Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Laskutyöt

Työtilausten hallinta tehokkaaksi

Adminet Lite -ohjelmistolla pienet rakentamisen ja talotekniikan yritykset hoitavat laskutyöt tehokkaasti aina tilausten vastaanottamisesta laskutukseen asti.

Sähköinen toimintatapa ja reaaliaikainen tiedonsiirto yhden järjestelmän sisällä mahdollistavat sinulle työkeikkojen vaivattoman, tarkan ja nopean käsittelyn sekä laskutuksen.

Laskutyö prosessi - Laskutöiden hallinta - Admicom

Näin laskutyöt hoituvat Adminet Litellä

  1. Asiakas tekee tilauksen esim. puhelimitse.
  2. Työn vastaanottaja tallentaa tiedot Adminet Liteen. Tilaus merkitään suoraan työntekijälle tai se siirtyy avoimien töiden listaan.
  3. Työntekijä vastaanottaa tilauksen, merkitsee työmaalla mobiiliversioon käytetyt tavarat ja työn sekä kuittaa tilauksen valmiiksi.
  4. Työn vastaanottaja saa ilmoituksen työn valmistumisesta, tarkistaa tiedot ja hyväksyy tilauksen laskutukseen.
  5. Lasku lähtee asiakkaalle automatisoidusti vielä samana päivänä.

Tutustu Adminet Liteen:

 

Sovellukset laskutöiden hallintaan:


Sähköinen työmääräin

Työmääräimillä hallitsette työt kätevästi aina laskutukseen saakka – työmaalla tai toimistolla.

Tutustu sovellukseen


Töiden hallinta

Aikataulutat työt, urakat ja muut tapahtumat suoraan kalenterista. Ylläpidät myös kohteiden tehtäviä helposti tehtävien hallinnassa.

Tutustu sovellukseen


Työtilausten laskutus

Työt ja tarvikkeet siirtyvät laskulle suoraan ja lasku lähtee hyväksynnän jälkeen automaattisesti. Laskut jäävät sähköiseen arkistoon.

Tutustu sovellukseen


Huolto- ja sopimuslaskutus

Hallitse huoltoja ja laitteiden vuokrausta kätevästi sopimus- ja huoltolaskutuksella. Saat myös muistutukset sovituista töistä.

Tutustu sovellukseen

Asiakaskokemuksia:

 

Tyypillisiä arjen haasteita laskutöissä

Työntekijöiden ajellessa toimistolle hakemaan tai palauttamaan paperisia työmääräimiä kuluu arvokasta työaikaa. Lisäksi kilometrit nielevät polttoainetta.

Työntekijöiden palauttaessa laskutukseen työmääräimiä ja palkanlaskentaan tuntikortteja joudutaan toimistolla vertaamaan ja varmistamaan, että kaikki tunnit mistä palkat maksetaan, tulisivat myös laskutetuiksi.

Toimistolla aikaa kuluu laskujen tulostukseen, kuoritukseen ja postitukseen sekä saapuneiden suoritusten kohdistamisiin.

Adminet Litessä näihin haasteisiin on vastattu. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka paljon apua Adminet Litestä ja mobiilityökaluista olisi juuri sinun yrityksesi arjen haasteisiin.

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.


Sulje haku