Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Data-analysaattori

Adminet Lite on toimialan ainoa ohjelmisto, jossa on porautuva raportointi alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla voit kerätä ja analysoida kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Pääset syvälle esimerkiksi tuloslaskelman, taseen ja projektien tietoihin – halutessasi aina tosite- tai tuotekooditasolle asti. Sinun ei tarvitse hyppiä raportilta toiselle, sillä yhdessä raportissa on kaikki tarvittava tieto. Voit tallentaa itsellesi yritys- ja käyttäjäkohtaisia analyysimalleja, jolloin raportteja ei tarvitse joka kerta rakentaa uudelleen.

Kirjanpito

Tuloslaskelmasta ja taseesta pääsee parilla klikkauksella vilkaisemaan, kenen asiakkaan tai kohteen tuloista liikevaihto koostuu. Kaikista tiedoista pääsee porautumaan syvemmälle ja syvemmälle eli saat erittäin tarkkaa tietoa yrityksesi tuloista ja kuluista.

Tarjolla on useita erittelytekijöitä: Esimerkiksi liikevaihdosta voidaan tehdä erittely vastuuhenkilöittäin, josta taas vastuuhenkilön erittely kohteittain ja edelleen kohteen erittely kirjanpitotapahtumittain.

Kohdeanalyysit

Kohdeanalyysit ovat käytännössä projektien hallinnan tulosteita.  Käyttöliittymässä voidaan rajata eri tekijöillä raportoitavien kohteiden joukko tai yksittäinen kohdenumero. Tulostevaihtoehtona on toteumaraportti.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

 

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Talousneuvontapalvelun

Pyydä esittely

Yhteydenottolomake:

Vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminet Liten hyödyistä sinun yrityksellesi.

 

Myynti:

Arttu Ruotsalainen - Admicom

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja
Adminet Lite

040 742 2621
arttu.ruotsalainen(at)admicom.fi


Sulje haku