Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Projektinhallinta

Projektinhallintaohjelma pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Adminet Lite -ohjelmisto sisältää monipuoliset työkalut rakentamisen ja talotekniikan pienten yritysten projektinhallintaan – aina tarjouksen tekemisestä reaaliaikaiseen seurantaan ja takuuajan huoltoihin. Adminet Liten projektinhallinnassa voidaan muokata ja aikatauluttaa mm. tarviketarpeita ja töitä.

Tarjous toimii urakkaseurannan pohjana, ja toteumaa päästään seuraamaan tarjottuun ja suunniteltuun joka hetki työn aikana.

Laadukkaalla projektinhallinnalla parempiin tuloksiin

Adminet Litellä urakoiden sekä lasku- ja lisätöiden tunnit pääsee tallentamaan sähköisesti, joten kirjaukset voi tehdä esimerkiksi puhelimella jo työmaalla ollessaan. Näin tunnit ovat yhdellä kirjauksella sekä laskutuksessa että palkanlaskennassa. Lisäksi työntekijöiden palkkakulut näkyvät suoraan projektin tiedoissa, joten nämäkin kustannukset näkyvät seurannassa.

Urakkakohteiden laskuttaminen tapahtuu maksuerälaskutuksella. Maksuerätaulukon voi suunnitella suoraan maksuerälaskutukseen, jolloin valmiin maksuerätaulukon saa urakkasopimuksen liitteeksi. Laskutusluvan antamisen jälkeen automatiikka hoitaa laskun lähettämisen asiakkaalle Postin kautta tai verkkolaskuna. Projektin aikana kaikki ostot kohdistuvat suoraan kuluksi kohteelle.

Maksuerätaulukkojen luominen ja toimivuus on sen verran hyvä, että olen vasta nyt Adminet Liteen siirryttyäni alkanut käyttää niitä. Aikoinaan käytin pelkästään Excel-taulukoita. Nyt pystyn jakamaan urakan osiin ja samaan aikaan seuraamaan sen edistymistä. Seuranta lähtee urakoissa muutenkin ihan alkupisteestä, kun tarjouslaskennasta saadut keikat menevät suoraan seurannan puolelle.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Reaaliaikaista projektien seurantaa

Adminet Litessä projektin seuranta on reaaliaikaista, sillä projektinvalvonta on liitetty suoraan kirjanpitoon.

Tapahtumaruudulta pystytään tarkastelemaan yhdellä silmäyksellä koko projektin tarvikekäyttöä ja vertaamaan sitä alkuperäiseen laskelmaan.

Projektin päätyttyä ei tarvita jälkilaskentaa. Projektin tietoja voi tarkastella Adminet Liten raporteista jo projektin aikana.

Meillä tehdään paljon samoja kohteita ja niihin eri tilauksia. Tiedot tulevat yhden kohteen alle seurantaan ja tarvittaessa on helppo esimerkiksi selvittää, mitä työmaalla on tehty ja miten paljon se on kokonaisuudessaan maksanut. Toisaalta pystyy helposti tarkistamaan myös yksittäisten projektien hintalaput.

– Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala Oy –

Lue koko tarina

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

SAMULI HALONEN
Junior Sales Manager | Pienyritykset
LÄNSI-SUOMI

044 973 6458

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku