Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Adminet Lite -ohjelmisto

Suomalainen ohjelmisto rakentamisen ja talotekniikan pienyrityksille

Adminet Lite on rakennus- ja talotekniikka-alan pienyrityksen tarpeisiin kehitetty ohjelmisto, joka parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa.

Adminet Lite yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen ja tieto siirtyy toimiston ja työmaan välillä niin nopeasti, että vaikka koko työtilausprosessi voidaan hoitaa halutessa työmaalta käsin.

 

 

Palvelukokonaisuus pienen yrityksen tarpeisiin

Saat käyttöösi vain ne toiminnot, mitä pieni yritys tarvitsee – ilman ylimääräistä. Adminet Lite -palvelukokonaisuus sisältää ohjelmiston lisäksi asiantuntevan talousneuvontapalvelun, mutta halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Adminet Lite -ohjelmisto on aito pilvipalvelu: et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden, niin Adminet Lite on käytettävissäsi missä ja milloin vain. Katso kahden minuutin video:

 

 

4 syytä valita Adminet Lite:

1.

Raha

Adminet automatisoi rutiinityötä, joten pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä.

2.

Aika

Automatiikka hoitaa toimiston rutiinityöt, joten toimintasi tehostuu ja yrityksesi kilpailukyky kasvaa.

3.

Tieto

Saat tarkkaa ja ajantasaista tietoa yrityksesi tilanteesta. Kaikki dokumentit ovat sähköisinä tallessa ja helposti löydettävissä.

4.

Arki

Arki helpottuu, kun töiden teko on nopeampaa ja vaivattomampaa. Myös työkuorma jakautuu tasaisemmin.

Uskon, että Adminet Lite tulee tukemaan kasvua tosi paljon. Se on mielestäni sen verran pitkälle viety ja hyvin toteutettu järjestelmä.

– Kimmo Vehkanen, Sähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy –

Lue koko tarina

Sähköurakointi Vehkanen Oy - Kimmo Vehkanen - Adminet Lite -kokemuksia

Check in pin

Katso asiakasvideo

 

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 

kysymysmerkki-3

Tiesitkö nämä 6 faktaa Adminet Litestä?

Voit hyvillä mielin jättää IT-asiat ammattilaisten käsiin. Adminet Liteä käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia laitteistoista, palvelimista tai ohjelmistopäivityksistä:

1. Jatkuvasti kehittyvä: Tuotekehitystiimimme työskentelee jatkuvasti varmistaakseen, että Adminet Lite sisältää jatkossakin talotekniikan pienyrityksen tehokkaimmat työkalut.

2. Automatisoitu: Olemme rakentaneet Adminet Liten hoitamaan rutiinitehtäviä asiakkaidemme puolesta, jotta he voivat keskittyä tuottavaan työhön.

3. Toimintavarma: Pidämme huolta, että ohjelmisto toimii moitteettomasti ja tiedot ovat reaaliajassa – olitpa sitten toimistolla tai työmaalla.

4. Turvallinen: Takaamme, että tietoturvamme on huipputasoa ja varmuuskopioimme tietosi joka päivä.

5. Laitevapaa: Voit käyttää Adminet Liteä mistä ja milloin vain – niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykällä. Et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden.

6. Kotimainen: Adminet Lite on omien osaajiemme käsialaa, minkä lisäksi myös käyttämämme palvelimet sijaitsevat kotimaassa.

Tutustu Adminetin mobiiliin:

 

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla. Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea. Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti. Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.


Helpottuuko henkilöstön työ?


Adminet tuo yrityksen henkilöstölle valtavasti hyötyä, mutta miten se vaikuttaa päivittäiseen tekemiseen?

Katso lista helpotuksista


Sulje haku