Tehoa työmaille ja liikkuvaan työhön Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Adminetin mobiiliversio kuuluu automaattisesti kaikkien asiakkaidemme palvelupakettiin.

Mobiili mahdollistaa työtilausten käsittelyn sekä niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä projektien seurannassa. Lisäksi hallitset mobiililla mm. lomat ja poissaolot, työturvallisuusmittaukset, kulunvalvonnan ja ostolaskujen käsittelyn.

Tutustu videoiden avulla!

Check in pin

Katso esittelyvideot

Esittelyssä: Adminetin mobiilitoiminnot


Suoritteet tehokkaasti ja helposti työmaaltaHelppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.


Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.


Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

Asiakkaan mielipide

Sähkö-Hakala Oy: Reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta

Sähkö-Hakala Oy Juuso Hakala

”Aiemmin työtilaus avattiin pääohjelmassa ja siirrettiin erilliseen nettipohjaiseen järjestelmään, jossa asentaja teki omat kirjauksensa. Pääohjelmasta ei suoraan nähnyt asentajan kirjauksia ilman manuaalista päivitystä. Tilausten hallinta vaati aika paljon manuaalista synkronointia ja siinä saattoi tulla tietokatkoksia. Adminetissä on kiva, kun kaikilla on lähtökohtaisesti aina sama tieto, eikä se ole hajallaan useissa eri sovelluksissa. Suurin etu on se, että reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta.

Adminetin mobiilissa välilaskujenkin tekeminen on helppoa, kun suurin piirtein nappia painamalla saadaan sopivissa erissä lasku liikenteeseen, eikä asentaja edes huomaa välilaskutusta, kun kaikki hallinta säilyy samalla tilauksella. Ennen välilaskua ei voinut tehdä niin, että vanha tilaus olisi jäänyt auki keräämään massaa, vaan aina piti avata uusi työtilaus sekä toimittaa asentajalle uusi lähete ja uudet numerot ostoihin ja muuhun.  Hallinnointi oli vaikeampaa ja siitä kertyi aika paljon ylimääräistä työtä.”

-Juuso Hakala-

6 esimerkkiä Adminetin mobiilista

Alta voit tutustua tiiviisti Adminetin kuuteen mobiilitoimintoon, joilla helpotat ja nopeutat työmaan arkea.

Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen isompana.

Työtilaukset

 

Työtilaukset käsittelet mobiilissa avauksesta laskutukseen asti. Työntekijä voi tarkistaa mobiililaitteestaan mm. tilauksen tiedot, soittaa yhteyshenkilölle puhelinnumeroa klikkaamalla sekä hakea reitin karttanäkymästä.

Työntekijä voi lisätä tarvikkeet, kirjata työt laskutuslajeittain tai aikaraportoinnilla, jolloin Adminet mittaa työajan, syöttää käytetyt vuokralaitteet ja suoritteet sekä hallita tilauksen tehtäviä. Tilaajalta voidaan myös ottaa hyväksyntä sähköisellä allekirjoituksella.

Työtilauksen laskutat suoraan mobiilista ja tarvittaessa voit myös välilaskuttaa siihen asti toteutuneet työt ja tarvikekäytön. Välilaskutus ei vaikuta tilauksen käsittelyyn, vaan voit jatkaa työskentelyä normaalisti samalla tilauksella.

 

Työtapahtumasyöttö

 

Työtapahtumasyötön avulla kirjaat tarvittaessa helposti useamman kohteen ja päivän työt samalla kertaa, eli hallitset työtilausten kokonaisuuden nopeammin kuin yksittäisten tilausten tietoja täydentämällä.

Sovelluksessa näytölle avautuu työntekijän kuluvalle päivälle kohdistetut työtilaukset. Puuttuvat tilaukset voi tarvittaessa lisätä työpoolista tai hakea avoimista työtilauksista. Näkymästä työntekijä pääsee yhdellä kertaa kirjaamaan laskutuslajikohtaiset työt ja syöttämään tarvikkeet. Sovelluksen Yhteenveto-välilehdeltä näkee kaikki kyseiselle päivälle syötetyt tapahtumat.

Kirjatut työt ja tarvikkeet siirtyvät esimiehen hyväksynnän jälkeen automaattisesti palkanlaskentaan, laskutukseen ja kirjanpitoon.

Kulunvalvonta

 

Hallitset koko työmaan kulunvalvonnan yhdellä kirjautumisella. Adminet listaa näytölle  työntekijät, joilla on kulkuoikeudet valitulle työmaalle. Sisään- ja uloskirjaukset teet helpoilla Aloita/Lopeta-valinnoilla. Käytössäsi on myös henkilökohtainen kulunvalvonta, joka mahdollistaa työntekijän kirjautumisen kaikille työmaille, joihin hänellä on oikeudet.

Lisäksi työntekijäluettelosta voit tarkastella työmaittain työntekijöillä olevia kulkulupia. Näet myös kyseisellä hetkellä kirjautuneena olevat työntekijät.

Lomat ja poissaolot

 

Työntekijänä kirjaat mobiilista näppärästi myös lomaehdotukset ja poissaolot, kuten vuosilomat, sairauspoissaolot ja koulutukset. Arkisto-välilehdeltä saat esiin hyväksytyt lomat ja poissaolot.

Jos olet esimies, voit myös hyväksyä työntekijöiden lomat mobiilissa. Ohjelma ilmoittaa tallennusvaiheessa, mikäli tapahtumaa ei voi hyväksyä esimerkiksi siksi, että henkilöllä ei ole tarpeeksi lomapäiviä. Hyväksyminen muodostaa lomista ja poissaoloista palkanlaskennan tapahtumia.

 

Ostolaskut

 

Mobiilissa selaat, kohdistat, kommentoit ja kuittaat helposti myös sinulle hyväksyttäväksi ohjatut ostolaskut. Voit myös palauttaa laskuja tarkastettaviksi tai lähettää tiliöitäviksi. Pystyt tarkastelemaan laskun kiertohistoriaa, ylläpitämään sisäisen laskennan kohdistuksia, tarkastelemaan laskurivejä ja ylläpitämään niiden laskutusohjauksia sekä tarkastelemaan laskun käsittelijöiden huomautuksia ja lisäämään omat kommenttisi.

Adminet huomauttaa, jos esimerkiksi laskun tiliöinnissä on puutteita tai laskun summa ei vastaa alkuperäisen tilauksen summaa.

Valokuvat

 

Adminetin mobiilissa hyödynnät omalla mobiililaitteella ottamiasi valokuvia monipuolisesti eri toiminnoissa. Yleisellä Kuvat-sovelluksella voit ottaa valokuvia esimerkiksi kuiteista tai työmaasta hyödynnettäväksi muissa Adminet-sovelluksissa liitteinä. Ennen kuvan ottamista valitset sille tyypin, jonka perusteella Adminet kohdentaa sen käytettäväksi tiettyihin sovelluksiin tai muille käyttäjille.

Lisäksi voit ottaa valokuvia suoraan käteiskuitti-, työtilaus- ja kohdesovelluksissa, jolloin ne kohdistuvat suoraan oikeaan paikkaan.

Haluatko tietää tarkemmin?

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Arvioidaan yhdessä, kuinka paljon voisit helpottaa arkeasi Adminetillä. Halutessasi asiantuntijamme järjestää maksuttoman etädemon tai tulee tapaamaan sinua paikan päälle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- ja talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sellainen on Adminetin webi, eiku mobi. Ei erillisiä ladattavia ja päivitettäviä sovelluksia. Toimii suoraan interwebissä.=D

Sulje haku