Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Rakentamispalvelut

Tämä sovellus on tilattavissa erikseen Adminet Lite -palvelukokonaisuuteen.

Adminet Lite on pienten yritysten ohjelmisto, jossa rakennusalan tiedonantovelvollisuus raportoidaan verottajalle automatisoidusti annettujen työmaatietojen mukaan. Sopimus- ja laskutustiedot siirtyvät raportille urakkatietojen sekä toteutuneen laskutuksen perusteella.

Kuukausittain käsin tehtävälle tallennus- tai raportointityölle ei ole tarvetta. Adminet Lite kerää puolestasi vaadittavat tiedot eri lähteistä, koostaa raportit ja toimittaa ne verottajalle automatisoidusti.

Jos raportissa on virheitä, se tulee vastuuhenkilön tarkastettavaksi ennen lähetystä, jolloin tietoja voi vielä muokata.

Urakkatietojen rakentamisilmoitus verottajalle automaattisesti

Työmaatietoihin täydennetään työmaahallinnan kannalta oleelliset tiedot. Annettujen tietojen pohjalta Adminet Lite kerää raportoitavat asiat ja lähettää raportin hyväksymisen jälkeen automaattisesti verottajalle.

Urakoitsijoiden perustiedot voi hakea Adminet Lite -käyttäjille yhteisestä tietokannasta, josta löytyy yli 30 000 yrityksen tiedot. Lisäksi asetuksissa voidaan määritellä alihankkijat, jotka lisätään automaattisesti tietyn tyyppiselle työmaalle.

Omat työntekijät voidaan poimia henkilörekisteristä. Alihankkijat syöttävät omat työntekijänsä Adminettiin tietosuojatun yhteyden kautta, jolloin ne siirtyvät automaattisesti päätoteuttajan käyttöön kaikkine tarvittavine tietoineen. Adminet Lite tarkistaa, että tiedot ovat ajantasaiset. Asetuksissa voidaan määritellä, ketkä työntekijät ohjelmisto lisää automaattisesti urakoille tai laskutöille.

 

Tutustu Adminet Liteen:

 

Urakka- ja työntekijätiedot saat myös ulkopuolisilta käyttäjiltä

Adminet Liten käyttäjä voi myöntää rajattuja käyttöoikeuksia ulkopuolisille käyttäjille, joten käsin tehtävää tietojen syöttämistä tai raportointia ei tule näiltäkään osin. Ulkopuolinen käyttäjä saa automaattisesti muodostetut tunnukset tietosuojatulla sähköpostiviestillä.

Ulkopuoliselle käyttäjälle myönnettäviä rooleja ovat alihankkija tai valvoja. Valvojalla on oikeus tarkastella tietoja työmaista, mutta hän ei voi muokata niitä. Alihankkija puolestaan voi lisätä ja muokata urakka- ja työntekijätietoja omien työmaidensa osalta.

Ohjelmasta on yhteys myös Suomen Tilaajavastuun tietokantaan, joten ennen yhteistyön aloittamista voidaan tarkistaa, ovatko yhteistyökumppanin tilaajavastuutiedot kunnossa.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Asiakaskokemuksia:

 

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Juuso Haarala - Admicom

JUUSO HAARALA
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 724 1777

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku