Lataa opas sujuvan käyttöönoton varmistamiseen

Ohjelmiston käyttöönottoon liittyy monia epäilyksiä ja huolia. Kokosimme vinkit asiantuntijoiltamme, jotta saisit mielenrauhan seuraavassa käyttöönotossa. Käyttöönotto vaatii aina työtä, jotta ohjelmistosta saadaan täysi hyöty irti, mutta työmäärää voi pienentää huomattavasti.

Lue vinkit ilmaisesta oppaastamme!

Lataa opas täyttämällä lomake

Onko yrityksessänne huonoja kokemuksia ohjelmistojen käyttöönotosta? Olisiko ohjelmiston vaihtamiselle tarvetta, mutta työmäärä tuntuu isolta ja projektin onnistuminen epäilyttää? Huolestuttaako työntekijöiden sitoutuminen projektiin?

Olemme tehneet yli 1000 toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektia, joten olemme hioneet toimintatavat yrityksille mahdollisimman helpoksi. 

15-sivuisesta oppaastamme voit lukea seuraavat sisällöt:

  • Mikä käyttöönotto? – Koko henkilöstön yhteinen projekti
  • 5 myyttiä – Harhaluuloja järjestelmän käyttöönotosta
  • Käyttöönoton vaiheet – Mitä tapahtuu ja milloin?
  • 4 vinkkiä uudelle asiakkaalle – Näin varmistat sujuvan käyttöönoton
  • Koulutus – Ohjausta myös käyttöönoton jälkeen

 

 

Oppaasta saatte vankkaan kokemukseen perustuvia vinkkejä, miten helpottaa uuden ohjelmiston käyttöönottoa.Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

Mikä on Adminet?

  • Kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä
  • Kehitetty talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusyritysten tarpeisiin
  • Kaikki toiminnot saman järjestelmän sisällä
  • Ajasta ja paikasta riippumaton pilvipalvelu

Kotimainen


Adminet on täysin kotimainen ohjelmisto, jossa on huomioitu Suomen viranomaisten vaatimukset.

Toimialakohtainen


Tunnemme talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialakohtaiset ominaisuudet kuin omat taskumme ja olemme ylpeitä edelläkävijyydestämme.

Yksi järjestelmä


Ei integraatioita, vaan kaikki toiminnot löytyvät samasta järjestelmästä. Et ole riippuvainen usean eri toimittajan palveluista ja tieto kulkee saumattomasti aina tarjoukselta loppulaskutukseen ja kirjanpitoon.

mobiili Admicom

Täysin selainpohjainen


Adminet on ajasta ja paikasta riippumaton pilvipalvelu, joka on kaikkialla käytettävissäsi pelkän internet-yhteyden välityksellä.

Kiinnostuitko?

"En tiennyt, että voisi olla parempiakin tapoja toimia"

Monelle tulee täysin yllätyksenä, kuinka paljon turhaa rutiinityötä tulee tehtyä nykyisellä toimintamallilla. Vasta tutustumalla Adminetin toimintoihin, moni on huomannut vanhojen tapojen olleen aikaa vieviä.

Muutama kirjaus sinne tai tänne saattaa tuntua pieneltä, mutta entä jos senkin ajan voisi käyttää uusien asiakkaiden hankkimiseen?

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun pian yhteydessä! Yhdessä voimme tehdä liiketoiminnastasi entistäkin kannattavampaa.

Kertokaa minulle lisää

Täytä lomake niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi.

Sulje haku