Asiakaspalvelu

Varmistamme, että saat Adminetistä parhaan tehon irti. 

Oletko jo asiakkaamme? Olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme tai omaan yhteyshenkilöösi.

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä asiakas ja haluat lisätietoa?

Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia info@admicom.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeella.

Asiakastuki

Asiakkaanamme siirryt käyttöönottovaiheen jälkeen asiantuntevan asiakastuen piiriin. Admicomin asiakastuen tehtävänä on palvella kaikkia asiakkaita päivittäisissä Adminettiin liittyvissä opastus- ja virhetilanteissa. Käytössäsi on myös kattavat ja aina ajantasaiset käyttöohjeet, joihin pääset helposti käsiksi suoraan Adminetistä.

 


Yhteydenotot asiakastukeen

Asiakastukemme palvelee asiakkaita Adminetin käyttöön liittyvissä kysymyksissä jokaisena arkipäivänä klo 8-16 suoraan Adminet-järjestelmästä jätettävien viestimuotoisten tukipyyntöjen kautta ja puhelimitse.

Kun avun tarve on akuutti, kannattaa ensisijaisesti jättää tukipyyntö Adminetistä, jolloin se saapuu heti vapaana olevalle käsittelijälle.

Ota tukeemme yhteyttä (ark. 8-16)


Yleinen ohjelmistotuki: 044 433 3200
Kirjanpidon ohjelmatuki: 044 433 3202
Palkanlaskennan ohjelmatuki: 044 433 3207
Adminet Liten tuki: 044 433 3267

Henkilökunnan yhteystiedot

Ohjeita ja vinkkejä asiakkaalle

Pystymme asiakastuessa varmistamaan asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan palvelun muutamilla pienillä yhteistyötä helpottavilla asioilla. Oppaasta saat ohjeita ja vinkkejä sujuvaan asiointiin.

Avaa asiakastuen opas


Käyttöohjeita Adminettiin

Käyttöohjeita löytyy kattavasti järjestelmän omasta Adminet Wikistä sekä tool tip -ohjeina sovelluksissa. Adminetin sähköisistä käyttöohjeista löydät ohjeet näppärästi sovelluksittain järjestetyistä kansioista sekä hakutoiminnon avulla.

Lähetämme kaikille asiakkaillemme myös hyödyllisiä käyttövinkkejä sähköpostilla kuukausittain. Lisäksi lähetämme myös viikoittain täsmävinkkejä Adminetin tehokkaaseen hyödyntämiseen Viikon vinkit tilanneille asiakkaillemme.

Asiakas: Tilaa viikon vinkki sähköpostiisi >>
Kehitetään Adminettiä yhdessä

Teemme aktiivista yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme kehittää Adminetistä aina paremmin talotekniikka- ja rakennusalan ammattilaista palvelevan toiminnanohjausjärjestelmän.

Siksi otamme myös palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan mielellämme.


Sulje haku