Kumppanitilitoimisto

Adminet Lite -asiakkaana säästät sekä aikaa että rahaa, sillä ohjelmiston automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn.

Automatiikkaa täydentää oma kumppanitilitoimisto, joka takaa että pieni rakennus- tai talotekniikkayritys saa aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua. 

Halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Tutustu palveluun

Adminet Lite ja kumppanitilitoimisto

 

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille suunnattu Adminet Lite -ohjelmisto on pitkälle automatisoitu. Automatiikka vähentää manuaalisia työvaiheita, joten säästät aikaa ja rahaa. Automatiikan ansiosta tilitoimistollasi ei kulu aikaa perinteisten rutiinikirjausten tekemiseen, etkä sinä yrittäjänä joudu odottelemaan taloustietojasi.

Rahan lisäksi säästät aikaa, sillä automatiikka hoitaa puolestasi suurimman työn ja selvästi ihmistä nopeammin. Puhutaan siis aidosti reaaliaikaisesta taloushallinnosta. Voit myös unohtaa kuittien ja tuntien toimittamisen kirjanpitäjälle tai palkanlaskijalle, sillä sekä kirjanpito- että palkka-aineisto muodostuu käytön yhteydessä koko ajan Adminet Liten sähköiseen kirjanpitoon.

 

Tukenasi nykyinen tilitoimisto tai kumppanitilitoimisto

Adminet Lite -asiakkaana voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä paikallisen ja Adminetin tuntevan kumppanitilitoimiston asiakkaaksi.

Kumppanitilitoimisto täydentää Adminet Liten automatiikkaa, tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä valvoo ja opastaa asiakkaan sekä järjestelmän toimintaa. Kumppanitilitoimisto palvelee sinua kirjanpidon ja palkanlaskennan sisältöön liittyvissä asioissa.

Voin suositella kaikille, että panostaa vähän kirjanpito-ohjelmaan ja kirjanpitäjään, niin yrittäminen on hauskaa. Välillä unohtaa, että olenko edes yrittäjä, kun on niin helppoa ja saan keskittyä omiin juttuihini. Mielestäni se on jossain asioissa helpottanut stressiäkin, niin helpoksi tämä on mennyt.

Jarkko Kuosmanen, Kuosmasen Pojat Oy

Lue koko tarina

Asiakaskokemus - Rakennusalan taloushallinto-ohjelma

Asiakastuki auttaa ohjelmistoasioissa

Järjestelmän käyttöön liittyvissä asioissa sinua auttaa Adminet Liten asiakaspalvelu. Voit siis luottaa siihen, että sinulla on olemassa tuki ja turva, jonka puoleen voi kääntyä kiperissäkin tilanteissa.

 

Aina kun on ollut jotakin kysyttävää, on vastaus Admicomin päästä tullut ripeästi ja ongelma on ratkennut heti. Ei minulla ole siihen muuta sanottavaa kuin, että tähän mennessä asiakaspalvelu on ollut kympin arvoista.

Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala  Oy

Lue koko tarina

Tutustu palvelukokonaisuuteen:

 

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716

SAMULI HALONEN
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 973 6458 

Kiinnostuitko tai tarvitsetko apua?

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai ota yhteyttä.

Sulje haku