Paikallista yhteistyötä Porvoon seudun yritysten hyväksi

Porvoolainen tilitoimisto Monitoimisto Oy ja me ohjelmistotoimittaja Admicom aloitimme yhteistyön auttaaksemme entistä paremmin Porvoon seudun pieniä rakennus- ja talotekniikkayrityksiä.

Tutustu palveluun

Yhteistyömme ansiosta pystymme tarjoamaan Porvoon seudun rakennus- ja talotekniikkayrityksille kustannustehokkaan paketin, joka tehostaa pienyrittäjän arkea. Lue lisää ja varaa alta itsellesi sopiva aika tai kysy lisää, niin jutellaan tarkemmin siitä kuinka voisimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Me sekä Admicomilla että Monitoimistolla haluamme hyödyntää pitkää kokemustamme rakennus- ja talotekniikkayritysten auttamisesta ja voimme ylpeänä todeta, että Adminet Lite -ohjelmistomme yhdistettynä Monitoimiston tilitoimistopalveluihin tuo yrittäjälle muun muassa näitä hyötyjä:

 

1. Yritystoiminnan tehostuminen

Adminet Lite yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen. Aikaa ja rahaa säästyy, kun ohjelmisto hoitaa toimiston rutiinitöitä yrittäjän puolesta.

Adminet Lite on käytettävissä nettiyhteyden kautta missä ja milloin vain. Koska kertakirjaus riittää ja sama tieto on aina käytettävissä kaikkialla, voi turhat ajelut toimiston ja työmaan välillä unohtaa.

”Kyllä voin sanoa, että aikaa on säästynyt. Sitten on myös sellainen iso bonus, että on säästynyt jopa rahaa – aika paljonkin entiseen verrattuna.”

2. Laskutuksen helppous

Laskujen koostamiseen ja lähettämiseen vaadittava käsin tehtävä työ vähenee huomattavasti, joten laskutus on helppoa ja nopeaa. Ohjelmisto hoitaa puolestasi laskujen postituksen, joten työvaiheista jää pois laskujen tulostus, kuoritus ja postitus.

Työtilausten laskutus voidaan hoitaa vaikka suoraan työmaalta käsin, sillä laskutus- ja palkkatapahtumien kirjaus tapahtuu kätevästi samalla, kun tilaukselle lisätään töitä ja tarvikkeita. Adminet Lite myös varmistaa, ettei mitään jää laskuttamatta.

”Enää ei tarvitse miettiä, tuleeko kaikki laskutettua vai ei. Tarvikkeissakaan hukkakäyttöä ei voi olla, koska ne kohdistetaan tilauksille.”

3. Kustannusten seuraaminen reaaliajassa

Pilvipalveluna toimivassa Adminet Litessä tieto on aina ajantasaista laitteesta ja sijainnista riippumatta. Tietoja ei tarvitse kerätä käsin, kun Adminet Liten raportit antavat automaattisesti reaaliaikaisen tiedon esim. työmaista ja yrityksen taloudesta. Kun tilanteet havaitaan ajallaan, päästään korjaavat toimenpiteet tekemään heti, kun niillä vielä on vaikutusta lopputulokseen.

”Totta kai se aiheuttaa vähemmän stressiä, kun tietää miten työmaat menee – ollaanko miinuksella vai plussalla ja pitääkö tehdä asioille jotakin.”

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager

050 409 9930

 

Check in pin

Tutustu Adminet Liteen:

 

Sulje haku