Adminet – monipuolisin ohjelmisto maanrakennusyrityksille

Tämä on maanrakennusalan tehokkaimman ohjelmiston koti. Tervetuloa helpottamaan arkeasi, tehostamaan toimintaanne, luomaan kilpailuetua automatisoimalla rutiineja ja vapauttamaan yrityksesi tuottamattomasta rutiinityöstä!

Lataa opas maarakennusyrityksille

Miksi maarakennusyrityksen ohjelmistoksi kannattaa valita Adminet?

"Näyttöpäätteen ääreltä niitä kuopankaivuutöitä on valitettavasti hemmetin vaikea tehdä"

Niin on. Siksi Adminet kulkee kätevästi aina siellä missä sinäkin.

Täysin paikasta ja ajasta riippumaton Adminet on maarakentajan paras kaveri. Se on aina paikalla kiltisti ottamassa vastaan kirjaukset niin työtunneista kuin kalustostakin, lähettää hyväksynnän saatuaan laskuja ja näyttää sinulle ahaa-elämyksiä tuottavia raportteja.

Enemmän aikaa tuottavaan työhön

Ymmärrämme mikä on yrittäjälle tärkeää, eivätkä rutiinikirjaukset kuulu niihin. Adminettiin riittää kerran tietojen syöttäminen, jonka jälkeen tieto on saatavilla aina siellä missä sitä tarvitaan, oli kyse sitten laskusta, palkkakuitista tai kirjanpidosta.

Raporteilta on mahdollista porautua tietoihin hyvin tarkalle tasolle, jolloin jokaisen tulleen ja menneen euron syy on selvillä. Muutoksiin on helppo reagoida, kun tiedetään tarkalleen mistä ne johtuvat.

Täysin paperiton


Kaikki hoituu yhden ohjelmiston sisällä ilman papereita. Kuitit voi kuvata ja tunnit kirjata mobiilissa. Laskutkin lähtevät eteenpäin napin painalluksella.

Mobiili Adminet

Ajasta ja paikasta riippumaton


Kun kirjaus tallennetaan työmaalla Adminetin mobiiliin, samat tiedot ovat heti käytettävissä myös toimistolla – ja päinvastoin.

Järjestelmä kehittyy jatkuvasti


Saatavillasi on aina ajantasaiset työkalut, sillä me pidämme huolen, että ohjelmistoa kehitetään koko ajan toimialan vaatimuksia vastaavaksi.

Maarakennusalan asiakkaidemme kokemuksia ohjelmistosta:

Lataa tiivis tietopaketti maarakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin maarakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Mikä Adminet?

Adminet sujuvoittaa maarakennusyrittäjän arkea tuomalla kaikki toiminnot yhteen pitkälle automatisoituun toimialalle suunniteltuun toiminnanohjausjärjestelmään.

Paljon sovelluksia, kuten:

Kalustonhallinta


Hallitse yrityksesi kaikki laitteet ja niiden toimenpiteet yhdellä sovelluksella.

Lue lisää

Litterat


Poraudu raportilta tapahtumatason tietoihin, seuraa ja vertaile tavoitearviota ja toteumaa.

Lue lisää

Alihankinnan maksuerät


Varmistat, että summat vastaavat sovittua ja voit olla varma, ettei samaa erää tule maksettua vahingossa kahteen kertaan.

Lue lisää

Tehoa työmaille Adminetin mobiililla

Adminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden hallintaan. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Tutustu ohjelmistomme mobiiliversioon videon avulla:

 

Adminetin käyttöönotto

Tavoitteenamme on tuottaa merkittävää hyötyä liiketoiminnallesi. Siksi asiantuntijamme käy kanssasi tarkasti läpi yrityksesi prosessit ja Adminetin ratkaisut arkesi helpottamiseen.

Tukenasi on koko käyttöönoton ajan oma projektista vastaava yhteyshenkilösi, jotta siirtyminen uuteen ohjelmistoon olisi mahdollisimman vaivatonta. Käyttöönottovaiheen jälkeen asiakastukemme vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, joten et jää järjestelmän kanssa yksin.Sulje haku