Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Työtilausten laskutus

Adminet Lite on tehokas pienyrityksen laskutusohjelma. Sen avulla pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten töiden laskuttaminen erittäin nopeaa, tarkkaa ja helppoa.

Adminet Litellä työtilauksen laskuttaminen onnistuu vaikka suoraan työmaalta käsin. Kun työ merkitään kentällä valmiiksi, tulee laskuttamaton työtilaus vastuuhenkilön tarkastettavaksi. Työntekijöiden syöttämät työt ja tavarat näkyvät eriteltyinä työtilauksella. Kirjaukset on helppo merkitä myös mobiiliiversioon.

Myyntilaskulta näet myös myyntikatteen rivikohtaisesti, jolloin hinnoittelu menee varmemmin oikein. Työn kustannushinnaksi saat työntekijän tuntipalkan sivukuluineen.

 

Katso esimerkki keikkatyön kirjaamisesta Adminetin mobiilissa:

 

Pienyrityksen sähköinen laskutusohjelma

Kun käytössäsi on sähköinen laskutusohjelma, ei perinteistä laskujen tulostamista ja postittamista tarvitse tehdä. Laskuttaminen onnistuu paljon vähemmällä vaivalla, sillä laskut lähtevät vastaanottajasta riippuen joko tulostuspalvelusta, verkkolaskuina tai sähköpostilaskuna. Voit tarvittaessa tulostaa laskun toki myös itse ja lähettää sähköpostilla.

Adminet Litellä voit laskuttaa koko työtilauksen kerralla tai tehdä haluamistasi riveistä välilaskun. Kun olet antanut laskutusluvan, lasku on osaltasi valmis ja lähtee automatisoidusti asiakkalle. Mukaan on helppo lisätä liitteitä, kuten ostolaskuja.

Ohjelmiston automatiikka helpottaa työtäsi myös pankkisuoritusten kohdalla: automatiikka noutaa suoritukset pankista, sekä tiliöi ja kohdistaa ne laskulle päivittäin. Jos asiakkaan suoritus on myöhässä, lähettää Adminet Lite maksumuistutukset puolestasi. Myös perinnän hoitaminen onnistuu helposti.

Mappeja ei tarvita, kun laskut jäävät talteen sähköiseen arkistoon; ne löytyvät helposti ja nopeasti työtilauksittain, kohteittain ja asiakkaittain.

Työtilausten laskutus - Välilaskutus - Loppulaskutus - Adminet mobiili

Esimerkki laskutuksesta mobiilissa. Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä.

”Tavarat voi heittää kätevästi laskulta tilauksiin jo ostovaiheessa, kun asia on tuoreessa muistissa. Kun laskun hyväksymisen yhteydessä vain katsoo, että kulut on kohdistettuna tilauksille, ei mitään jää laskuttamatta. Aiemmin välillä unohtui laskuttaa jotakin, koska tavaroiden kirjaaminen oli työläämpää ja oman muistin varassa.”

– Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala  Oy –

Lue asiakastarina >>

Asiakaskokemus - Sähköalan taloushallinto-ohjelma

Tutustu Adminet Liteen:

 


Adminet Lite -laskutusohjelman hyötyjä

  • Töiden ja tarvikkeiden kirjaaminen työlle tapahtuu laskutettavalla ajalla.
  • Yrittäjän aika vapautuu laskutuksesta ja palkkatapahtumien tallentamisesta.
  • Ostolaskujen laskutyörivit voi kohdistaa suoraan kohteelle tai tietylle tilaukselle. Myös ostolaskuarkistosta voi käydä merkitsemässä rivejä laskutettaviksi.
  • Yrittäjälle tulee ilmoitus, kun työ on merkitty valmiiksi, joten yrittäjän ei tarvitse turhaan käyttää aikaa valvontaan. Ilmoituksesta pääsee näppärästi suoraan oikealle työtilaukselle.
  • Saat hoidettua kätevästi YSE-laskutukset sekä kotitalousvähennykset kuluttaja-asiakkaille.

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

SAMULI HALONEN
Junior Sales Manager | Pienyritykset
LÄNSI-SUOMI

044 973 6458

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku