Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Data-analysaattori

Adminet Lite on toimialan ainoa ohjelmisto, jossa on porautuva raportointi alkuperäisiin dokumentteihin saakka. Data-analysaattorilla voit kerätä ja analysoida kirjanpidon, projektien hallinnan ja sisäisen laskennan tietoja.

Pääset syvälle esimerkiksi tuloslaskelman, taseen ja projektien tietoihin – halutessasi aina tosite- tai tuotekooditasolle asti. Sinun ei tarvitse hyppiä raportilta toiselle, sillä yhdessä raportissa on kaikki tarvittava tieto. Voit tallentaa itsellesi yritys- ja käyttäjäkohtaisia analyysimalleja, jolloin raportteja ei tarvitse joka kerta rakentaa uudelleen.

Kirjanpito

Tuloslaskelmasta ja taseesta pääsee parilla klikkauksella vilkaisemaan, kenen asiakkaan tai kohteen tuloista liikevaihto koostuu. Kaikista tiedoista pääsee porautumaan syvemmälle ja syvemmälle eli saat erittäin tarkkaa tietoa yrityksesi tuloista ja kuluista.

Tarjolla on useita erittelytekijöitä: Esimerkiksi liikevaihdosta voidaan tehdä erittely vastuuhenkilöittäin, josta taas vastuuhenkilön erittely kohteittain ja edelleen kohteen erittely kirjanpitotapahtumittain.

Kohdeanalyysit

Kohdeanalyysit ovat käytännössä projektien hallinnan tulosteita.  Käyttöliittymässä voidaan rajata eri tekijöillä raportoitavien kohteiden joukko tai yksittäinen kohdenumero. Tulostevaihtoehtona on toteumaraportti.

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

 

Asiakaskokemuksia:

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Millainen tarina sinun yritykselläsi on?

Olet aikanaan unelmoinut yrityksen perustamisesta. Vastaako yrityksesi nykyinen arki toiveitasi? Oletko miettinyt, miltä elämäsi näyttäisi jos sinulla ei olisi nykyisiä arkeesi liittyviä rajoitteita?

Lue lisää

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

 

Juuso Haarala - Admicom

JUUSO HAARALA
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 724 1777

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716
Sulje haku