Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Johtaminen

Johtamisen työkalut pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille

Adminet Lite -ohjelmistossa on ainutlaatuiset johtamisen työkalut pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten liiketoiminnan ohjaamiseen ja seurantaan.

Rakennus- ja talotekniikka-alan yrittäjänä saat Adminet Litestä tarkinta ja monipuolisinta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta muihin alan ohjelmistoihin verrattuna. Saat liiketoiminnan kehittämisen sekä kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamisen välineiksi ajantasaista tietoa ja oikeat mittarit.

Luotettavalla ja reaaliaikaisella tiedolla pystyt nopeasti reagoimaan muuttuneisiin tilanteisiin. Pystyt asettamaan realistisia tavoitteita, ennakoimaan tulevaisuuden tarpeita ja palkitsemaan saavutetuista tuloksista. Ajantasainen tieto tuo varmuutta toimintaan – nukut yösi paremmin, kun tiedät missä mennään.

 

Seuranta on tarkempaa kuin aiemmin. Rahoitusennusteen ansiosta näkee, milloin pitäisi tulla rahaa ja milloin lähteä rahaa. Nyt on tiedossa esimerkiksi, jos pitää laskuttaa enemmän, koska rahoitusennuste näyttää, että ensi viikolla on odottelemassa maksettavia laskuja. Ennen vanhaan jouduin erikseen käydä selailemassa laskujen eräpäiviä.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Johtaminen

 

Tutustu Adminet Liteen:

 

 

 

Adminet Liten sovellukset yrityksen johtamiseen


Data-analysaattori

Poraudu yrityksesi kirjanpidon ja kohteiden tietoihin. Saat raporteilta toimialan tarkinta tietoa.

Tutustu sovellukseen


Automaattiraportit

Saat reaaliaikaisen tiedon liiketoiminnan eri osioista, projekteista sekä rahaliikenteestä – automaattisesti.

Tutustu sovellukseen


Työntekijä-analyysi

Työntekijä-analyysillä voit seurata työn tuottavuutta ja kannattavuutta työntekijäkohtaisesti.

Tutustu sovellukseen

Asiakaskokemuksia:

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Tyypillisiä johtamisen haasteita

Liiketoiminnan kehittämisellä tähdätään jatkuvaan kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Yrityksen kehittämisen kannalta toiminnan reaaliaikainen seuranta ja tiedon hyödyntäminen on tässä erittäin tärkeässä roolissa.

Projektien etenemisen seuraaminen ja korjausliikkeiden tekeminen on usein haastavaa. Tieto on hajanaisesti eri järjestelmissä tai työntekijöiden tietokoneilla ja mapeissa.

Yrittäjä joutuu monesti pyörittämään kaavoja ja laskelmia Excelissä kootakseen kattavaa seurantaa projekteista tai liiketoiminnan eri osa-alueista. Tilitoimistosta saatavat liiketoimintaraportitkin ovat valitettavan usein pelkkää taustapeilikatsausta.

Adminet Litessä näihin haasteisiin on vastattu. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka paljon apua Adminet Litestä olisi juuri sinun yrityksesi arjen haasteisiin:

 

Ota yhteyttä

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.


Sulje haku