Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Lomat ja poissaolot

Adminet Lite -ohjelmistossa työntekijät voivat ehdottaa loma-aikansa ja syöttää poissaolot, kuten sairauslomat, suoraan sähköiseen kalenteriin tai Adminetin Liten mobiiliin. Esimiehen hyväksyttyä loma-ajat ja poissaolot, tiedot siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan ja yrityskalenteriin helpottamaan töiden suunnittelua.


Adminet Liten lomien ja poissaolojen hyötyjä

  • Työntekijä voi itse tarkistaa lomasaldonsa ja jättää lomaehdotuksia.
  • Esimiehen hyväksynnän jälkeen tieto siirtyy automaattisesti palkanlaskentaan.
  • Kalenterin avulla on helppo suunnitella työntekijöiden loma-ajat ja tarvittaessa määritellä sijaiset.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Lomien ja poissaolojen syöttö

Työntekijä voi ehdottaa loman tai työajanlyhennyksen syöttämällä tiedon Adminet Liten kalenteriin, josta se siirtyy esimiehille tarkastettavaksi.

Adminet Litessä on käytössä lomalaskenta, jonka ansiosta työntekijä voi itse tarkistaa käytettävissä olevat vuosilomapäivät ja pekkaset.

Työntekijä tekee ilmoituksen myös sairauspoissaolosta helposti suoraan Adminet Liteen. Liitteeksi voi tallentaa sairauslomatodistuksen.

Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

Lomat ja poissaolot - Työntekijän kirjaukset - Adminet mobiili

Lomien ja poissaolojen hyväksyntä

Esimies voi suunnitella loma-ajat kalenterin avulla ja määrittää loman tai poissaolon ajaksi henkilölle sijaisen. Hyväksynnän yhteydessä Adminet Liten tarkistaa henkilön lomasaldot, jolloin lomia ei voida hyväksyä liikaa.

Hyväksymällä lomat ja poissaolot, kirjaa järjestelmä lomapalkan palkanlaskentaan ja vähentää vastaavasti normaalia palkkaa tai kirjaa palkattomasta poissaolosta palkanvähennyksen palkanlaskentaan. Esimiehen hyväksyttyä poissaolon sairauspoissaoloksi, järjestelmä kirjaa palkkoihin sairausajan palkan ja vähentää vastaavasti normaalia palkkaa.

Kalenterinäkymästä esimies näkee nopeasti haluamaltaan aikaväliltä työntekijöiden loma- ja poissaolot sekä niiden syyt. Kaikki työtekijöiden lomat ja poissaolot löytyvät arkistosta.

Lomat ja poissaolot - Hyväksyntä - Lomalaskenta ja palkanlaskenta - Adminet mobiili

Esimerkki lomien hyväksynnästä. Lisätiedot saa auki riviä klikkaamalla ja oikeasta reunasta voi hyväksyä loman. Katso kuvaa isompana klikkaamalla sitä.

Henkilöstön tiedot rekisterissä

Henkilörekisterissä voi ylläpitää työntekijöiden luvanvaraista osaamista ja pätevyyttä, kursseja, kulkulupia ja koulutuksia. Automatiikka noutaa verokortit ja veronumerot sähköisesti suoraan verottajalta kerran vuodessa. Rekisteriin kertyy myös työntekijöiden loma- ja poissaolohistoria, palkkatiedot sekä palkkalaskelmat.

Mobiilin kautta on helppo näpytellä poissaolot, työajanlyhennykset ja lomat. Mobiilikäyttö on hyvä siinäkin mielessä, että monesti kotimatkalla tulee mieleen, että jokin asia unohtui sanoa tai kirjata, niin sitten ei muuta kuin asia Adminetin kautta ylös, niin työnantajakin saa tiedon saman tien.

– Janne Nupponen, Kymen Osarak Oy –

Lue koko tarina

Asiakaskokemuksia:

 

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.


Sulje haku