Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentaohjelma pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Adminet Liten automatiikan ansiosta palkanlaskenta on helppoa. Työnjohto tarkastaa työntekijöiden sähköisesti täyttämät tuntikortit ja hyväksyy ne. Hyväksynnän jälkeen palkanlaskennassa valitaan tunti- tai kuukausipalkat ja käynnistetään laskenta. Tiedot tarkastetaan vielä ruudulla ja hyväksytään, jolloin tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja palkat maksuun. Adminet Lite myös hakee tammikuussa verottajalta kaikille työntekijöille uudet verokortit.

Adminet Liteä käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen selviytyäksesi arkisista palkanlaskennan tehtävistä. Adminet Liten palvelukokonaisuuteen sisältyy tarvittaessa kumppanitilitoimisto, mutta voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Tunnit hyväksynnän jälkeen automaattisesti palkanlaskentaan

Työntekijät täyttävät tuntinsa sähköisesti joko Adminet Liten tuntikorteille tai sähköisille työmääräimille.

Tunnit voi täyttää niin Adminet Liten täysversiossa kuin mobiilissakin.

Työntekijät voivat kirjata myös lomat, poissaolot ja sairauslomat helposti lomat ja poissaolot -sovelluksella. Työntekijä näkee lomasaldonsa ja voi liittää sairauslomatodistuksen poissaoloilmoituksen yhteyteen.

Työnjohtajan tehtäväksi jää vain tarkastaminen ja hyväksyminen. Tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja palkkoihin hyväksymisen jälkeen.

Kirjaamalla työt ja tarvikkeet sähköiselle työmääräimelle, siirtyvät tunnit samalla tuntikortille ja kaikki tapahtumat ovat heti hyväksyttävissä laskutettavaksi. Töiden ja tarvikkeiden laskuttaminen käy käden käänteessä.

Palkanlaskentaohjelma - Sähköinen tuntikortti - Rakennusala - Talotekniikka - Adminet mobiili

Palkkoihin siirtynyt tuntikortti Adminet Liten mobiilissa.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Palkkojen maksaminen Adminet Litessä tarkoittaa käytännössä palkkojen tarkastamista, hyväksymistä (korjausta tai perumista) ja palkka-ajojonon käynnistämistä. Palkat tiliöityvät kirjanpitoon ja menevät maksuun automaattisesti. Maksupäivä tulee palkkakauden perusteella automaattisesti. Palkat voi maksaa myös maksupäätteellä, jos automaattimaksatusta ei halua käyttää.

Adminet Lite hoitaa automatiikalla ay-jäsenmaksujen ja ulosottopidätysten maksamisen. Verotiliautomatiikka hoitaa sotu- ja ennakonpidätysilmoitukset sekä maksut verottajalle.
Palkkalaskelmat lähtevät työntekijöille joko sähköpostilla tai postin tulostuspalvelusta paperikirjeinä.

Aiemmin yrityksen palkat, lomarahat ja muut niihin liittyvät maksut olivat kirjanpitäjällä, koska koin ne itse hankalana. Nyt olen pyörittänyt näitä Adminet Litellä, ja palkat ja maksut ovatkin olleet sen kautta hyvin yksinkertaista hoitaa itse.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Asiakaskokemuksia:

 

Automaattinen lomalaskenta ja lomakalenteri

Adminet Litessä on automatisoitu lomalaskenta lomapalkkojen ja työajanlyhennyskertymien sekä lomapalkkajaksotuksen osalta.

Lomakalenterissa näkyy eri väreillä eri tyyppiset poissaolot, joten yrityksen resurssitilanteen saa kätevästi selville yhdellä silmäyksellä. Sekä työntekijä että vastuuhenkilö näkevät työntekijän kaikki poissaolot, työajanlyhennysvapaat ja sairauslomat.

Vuosi-ilmoitukset automaattisesti

Sähköiset vuosi-ilmoitukset muodostetaan Adminet Litessä ja tiedot lähetetään automatisoidusti verottajalle ja vakuutusyhtiölle. Myös sähköinen TyEL kuukausi-ilmoitus hoituu automatiikalla. Tietojen pohjalta vakuutusyhtiö toimittaa laskun suoraan järjestelmään.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

SAMULI HALONEN
Junior Sales Manager | Pienyritykset
LÄNSI-SUOMI

044 973 6458

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku