Käyttöönotto, koulutus ja asiakastuki

Varmistamme, että saat Adminetistä parhaan tehon irti. 

Oletko jo asiakkaamme? Olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme tai omaan yhteyshenkilöösi.

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä asiakas ja haluat lisätietoa?

Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia info@admicom.fi tai ottaa yhteyttä lomakkeella.

Asiakastuki

Asiakkaanamme siirryt ohjelmiston käyttöönottovaiheen jälkeen asiantuntevan ja ystävällisen asiakastukemme piiriin. Asiakastuessa palvelemme teitä päivittäisissä Adminettiin liittyvissä opastus- ja virhetilanteissa. Käytössäsi on myös kattavat ja aina ajantasaiset käyttöohjeet, joihin pääset helposti käsiksi suoraan Adminetistä.


Yhteydenotot asiakastukeen

Asiakastukemme palvelee asiakkaita Adminetin käyttöön liittyvissä kysymyksissä jokaisena arkipäivänä klo 8-16 suoraan Adminet-järjestelmästä jätettävien viestimuotoisten tukipyyntöjen kautta ja puhelimitse. Otathan puhelimitse yhteyttä vain niissä tapauksissa, kun avun tarpeesi on akuutti ja työn jatkaminen sitä vaatii. Näin saamme pidettyä paremmin linjat auki kiireellisille tapauksille.

Ensisijaisesti suosittelemme jättämään kirjallisen tukipyynnön Adminetistä, jolloin se saapuu heti vapaana olevalle käsittelijälle, jolla on osaamista kyseisestä ohjelmiston osa-alueesta. Tukipyynnöissä on myös se etu, että vastaukset jäävät sinulle talteen myöhempää käyttöä varten. 

Ota tukeemme yhteyttä (ark. 8-16)


Tukipyynnön voit jättää Adminetin oikeasta ylänurkasta sovelluksesta, jonka käytössä tarvitset apua. Kysymyksesi ohjautuu vapaana olevalle käsittelijälle.

Ohjelmistotuen puhelinnumerot:

Yleinen: 044 433 3200
Kirjanpito: 044 433 3202
Palkanlaskenta: 044 433 3207

Henkilökunnan yhteystiedot


Käyttöohjeita Adminettiin

Käyttöohjeita löytyy kattavasti järjestelmän omasta Adminet Wikistä sekä tool tip -ohjeina sovelluksissa. Adminetin sähköisistä käyttöohjeista löydät ohjeet näppärästi sovelluksittain järjestetyistä kansioista sekä hakutoiminnon avulla.

Lähetämme kaikille asiakkaillemme myös hyödyllisiä käyttövinkkejä sähköpostilla kuukausittain. Lisäksi lähetämme myös viikoittain täsmävinkkejä Adminetin tehokkaaseen hyödyntämiseen Viikon vinkit tilanneille asiakkaillemme.

Asiakas: Tilaa viikon vinkki sähköpostiisi >>

Ohjeita ja vinkkejä asiakkaalle

Pystymme asiakastuessa varmistamaan asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan palvelun muutamilla pienillä yhteistyötä helpottavilla asioilla. Oppaasta saat ohjeita ja vinkkejä sujuvaan asiointiin.

Avaa asiakastuen opasKehitetään Adminettiä yhdessä

Teemme aktiivista yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme kehittää Adminetistä aina paremmin talotekniikka- ja rakennusalan ammattilaista palvelevan toiminnanohjausjärjestelmän.

Siksi otamme myös palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan mielellämme.


Sulje haku