Tehoa työmaille ja liikkuvaan työhön Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Adminetin mobiiliversio kuuluu automaattisesti kaikkien asiakkaidemme palvelupakettiin ja se toimii suoraan selaimessa.

Tutustu videoiden avulla!    Mistä pääsen kirjautumaan?


Check in pin

Monipuoliset ja tehokkaat mobiilitoiminnot

Adminetin mobiili mahdollistaa työtilausten käsittelyn sekä niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä projektien seurannassa. Lisäksi hallitset mobiililla mm. lomat ja poissaolot, työturvallisuusmittaukset, kulunvalvonnan ja ostolaskujen käsittelyn.

Päivitämme ja kehitämme mobiilityökaluja jatkuvasti asiakkaidemme toiveita kuunnellen!


Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.


Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.


Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

 

Katso käytännön esimerkkejä mobiilin käytöstä:

Rakentamisen suoritteet mobiilissa


Töiden raportointi nopeasti ja helposti


Asiakkaan mielipide

Sähkö-Äijät Oy: ”Kaikista paras järjestelmä on huomaamaton, mutta toimii”

Sähkö-Äijät - Tuomo Hakala | Adminet-ohjelmiston kokemuksia sähköalan yrityksiltä

Uskallus ottaa käyttöön uusia työkaluja on monesti hidastava tekijä järjestelmähankinnoissa ja kyllähän mekin asiaa pari vuotta pyöriteltiin. Viimeinen niitti tuli kuitenkin lopulta aika nopeasti siinä vaiheessa, kun toimintaa alkoi olla vahvasti myös Jyväskylässä. Meille Adminetin valinnassa oli ratkaisevaa saada käyttöön asentajille helppo mobiilijärjestelmä, joka mahdollistaa sujuvan etäkäytön ja perinteisistä lippulapuista eroon pääsemisen. Tälläkin hetkellä meillä on asentajia, jotka eivät ole käyneet toimistolla oikeastaan ikinä.

Työt hoidettuaan asentaja kirjaa suorittamansa työn tiedot, tunnit ja tarvikkeet mobiililla, minkä jälkeen työnjohtaja tarkistaa tiedot ja laskuttaa tilauksen. Laskutyöprosessi toimii Adminetissä hyvin ja tehostaa muun muassa niihin liittyvää rahankiertoa sekä minimoi hukkatunteja.

-Tuomo Hakala-

6 esimerkkiä Adminetin mobiilista

Alta voit tutustua tiiviisti Adminetin kuuteen mobiilitoimintoon, joilla helpotat ja nopeutat työmaan arkea.

Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen isompana.

Työtilaukset

Työtilaukset käsittelet mobiilissa avauksesta laskutukseen asti. Työntekijä voi tarkistaa mobiililaitteestaan mm. tilauksen tiedot, soittaa yhteyshenkilölle puhelinnumeroa klikkaamalla sekä hakea reitin karttanäkymästä.

Työntekijä voi lisätä tarvikkeet, kirjata työt laskutuslajeittain tai aikaraportoinnilla, jolloin Adminet mittaa työajan, syöttää käytetyt vuokralaitteet ja suoritteet sekä hallita tilauksen tehtäviä. Tilaajalta voidaan myös ottaa hyväksyntä sähköisellä allekirjoituksella.

Työtilauksen laskutat suoraan mobiilista ja tarvittaessa voit myös välilaskuttaa siihen asti toteutuneet työt ja tarvikekäytön. Välilaskutus ei vaikuta tilauksen käsittelyyn, vaan voit jatkaa työskentelyä normaalisti samalla tilauksella.

Työtapahtumasyöttö

Työtapahtumasyötön avulla kirjaat tarvittaessa helposti useamman kohteen ja päivän työt samalla kertaa, eli hallitset työtilausten kokonaisuuden nopeammin kuin yksittäisten tilausten tietoja täydentämällä.

Sovelluksessa näytölle avautuu työntekijän kuluvalle päivälle kohdistetut työtilaukset. Puuttuvat tilaukset voi tarvittaessa lisätä työpoolista tai hakea avoimista työtilauksista. Näkymästä työntekijä pääsee yhdellä kertaa kirjaamaan laskutuslajikohtaiset työt ja syöttämään tarvikkeet. Sovelluksen Yhteenveto-välilehdeltä näkee kaikki kyseiselle päivälle syötetyt tapahtumat.

Kirjatut työt ja tarvikkeet siirtyvät esimiehen hyväksynnän jälkeen automaattisesti palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Kulunvalvonta

Hallitset koko työmaan kulunvalvonnan yhdellä kirjautumisella. Adminet listaa näytölle  työntekijät, joilla on kulkuoikeudet valitulle työmaalle. Sisään- ja uloskirjaukset teet helpoilla Aloita/Lopeta-valinnoilla. Käytössäsi on myös henkilökohtainen kulunvalvonta, joka mahdollistaa työntekijän kirjautumisen kaikille työmaille, joihin hänellä on oikeudet.

Lisäksi työntekijäluettelosta voit tarkastella työmaittain työntekijöillä olevia kulkulupia. Näet myös kyseisellä hetkellä kirjautuneena olevat työntekijät.

Lomat ja poissaolot

Työntekijänä kirjaat mobiilista näppärästi myös lomaehdotukset ja poissaolot, kuten vuosilomat, sairauspoissaolot ja koulutukset. Arkisto-välilehdeltä saat esiin hyväksytyt lomat ja poissaolot.

Jos olet esimies, voit myös hyväksyä työntekijöiden lomat mobiilissa. Ohjelma ilmoittaa tallennusvaiheessa, mikäli tapahtumaa ei voi hyväksyä esimerkiksi siksi, että henkilöllä ei ole tarpeeksi lomapäiviä. Hyväksyminen muodostaa lomista ja poissaoloista palkanlaskennan tapahtumia.

Ostolaskut

Mobiilissa selaat, kohdistat, kommentoit ja kuittaat helposti myös sinulle hyväksyttäväksi ohjatut ostolaskut. Voit myös palauttaa laskuja tarkastettaviksi tai lähettää tiliöitäviksi. Pystyt tarkastelemaan laskun kiertohistoriaa, ylläpitämään sisäisen laskennan kohdistuksia, tarkastelemaan laskurivejä ja ylläpitämään niiden laskutusohjauksia sekä tarkastelemaan laskun käsittelijöiden huomautuksia ja lisäämään omat kommenttisi.

Adminet huomauttaa, jos esimerkiksi laskun tiliöinnissä on puutteita tai laskun summa ei vastaa alkuperäisen tilauksen summaa.

Valokuvat

Adminetin mobiilissa hyödynnät omalla mobiililaitteella ottamiasi valokuvia monipuolisesti eri toiminnoissa. Yleisellä Kuvat-sovelluksella voit ottaa valokuvia esimerkiksi kuiteista tai työmaasta hyödynnettäväksi muissa Adminet-sovelluksissa liitteinä. Ennen kuvan ottamista valitset sille tyypin, jonka perusteella Adminet kohdentaa sen käytettäväksi tiettyihin sovelluksiin tai muille käyttäjille.

Lisäksi voit ottaa valokuvia suoraan käteiskuitti-, työtilaus- ja kohdesovelluksissa, jolloin ne kohdistuvat suoraan oikeaan paikkaan.

Haluatko tietää tarkemmin?

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Arvioidaan yhdessä, kuinka paljon voisit helpottaa arkeasi Adminetillä. Halutessasi asiantuntijamme järjestää maksuttoman etädemon tai tulee tapaamaan sinua paikan päälle.Adminet etusivu - mobiili 2021 RGB


Mistä pääsen kirjautumaan Adminetin mobiiliin?

Adminetin mobiili toimii suoraan selaimessa, joten asiakkaanamme sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta sovelluskaupasta tai huolehtia sen päivittämisestä. Huolehdimme päivittämisen puolestasi, jolloin kaikilla asiakkaillamme on automaattisesti aina uusimmat ominaisuudet käytössä. Näin varmistutaan myös siitä, että mobiili toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.


Kirjautumisosoitteet

Pääset kirjautumaan omilla Adminet-tunnuksillasi näissä osoitteissa yrityksessänne käytössä olevan ohjelmistopaketin mukaan:

Adminetin mobiili

Adminet Liten mobiili

Löydät nämä kirjautumislinkit myös verkkosivustomme päävalikosta, kun vierailet nettisivuillamme mobiililaitteella.


Vinkki kirjautumisosoitteen tallentamiseen

Voit tallentaa kirjautumisosoitteen itsellesi suosikiksi tai pikakuvakkeeksi oman mobiililaitteesi päänäkymään, jolloin linkki on aina nopeasti käytettävissä.

Pikakuvakkeen tallentamisen ohjeet vaihtelevat käyttöjärjestelmän ja selaimen mukaan, joten kannattaa googlettaa ohje oman selaimesi mukaan (esim. ”chrome osoitteen lisääminen pikakuvakkeeksi”).


Ongelmia kirjautumisessa?

Jos kirjautumisen kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä oman yrityksesi pääkäyttäjään tai Admicomin asiakastukeen. 🙂


Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- ja talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sulje haku