Adminet Lite

Pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty pilvipalvelukokonaisuus parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston, asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa.

Tutustu Adminet Liteen     Pyydä ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Soita meille, lähetä sähköpostia info@admicom.fi tai varaa ilmainen esittely.

Adminet Lite -ohjelmisto

Suomalainen ohjelmisto rakentamisen ja talotekniikan pienyrityksille

Adminet Lite on rakennus- ja talotekniikka-alan pienyrityksen tarpeisiin kehitetty ohjelmisto, joka parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa.

Adminet Lite yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen ja tieto siirtyy toimiston ja työmaan välillä niin nopeasti, että vaikka koko työtilausprosessi voidaan hoitaa halutessa työmaalta käsin.

 

 

Palvelukokonaisuus pienen yrityksen tarpeisiin

Saat käyttöösi vain ne toiminnot, mitä pieni yritys tarvitsee – ilman ylimääräistä. Kun valitset Adminet Liten, voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Adminet Lite -ohjelmisto on aito pilvipalvelu: et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden, niin Adminet Lite on käytettävissäsi missä ja milloin vain. Katso kahden minuutin video:

 

4 syytä valita Adminet Lite:

1.

Raha

Adminet automatisoi rutiinityötä, joten pääset eroon kaikesta paperinpyörittelystä.

2.

Aika

Automatiikka hoitaa toimiston rutiinityöt, joten toimintasi tehostuu ja yrityksesi kilpailukyky kasvaa.

3.

Tieto

Saat tarkkaa ja ajantasaista tietoa yrityksesi tilanteesta. Kaikki dokumentit ovat sähköisinä tallessa ja helposti löydettävissä.

4.

Arki

Arki helpottuu, kun töiden teko on nopeampaa ja vaivattomampaa. Myös työkuorma jakautuu tasaisemmin.

Suurin syy vaihtaa Adminet Liteen oli nimenomaan käytettävyys, kun huomasin että asiat voi tehdä paljon kätevämminkin. Sen hetkisessä ohjelmassa oli omat ongelmansa, koska se ei toiminut täysin pilvipalveluna, vaan siihen otettiin etäyhteys.

– Hannu Tuomala, Sähköasennus Tuomala Oy –

Lue koko tarina

Check in pin

Katso asiakasvideo

 

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Varmista yrityksesi tehokkuus | Katso webinaaritallenne

Taloudellisesti epävarmoina aikoina on erityisen tärkeää miettiä keinoja, joilla yritystoiminta pysyisi tehokkaana. Järjestin 1.4.2020 maksuttoman puolen tunnin webinaarin, jossa kerroin vinkkejä haasteiden selättämiseen. Pääset katsomaan webinaarini jälkikäteen videolta.

Lue lisää

 

kysymysmerkki-3

Tiesitkö nämä 6 faktaa Adminet Litestä?

Voit hyvillä mielin jättää IT-asiat ammattilaisten käsiin. Adminet Liteä käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia laitteistoista, palvelimista tai ohjelmistopäivityksistä:

1. Jatkuvasti kehittyvä: Tuotekehitystiimimme työskentelee jatkuvasti varmistaakseen, että Adminet Lite sisältää jatkossakin talotekniikan pienyrityksen tehokkaimmat työkalut.

2. Automatisoitu: Olemme rakentaneet Adminet Liten hoitamaan rutiinitehtäviä asiakkaidemme puolesta, jotta he voivat keskittyä tuottavaan työhön.

3. Toimintavarma: Pidämme huolta, että ohjelmisto toimii moitteettomasti ja tiedot ovat reaaliajassa – olitpa sitten toimistolla tai työmaalla.

4. Turvallinen: Takaamme, että tietoturvamme on huipputasoa ja varmuuskopioimme tietosi joka päivä.

5. Laitevapaa: Voit käyttää Adminet Liteä mistä ja milloin vain – niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykällä. Et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden.

6. Kotimainen: Adminet Lite on omien osaajiemme käsialaa, minkä lisäksi myös käyttämämme palvelimet sijaitsevat kotimaassa.

Tutustu Adminetin mobiiliin:

 

 

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Jenna Rytkönen
Etelä-Suomi

050 409 9930

Työhistoriani painottuu asiakaspalvelun ja myynnin erilaisiin tehtäviin. Tässä työssä on tärkeää osata kuunnella yrittäjää ja kartoittaa hänen tarpeitaan mahdollisimman hyvin, jotta pystymme yhdessä löytämään liiketoiminnan tueksi kannattavimman ratkaisun. Jos koet kaipaavasi uusia työkaluja arjen helpottamiseen, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voisimme teitä auttaa. Vapaa-aikana minut todennäköisimmin löytää joko kuntosalilta tai lenkkipoluilta.

Lauri Assef
Muu Suomi

044 724 1716

Taustani tulee suurelta osin myynnin parista sekä yritys- että kuluttajapuolelta, nyt tosin kaikki tekeminen täällä Admicomilla. Olen valmis käymään viimeistä tippaa myöten asiakkaan tarpeet läpi, jotta saamme täydellisen lopputuloksen ja ratkaisun. Työn ulkopuolella minut pitää kiireisenä rintamamiestalon sekä ystävien kanssa touhuaminen. Myös urheilu on lähellä tätä kaikkea – joko ruudun takaa tai tositoimissa!

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.


Helpottuuko henkilöstön työ?


Adminet tuo yrityksen henkilöstölle valtavasti hyötyä, mutta miten se vaikuttaa päivittäiseen tekemiseen?

Katso lista helpotuksista


Sulje haku