Helppo ja huoleton arki kätesi ulottuvilla. Jotta sinulla jää enemmän aikaa elämälle.

Me tunnemme rakennusalan haasteet. Siksi olemme sisäänrakentaneet ohjelmistoomme Adminettiin rakennusalan yritysten parhaat käytännöt, aina helpoista tuntikirjauksista tehokkaaseen työmaiden hallintaan ja kirjanpidosta automaattisesti päivittyviin raportteihin. Kaikki toiminnot, yksi järjestelmä – ja sinulla jää enemmän aikaa elämälle.

Tilaa sähköpostiisi tallenne rakennusalan webinaarista

Rakennusalan yrittäjä! Tilaa sähköpostiisi tallenne tiistaina 2.11. järjestetystä webinaarista:

5 keinoa pitää rakennusalan yrityksen rahavirrat liikkeellä (ja nukkua yösi hyvin)

Me tiedämme, että rakentamiseen liittyy aivan omat haasteensa ja erityispiirteensä, mitä tulee tehokkaaseen talouden ja toiminnan ohjaamiseen keskellä kiireistä arkea ja rakentamisen buumia. Jotta projekteista saadaan paras kate irti, saisit yrittäjänä nukkua yösi hyvin ja aikaa jäisi enemmän muullekin elämälle – tarvitaan hyvän johtamisen rinnalle järjestelmä, joka pitää rahavirrat liikkellä ja johon rakennusalan parhaat käytännöt ovat jo sisäänrakennettuna.

Joten tämä on teille rakennusalan yrittäjät – vuosien, sekä satojen asiakasprojektien kokemuksemme rakennusalan yritysten toiminnanohjauksen haasteista ja parhaista ratkaisuista on täräytetty vihdoin eetteriin webinaarin muodossa. Tilaa siis 2.11. pidetyn webinaarin tallenne sähköpostiisi nyt! 😉

Tilaisuudessa rakennus- ja talotekniikka-alan asiantuntijamme Tommi Kalliokoski käy webinaarissa läpi haasteet ja ratkaisut rakennusyritysten talouden hallintaan.

Tommin johdolla kerromme mm. miten:

  • alkubudjetti saadaan tuotua rakennuskohteelle
  • projektin budjettia voi seurata koko projektin ajan
  • maksuerätaulukoiden hallintaa saa helpotettua
  • ostolaskujen käsittelyä yksinkertaistetaan
  • litteraraportointi saadaan tarkaksi ja nopeaksi

Tilaa webinaarin tallenne tästä:

Sulje haku