Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Huolto- ja sopimuslaskutus

Tämä sovellus on tilattavissa erikseen Adminet Lite -palvelukokonaisuuteen.

Adminet Lite -ohjelmiston sopimuslaskutus helpottaa merkittävästi määrävälein samankaltaisena toistuvaa laskutusta ja sopimuksiin liittyvien töiden, kuten määräaikaishuoltojen organisoimista.

Huoltoja ei myöskään jää hoitamatta, koska Adminet Lite muistuttaa sovituista huoltokeikoista. Koko toimenpidehistoria jää aina talteen sopimuskohteen arkistoon.

Voitte täyttää tarkat tiedot huollettavasta laitteesta tai ohjelmasta työkorteille. Huollettavalle laitteelle tai ohjelmalle voitte kohdistaa myös erilaisia toimenpiteitä ja tehdä varaukset huollosta työntekijän kalenteriin.

Huoltojen organisointi onnistuu esimerkiksi siten, että samalla suunnalla sijaitsevat kohteet aikataulutetaan samalle päivälle. Allekirjoitetut sopimukset tai muut dokumentit on myös helppo liittää mukaan.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

Adminet Litellä voidaan myös vuokrata laitteita. Laitteista laaditaan oma laiterekisteri, johon kirjataan laitteen koodi, nimi ja laskutusaihe. Myyntihinta määritellään yleiseen hinnastoon ja tarvittaessa asiakaskohtaisesti.

Laitteita on helppo vuokrata työtilausten kautta, mihin voidaan merkitä vuokrauksen alkupäivämäärä ja oletettu loppupäivämäärä.

Vuokrattavat laitteet laskutetaan toteutuneen käytön mukaan näppärästi työtilausten kautta samaan tapaan kuin muutkin tilaukselle syötetyt työt ja tavarat.

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

Pyydä esittely

Yhteydenottolomake:

Vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminet Liten hyödyistä sinun yrityksellesi.

 

Myynti:

Arttu Ruotsalainen - Admicom

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja
Adminet Lite

040 742 2621
arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi


Sulje haku