Käyttöönotto, koulutus ja asiakastuki

Varmistamme, että saat Adminetistä parhaan tehon irti. 

Oletko jo asiakkaamme? Olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme tai omaan yhteyshenkilöösi.

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä asiakas ja haluat lisätietoa?

Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia info@admicom.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeella.

Käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto saattaa tuntua pelottavalta ja ylitsepääsemättömältä urakalta, mutta näin ei suinkaan ole. Olemme tehneet yli 1000 toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektia, joten Adminetin käyttöönotto on mietitty asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi. Tukenasi on myös koko matkan oma käyttöönottovastaava.

Uudelle asiakkaalle nimetään yksi henkilö, joka on asiakkaan saatavilla koko käyttöönottoprosessin ajan. Hänen kanssaan käydään läpi koko paketti, yrityksen tarpeet ja kaikki asiakaskohtaiset asetukset.

Käyttöönottovastaavasi on sinuun yhteydessä läpi projektin – hän vastaa kysymyksiisi ja tukee sinua muutoksen läpiviennissä. Myös Adminetin käyttöönottosovellus muistuttaa sinua käyttöönoton aikana hoidettavista tehtävistä.

Saatte peruskoulutusta ennen käyttöönottopäivää, jotta yrityksen ydintoiminnot rullaavat Adminetillä sujuvasti heti käyttöönottohetkestä lähtien. Käyttöönottovaiheen jälkeen suosittelemme asiakkaiden toimintaan ja tarpeisiin soveltuvaa syventävää koulutusta järjestelmän tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Asiakkaiden käytössä on myös kattava ohjesivusto sekä ilmaisia koulutusvideoita.

Adminet - käyttöönotto

Käyttöönottoon valmistautuminen on tärkeää

Vaikka Adminetin käyttöönotto on järjestelmän laajuuteen nähden erittäin kevyt, vaatii onnistunut toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto aina aikaa ja valmistautumista, sillä kyse ei ole vain teknisistä muutoksista.

Sinulla on avaimet onnistuneeseen käyttöönottoon sekä muutoksen läpiviemiseen yrityksessäsi. Erityisen tärkeää on jakaa vastuuta ja tiedottaa henkilöstölle tulevista muutoksista.

Autamme sinua muutoksen läpiviemisessä käyttöönoton aikana.

Lue lisää vinkkejä sujuvaan käyttöönottoon ilmaisesta oppaastamme!

Ohjelmiston käyttöönottoon liittyy monia epäilyksiä ja huolia. Kokosimme vinkit asiantuntijoiltamme, jotta saisit mielenrauhan seuraavassa käyttöönotossa. Käyttöönotto vaatii aina työtä, jotta ohjelmistosta saadaan täysi hyöty irti, mutta työmäärää voi pienentää huomattavasti.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.


Sulje haku