Käyttöönotto, koulutus ja asiakastuki

Varmistamme, että saat Adminetistä parhaan tehon irti. 

Oletko jo asiakkaamme? Olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme tai omaan yhteyshenkilöösi.

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä asiakas ja haluat lisätietoa?

Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia info@admicom.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeella.

Koulutus

Varmistamme, että saat Adminetistä parhaan mahdollisen hyödyn. Pidämme yhteyttä asiakkaaseemme käyttöönoton jälkeen varmistaaksemme, että muutoksia toimintatapoihin on pystytty tekemään ja niistä on myös saatu toivottu hyöty irti.

Alta voit tutustua tyypillisimpiin Adminet-koulutuksiimme. Tarvittaessa suunnittelemme yhdessä tarpeitasi vastaavan koulutuspaketin, jolla saadaan varmistettua, että työkalut ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä.

Asiakas, tarvitsisitko lisäkoulutusta? Voit tiedustella koulutusvaihtoehtoja käyttöönotosta ja koulutuksestamme. Tästä pääset suoraan yhteystietoihin >>


Peruskoulutukset

Ensisijaisesti käyttöönottovaiheessa oleville asiakkaille tarkoitettua kasvokkain ja etänä tapahtuvaa peruskäytön koulutusta, joka sopii mainiosti myös uuden työntekijän perehdyttämiseen Adminetin käyttöön.

Peruskoulutuksissa käydään läpi arjen toiminnan kannalta oleelliset asiat laskutuksesta työtilausten käsittelyyn.

Saat käyttöösi koulutusvideot ja kirjalliset koulutusmateriaalit, joilla opettelet järjestelmän käyttöä missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.


Syventävä koulutus

Jatkokoulutuksia suosittelemme käyttöönottovaiheen peruskoulutuksissa opittujen taitojen syventämiseen, kun käytön perusteet ovat jo hallussa.

Koulutuksia voidaan räätälöidä erilaisiin tarpeisiin, kuten:

  • Kirjanpito- ja palkanlaskentakoulutus tilitoimistolle tai yrityksen kirjanpidon ja palkanlaskennan asioista vastaaville henkilöille.
  • Johdon koulutus yrityksen johdolle, missä perehdytään seurantaan ja kannattavuuden parantamiseen Adminetin työkalujen avulla.
  • Tarjouslaskentakoulutus nopeaan ja tarkkaan tarjouslaskentaan

Saat apua myös liiketoiminnan kehittämiseen

Yrittäjän ei tarvitse yrittää yksin, sillä kokemusten vaihdolla pääsee nopeammin maaliin. Admicom tarjoaa vuosikymmenten toimialaosaamisen asiakkaansa hyödyksi. Erityisen hyviä olemme kasvuyrittäjyyden ja kannattavuuden teemoissa.

Oletko suunnittelemassa ohjelmiston käyttöönottoa?

Ohjelmiston käyttöönottoon liittyy monia epäilyksiä ja huolia. Kokosimme vinkit asiantuntijoiltamme, jotta saisit mielenrauhan seuraavassa käyttöönotossa. Käyttöönotto vaatii aina työtä, jotta ohjelmistosta saadaan täysi hyöty irti, mutta työmäärää voi pienentää huomattavasti.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sulje haku