Tutustu nyt Adminetin uudistuneeseen etusivuun ja voita!

Adminettiä käyttää jo yli 15 000 suomalaista alan ammattilaista

Adminet on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin. Yksi pitkälle automatisoitu pilvipalvelu tehostaa yrityksesi arkea ja se sisältää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Katso video ja osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella

Uudistimme Adminetin etusivua entistä helppokäyttöisemmäksi ja monipuolisemmaksi asiakkailta tulleiden toiveiden pohjalta. Tutustu uudistuneeseen etusivuun niin voit voittaa jopa -100 % Adminetin vuosialennuksen*.

 

 

 

Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voit kuitenkin jättää meille yhteydenottopyynnön alta:

Ota yhteyttä

 

Lippu

Muita uutuuksia Adminetissä:


Kohteet ja tilaukset kartalle

Adminetissä voit tarkastella yrityksesi kohteita ja tilauksia myös karttanäkymässä. Sen avulla saat nopealla silmäyksellä yleiskuvan eri vaiheissa olevista töistä ja hyödynnät näkymää myös esimerkiksi töiden organisoinnissa sekä reittien suunnittelussa.


Graafiset raportit

Adminetissä pystyt tarkastelemaan yritys-, organisaatio- ja kohderaportteja myös visuaalisessa muodossa ja vertailemaan haluamiasi tietoja monipuolisesti. Voit tarkastella haluamaltasi aikaväliltä esimerkiksi liikevaihtoa tai katetta asiakkaittain pylväs- tai viivakaaviona.


Tulo- ja menoarvio

Sovellus auttaa ennustamaan pitkien urakoiden ja projektien toteutumista sekä helpottaa tulevan kassavirran ja rahoituksen suunnittelua. Työkalun avulla sekä vertailet eri kohteita että saat kohdekohtaista tietoa laskutuksen, kustannusten ja katteen kehityksestä tulevina kuukausina.

Asiakkaidemme kokemuksia:

Osallistu arvontaan:

Täytä lomake, niin olet mukana pääpalkinnon arvonnassa (Adminetin vuosialennus jopa -100%)!

*Lisätietoa arvonnasta: Arvonta suoritetaan tämän sivun lomakkeen syyskuun 2019 loppuun mennessä täyttäneiden kesken. Voittajan tulee lisäksi olla joko olemassa oleva asiakkaamme tai tehdä sopimus joko Adminetistä tai Adminet Litestä viimeistään 30.9.2019. Käyttöönoton ajankohta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen ja käyttöönotto voi olla myös päättymisen jälkeen. Palkinnon arvo vastaa Adminet Liten -100 % vuosialennusta, eikä se ole muutettavissa rahaksi. Arvonta suoritetaan 1.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Sulje haku