Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Työtilausten laskutus

Adminet Lite -ohjelmistolla pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten töiden laskuttaminen on erittäin nopeaa, tarkkaa ja helppoa.

Laskuttamaton työtilaus tulee Adminet Litessä vastuuhenkilön tarkastettavaksi sen jälkeen, kun työ on merkitty kentällä valmiiksi. Työtilaukselta löytyvät eriteltyinä työntekijöiden syöttämät työt ja tavarat. Kirjaukset saatte tehtyä helposti mobiiliiversioon.

Myyntilaskulta näet myös myyntikatteen rivikohtaisesti, jolloin hinnoittelu menee varmemmin oikein. Työn kustannushinnaksi saat työntekijän tuntipalkan sivukuluineen.

Sähköinen ja automatisoitu ratkaisu töiden laskuttamiseen

Voit laskuttaa koko työtilauksen tai tehdä helposti välilaskun valituista riveistä. Laskutusluvan jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti ja tarvittaessa laskuihin saa mukaan liitteitä, kuten ostolaskuja. Perinteistä laskujen tulostamista ja postittamista ei tarvitse tehdä, sillä laskut lähtevät vastaanottajasta riippuen joko tulostuspalvelusta, verkkolaskuina tai sähköpostilaskuna. Tavittaessa voit myös itse tulostaa laskun tai lähettää sen sähköpostilla.

Automatiikka noutaa suoritukset pankista, tiliöi ja kohdistaa ne laskulle päivittäin. Jos asiakkaan suoritus on myöhässä, lähettää Adminet Lite maksumuistutukset puolestasi. Tarvittaessa saatte tehtyä myös perinnän helposti.

Laskut jäävät talteen sähköiseen arkistoon, josta ne löytyvät helposti ja nopeasti työtilauksittain, kohteittain ja asiakkaittain mapeista etsimisen sijaan.

 

Työtilausten laskutus - Välilaskutus - Loppulaskutus - Adminet mobiili

Esimerkki laskutuksesta mobiilissa. Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

Tavarat voi heittää kätevästi laskulta tilauksiin jo ostovaiheessa, kun asia on tuoreessa muistissa. Kun laskun hyväksymisen yhteydessä vain katsoo, että kulut on kohdistettuna tilauksille, ei mitään jää laskuttamatta. Aiemmin välillä unohtui laskuttaa jotakin, koska tavaroiden kirjaaminen oli työläämpää ja oman muistin varassa.

– Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala  Oy –

Lue koko tarina

Tutustu Adminet Liteen:

 


Adminet Liten työtilausten laskutuksen hyötyjä

  • Töiden ja tarvikkeiden kirjaaminen työlle tapahtuu laskutettavalla ajalla.
  • Yrittäjän aika vapautuu laskutuksesta ja palkkatapahtumien tallentamisesta.
  • Ostolaskujen laskutyörivit voi kohdistaa suoraan kohteelle tai tietylle tilaukselle. Myös ostolaskuarkistosta voi käydä merkitsemässä rivejä laskutettaviksi.
  • Yrittäjälle tulee ilmoitus, kun työ on merkitty valmiiksi, joten yrittäjän ei tarvitse turhaan käyttää aikaa valvontaan. Ilmoituksesta pääsee näppärästi suoraan oikealle työtilaukselle.
  • Saat hoidettua kätevästi YSE-laskutukset sekä kotitalousvähennykset kuluttaja-asiakkaille.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
MUU SUOMI

044 724 1716

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.


Sulje haku