Pienyrityksen ohjelmisto | Adminet Lite

Pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten ohjelmisto Adminet Lite parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja kannattavuutta. Pitkälle automatisoitu ohjelmisto hoitaa valtavasti rutiinitöitä puolestasi, joten säästät myös merkittävästi aikaa.

Kysy lisää    Mikä automatiikka?

Ohjelmiston esittely

Adminet Lite yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen. Yrityksesi toiminta tehostuu, kilpailukyky kasvaa ja arki helpottuu, kun ohjelmisto helpottaa henkilöstön työtä. Ohjelmisto tukee myös uuden yrityksen toimintaa alusta asti.

Kun valitset Adminet Liten, voit keskittyä siihen työhön minkä teet parhaiten.

Adminet Lite sisältää vain ne toiminnot, joita pieni tai uusi perustettu yritys tarvitsee – ilman ylimääräistä. Ohjelmiston lisäksi saat asiakastuen ja kumppanitilitoimistomme asiantuntevat palvelut samassa paketissa, mutta halutessasi voit jatkaa myös nykyisen tilitoimistosi asiakkaana.

Tutustu palvelukokonaisuuteen videon avulla kahdessa minuutissa:

Tilaa tästä tai kysy lisää

Sovellukset ja lisätietoa

Adminet Liten sovellukset on kehitetty pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten tarpeisiin. Tutustu Adminet Liten sovelluksiin ja palveluihin.

Adminet on Liteä kattavampi ratkaisu, joka tehostaa rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten toimintaa. Lue lisää Adminetistä.

Ohjelmiston hinta

Adminet Liten paketit vastaavat eri tilanteissa olevien pienyrittäjien tarpeita. Kevyt-paketin perustoiminnoilla yrityksen arki tehostuu merkittävästi. Kattava-paketista hyötyvät erityisesti useampia henkilöitä työllistävät yritykset.

Hinnoittelumme on selkeä: maksat yhden kuukausihinnan ilman piilokuluja. Ohjelmisto taipuu yrityksen muuttuviin tilanteisiin, joten voit päivittää pakettia tarpeen mukaan. Hinnat alv 0 %.

Asiakaskokemuksia

”Mitä pienempi yritys, uskon että sitä tärkeämpää kannattavuuden seuranta on, jotta voidaan tehostaa toimintaa.”

Rakennus Trombit Oy on saanut monia hyötyjä, kun toiminnot siirrettiin yhden ohjelmiston alle. Toimistolla vietetyt tunnit puolittuivat ja tuottavuus on parantunut monella tapaa. Katso asiakkaan kokemuksia lisää lyhyeltä videolta:

Ohjelmistopalvelu

  • Sovellukset töiden kirjaamisesta laskutukseen ja kirjanpitoon
  • Myös mobiilitoiminnot
  • Ohjelmistopäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • Asiakastuki

Lisäksi oma tilitoimistosi tai Adminet-kumppanitilitoimisto

Voit jatkaa nykyisen tilitoimistosi asiakkaana tai siirtyä käyttämään  asiantuntevien ja paikallisten kumppanitilitoimistojemme palveluita.

Pyydä esittely

Pienyrityksen ohjelmisto

Lisämateriaalia

Lataa tiivis tietopaketti mietinnän tueksi.

Lue vinkkejä pienten rakennus- ja talotekniikkayritysten kannattavuuden parantamiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

5 vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän hankintaan - Admicom talotekniikka ja rakentaminen blogi

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä rakennus- ja talotekniikkayritysten järjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 Toiminimi vai osakeyhtiö, mikä on alv ja kuka hoitaa yrityksen kirjanpidon? Löydät vinkkejä kysymyksiin, joita moni alkutaipaleella oleva yrittäjä pohtii.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Jenna Rytkönen - Admicom

JENNA RYTKÖNEN
Junior Sales Manager
ETELÄ-SUOMI

050 409 9930

Työhistoriani painottuu asiakaspalvelun ja myynnin erilaisiin tehtäviin. Tässä työssä on tärkeää osata kuunnella yrittäjää ja kartoittaa hänen tarpeitaan mahdollisimman hyvin, jotta pystymme yhdessä löytämään liiketoiminnan tueksi kannattavimman ratkaisun. Jos koet kaipaavasi uusia työkaluja arjen helpottamiseen, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voisimme teitä auttaa. Vapaa-aikana minut todennäköisimmin löytää joko kuntosalilta tai lenkkipoluilta.

Lauri Assef - Admicom

LAURI ASSEF
Junior Sales Manager
ITÄ- JA POHJOIS-SUOMI

044 724 1716

Taustani tulee suurelta osin myynnin parista sekä yritys- että kuluttajapuolelta, nyt tosin kaikki tekeminen täällä Admicomilla. Olen valmis käymään viimeistä tippaa myöten asiakkaan tarpeet läpi, jotta saamme täydellisen lopputuloksen ja ratkaisun. Työn ulkopuolella minut pitää kiireisenä rintamamiestalon sekä ystävien kanssa touhuaminen. Myös urheilu on lähellä tätä kaikkea – joko ruudun takaa tai tositoimissa!

SAMULI HALONEN
Junior Sales Manager
LÄNSI-SUOMI

044 973 6458

Osaamiseni painottuu vahvasti myyntiin. Aiemmin olen työskennellyt useampien erilaisten digitaalisten ratkaisujen myynnin ja markkinoinnin parissa. Lähestyn asiakkaita rehellisesti ja rempseästi. Pyrin työssäni erityisesti siihen, että kummallekaan osapuolelle ei jää mitään epäselvää. Töiden jälkeen nollaan luonnon ääressä olevien harrastusten parissa.Sulje haku