Tehoa työmaille Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa.

Mobiili mahdollistaa työtilausten käsittelyn sekä tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, lomien ja poissaolojen tallentamisen kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä.

Katso video


Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.


Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.


Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

Check in pin

Katso esittelyvideo

Asiakkaan mielipide

Sähkö-Hakala Oy: Reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta

Sähkö-Hakala Oy Juuso Hakala

”Aiemmin työtilaus avattiin pääohjelmassa ja siirrettiin erilliseen nettipohjaiseen järjestelmään, jossa asentaja teki omat kirjauksensa. Pääohjelmasta ei suoraan nähnyt asentajan kirjauksia ilman manuaalista päivitystä. Tilausten hallinta vaati aika paljon manuaalista synkronointia ja siinä saattoi tulla tietokatkoksia. Adminetissä on kiva, kun kaikilla on lähtökohtaisesti aina sama tieto, eikä se ole hajallaan useissa eri sovelluksissa. Suurin etu on se, että reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta.

Adminetin mobiilissa välilaskujenkin tekeminen on helppoa, kun suurin piirtein nappia painamalla saadaan sopivissa erissä lasku liikenteeseen, eikä asentaja edes huomaa välilaskutusta, kun kaikki hallinta säilyy samalla tilauksella. Ennen välilaskua ei voinut tehdä niin, että vanha tilaus olisi jäänyt auki keräämään massaa, vaan aina piti avata uusi työtilaus sekä toimittaa asentajalle uusi lähete ja uudet numerot ostoihin ja muuhun.  Hallinnointi oli vaikeampaa ja siitä kertyi aika paljon ylimääräistä työtä.”

-Juuso Hakala-

4 esimerkkiä Adminetin mobiilista

Alta voit tutustua tiiviisti Adminetin neljään mobiilitoimintoon, joilla helpotat ja nopeutat työmaan arkea.

Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä kuvan isompana.

Työtilaukset

 

Järjestelet tilauksia sopivaan järjestykseen monipuolisilla rajaustekijöillä. Tilaustiedoista näet mm. ohjeet ja tilaajan yhteystiedot. Tarvikkeet lisäät nopeasti hakusanoilla tai tuotenumeroilla ja työt kirjaat laskutuslajeittain tai käyttämällä aikaraportointia, jolloin Adminet mittaa ajan puolestasi.

Tilaajalta voidaan ottaa hyväksyntä suoraan mobiililaitteen ruudulle sähköisellä allekirjoituksella.

Työn valmistuttua lähetät myös laskun asiakkaalle mobiilista. Koko tilausta ei tarvitse laskuttaa kerralla, vaan saat näppärästi välilaskutettua siihen asti toteutuneet työt ja tarvikekäytön. Välilaskun lähettäminen ei vaikuta tilauksen käsittelyyn, vaan voit jatkaa työskentelyä normaalisti samalla tilauksella.

Työtapahtumasyöttö

 

Työtapahtumasyötön avulla kirjaat tarvittaessa helposti useamman kohteen ja päivän työt samalla kertaa, eli hallitset työtilausten kokonaisuuden nopeammin kuin yksittäisten tilausten tietoja täydentämällä.

Sovelluksessa näytölle avautuu työntekijän kuluvalle päivälle kohdistetut työtilaukset. Puuttuvat tilaukset voi tarvittaessa lisätä työpoolista tai hakea avoimista työtilauksista. Näkymästä työntekijä pääsee yhdellä kertaa kirjaamaan laskutuslajikohtaiset työt ja syöttämään tarvikkeet. Sovelluksen Yhteenveto-välilehdeltä näkee kaikki kyseiselle päivälle syötetyt tapahtumat.

Kirjatut työt ja tarvikkeet siirtyvät esimiehen hyväksynnän jälkeen automaattisesti palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Kulunvalvonta

 

Hallitset koko työmaan kulunvalvonnan yhdellä kirjautumisella. Adminet listaa näytölle  työntekijät, joilla on kulkuoikeudet valitulle työmaalle. Sisään- ja uloskirjaukset teet helpoilla Aloita/Lopeta-valinnoilla. Käytössäsi on myös henkilökohtainen kulunvalvonta, joka mahdollistaa työntekijän kirjautumisen kaikille työmaille, joihin hänellä on oikeudet.

Lisäksi työntekijäluettelosta voit tarkastella työmaittain työntekijöillä olevia kulkulupia. Näet myös kyseisellä hetkellä kirjautuneena olevat työntekijät.

Lomat ja poissaolot

 

Työntekijänä kirjaat mobiilista näppärästi myös lomaehdotukset ja poissaolot, kuten vuosilomat, sairauspoissaolot ja koulutukset. Arkisto-välilehdeltä saat esiin hyväksytyt lomat ja poissaolot.

Jos olet esimies, voit myös hyväksyä työntekijöiden lomat mobiilissa. Ohjelma ilmoittaa tallennusvaiheessa, mikäli tapahtumaa ei voi hyväksyä esimerkiksi siksi, että henkilöllä ei ole tarpeeksi lomapäiviä. Hyväksyminen muodostaa lomista ja poissaoloista palkanlaskennan tapahtumia.

 

Haluatko tietää tarkemmin?

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Arvioidaan yhdessä, kuinka paljon voisit helpottaa arkeasi Adminetillä. Halutessasi asiantuntijamme järjestää maksuttoman etädemon tai tulee tapaamaan sinua paikan päälle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- ja talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sellainen on Adminetin webi, eiku mobi. Ei erillisiä ladattavia ja päivitettäviä sovelluksia. Toimii suoraan interwebissä.=D

Sulje haku