösivujen kautta voidaan syöttää kaikki tiedot kyseiselle kohteelle. Voit lisätä ja vaihtaa pakettien töitä, tarvikkeita, asennustapoja tai syöttää pelkkiä tarvikkeita. Pääset syöttämään myös järjestelmäkokonaisuudet, kuten konehuoneet tai viemärit näppärästi yhdellä sivulla.

Pakettien ja syöttösivujen kautta käytössäsi ovat tarkat tarvikeluettelot, minkä lisäksi voit luoda tarjouslaskentaan omia pakettejasi tai tuoda niitä Excelistä.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Asiakaskokemuksia:

 

Erittäin tarkkaa ja tehokasta tarjouslaskentaa

Adminet Litellä lasket tarjoukset aina ajantasaisilla hinnoilla ja toimialan käytäntöjen mukaisesti. Tarjouslaskentaohjelma huomioi tarkasti todelliset kustannukset, kuten varmuuskertoimet, hävikkiprosentit, matkakulut ja päivärahat. Hintoja on myös helppo säätää rivi- ja littera-/positiokohtaisesti.

Olemassa olevan paketin voi kopioida omaksi paketiksi ja sitoa siihen halutut tuotteet ja työmenekit. Näin käytössänne on aina omien käytäntöjenne mukaiset paketit.

Samaa tarjousta tai pakettia voi laskea useampi henkilö samaan aikaan ja työkalulla teette helposti myös lisätyötarjoukset. Kun lisätyötarjous hyväksytään, siitä voi avata työtilauksen suoraan laskutettavaksi tarjotulla hinnalla.

Lopulta voitetun tarjouksen tiedot saat siirrettyä budjetiksi ja seurannan pohjaksi yhdellä napinpainalluksella.

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

Pyydä esittely

Maalausalan tarjouslaskenta tehokkaaksi

Rakennusalan yleisissä tarjouslaskennan välineissä maalauksen osuus jää pieneksi. Esimerkiksi sisäseiniin ja kattoon löytyy muutama menekkirakenne, mutta tämä on ammattilaiselle aivan liian vähän. Nyt voit hyödyntää Adminet Litessä maalausalan ammattilaisten tekemää rakennekirjastoa, josta löytyy noin 500 valmista rakennetta. Menekkitietojen perustana ovat Maalaus RYL 2012, RT-11052 sekä Sisä RYL 2013. Työhinnat ovat Maalausalan TES 2016–2017:n mukaisia.

Yhteydenottolomake:

Vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminet Liten hyödyistä sinun yrityksellesi.

 

Myynti:

Arttu Ruotsalainen - Admicom

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja
Adminet Lite

040 742 2621
arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi


Sulje haku