Adminet Lite -palvelukokonaisuus

Adminet Lite on pienille rakennus- ja talotekniikkayrityksille kehitetty palvelukokonaisuus, joka parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa. Saat ohjelmiston ja talousneuvonnan samassa paketissa.

Tutustu Liteen     Varaa ilmainen esittely

Testaa kuinka paljon säästäisit!
Adminetillä voit säästää tuhansia euroja vuodessa toimistotöistä, hukkatunneista ja hävikistä.

Adminet Lite -palvelukokonaisuus

Adminet Lite on pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten pilvipalvelukokonaisuus, joka yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen. Saat käyttöösi ratkaisun, joka tuo merkittäviä helpotuksia arkeen, tehostaa toimintaa ja luo kilpailuetua automatisoimalla rutiinit.

 

Adminet Lite -ohjelmisto sisältää vain ne toiminnot, mitä pieni yritys tarvitsee – ilman ylimääräistä. Ohjelmiston lisäksi saat asiantuntevan talousneuvontapalvelun,  mutta halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana. Kun valitset Adminet Liten, voit rauhassa keskittyä siihen minkä teet parhaiten. Tutustu palvelukokonaisuuteen videon avulla kahdessa minuutissa:

 

 

Tutustu palvelukokonaisuuteen tarkemmin:

 

Ohjelmistopalvelu

Adminet Lite on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan erityispiirteet huomioiden. Meiltä saat ratkaisut mm. laskutöiden, urakoiden ja taloushallinnon pyörittämiseen. Katso, kuinka pienyrittäjänä hyödyt palveluistamme.

Lue lisää

Talousneuvontapalvelu

Adminet Liten automatiikkaa täydentää oma talousneuvoja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä valvoo ja opastaa yrityksesi toimintaa. Halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Lue lisää

Check in pin

Katso asiakasvideo

 

 

Sovellus- ja palvelukokonaisuus sisältää:

Ohjelmistopalvelun

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi

Tilitoimiston tai talousneuvontapalvelun

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään talousneuvontapalveluamme:

Pyydä esittely

Lisämateriaalia mietinnän tueksi

Lataa opas kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä pienen rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Lataa ilmainen opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä rakennus- ja talotekniikkayritysten järjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Teitä palvelevat

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@admicom.fi

Halla Hänninen
Etelä-Suomi ja
Varsinais-Suomi

044 799 2394

Juureni ovat asiakaspalvelutyössä, mikä näkyy vahvasti päivittäisessä tekemisessä. On aidosti kuunneltava, mitä haasteita ja tarpeita yrittäjillä on. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, pystymmekö vastaamaan näihin meidän ratkaisuilla.

Minua motivoi eniten tyytyväiset asiakkaat ja tieto siitä, että heidän arkensa on sujuvampaa ja helpompaa. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen kanssa touhuillessa, urheillessa, sekä urheilijoita valmentaessa.

Juha Eisto
Muu Suomi

040 067 5254

Ennen Admicomille kotiutumistani ehdin toimimaan erilaisten myyntitehtävien parissa. Pyrin etsimään ratkaisuja aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, tavoitteenani helpottaa yrittäjien arkea.

Mikäli yrityksesi sijaitsee Etelä- ja Varsinais-Suomen ulkopuolella ja kaipaat työkaluja toimintasi tehostamiseen, kannattaa soittaa tai laittaa viestiä minulle. Katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi! Vapaa-aikani kuluu mm. jääkiekon ja hyvien elokuvien merkeissä.

Arttu Ruotsalainen
Myyntijohtaja

040 742 2621

Vastaan Adminet Liten myynnistä sekä kehittämisestä.  Aiempi kokemus henkilöstöresursoinnista ja projektinhallinnasta on helpottanut tunnistamaan yrityksien haasteita ja kipupisteitä sekä suunnittelemaan töitä tehokkaasti.

Työssäni minulla on aina tavoitteena kartoittaa yrityksen tarpeet sekä löytää paikkoja niin kannattavuuden kehitykselle kuin toimintojen tehostamiselle. Vapaa-aikani menee perheen arkea pyörittäessä, kuntosalilla sekä äänikirjojen parissa.

Varaa lyhyt esittely

Sovitaan etänä järjestettävä henkilökohtainen tutustumiskeskustelu, jossa voimme katsoa yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten Adminet Lite voisi auttaa teitä käytännössä. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Sulje haku